Yaratıcı tasarımlarıyla, çalışma kavramlarının sınırlanmış alanlara ve zamanlara bağlı olmadığı modern iş hayatına hızlıca entegre olan Bürotime, birçok yeniliği beraberinde getiren ödüllü "Home Office" ürün grubuyla, çalışanların kendilerini iyi hissedeceği ortamlar sunuyor. Sınırları ortadan kaldıran, her ortama ve mekâna uyumlu, konforlu çalışma alanları sunan yeni nesil ürün gruplarının firmaya çeşitli tasarım ödülleri getirdiğini belirten Bürotime Bursa Bölge Bayisi SDF Ofis Şirket Sahibi Sedef Sinoplu, "Design Turkey 2018'de İyi Tasarım Ödülü kazanan Pi Home, 2020 iF Design Ödülünü de alarak tasarımını uluslararası alanda tescillemiş oldu. Era Home da Design Turkey 2019'da "Üstün Tasarım Ödülü" almaya hak kazanmıştı" dedi. Sinoplu, öte yandan, tasarım felsefesinde insanı merkeze koyarak beklentileri karşılamayı misyon edinen şirketin, ofislerdeki mekânsal kurguların çalışan verimliliği üzerindeki önemine dikkat çektiğini söyledi. Sedef Sinoplu, Bürotime'ın insan ve çevre odaklı geliştirdiği tasarımlarıyla doğanın izlerini ofislere taşıdığını ve çalışma ortamlarını sanatsal bir niteliğe dönüştürdüklerini dile getirdi. Üst düzey yöneticiler için de özel tasarımlar sunduklarını kaydeden Sinoplu, özellikle Theo ve Grid modelleri ile çalışma alanlarında efektif mekanlar yarattıklarını sözlerine ekledi.
Endüstri 4.0 teknolojisiyle üretim
Ofis mobilyası sektöründe Türkiye'nin global markası Bürotime, Konya OSB'de 140 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteriyor. Dijital çağın gerekliliklerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiği modernizasyon çalışmaları ile Endüstri 4.0 ilkelerine uygun olarak üretim yapan firma; yurt içi ve yurt dışındaki franchise noktaları ile üretim merkezi arasındaki tüm süreçleri web tabanlı iş platformu b.smart üzerinden kontrol altında tutarak, iletişimin sorunsuz ilerlemesini sağlıyor.
Tek kadın bayii
Bürotime Bursa Bölge Bayisi olarak Orhaneli Yolu Eker İş Merkezi'nde 700 metrekarelik showroomda hizmet verdiklerini belirten Sedef Sinoplu, Bürotime'ın 56 bayisi içinde tek kadın bayii olduğuna da dikkati çekti.
En Çok Okunan Haberler
Kadın ve Ekonomi sayfamızın bu hafta röportaj konuğu...
Avukat Ayça Gün ,2021 yılı itibariyle tüketi...Ayça Gün "Pandemi dönemi boyunca pek çok şey gibi al...
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay; "Yeni Dö...Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu ...
Bursalı gazetecinin iyilik hareketi çığ gibi...Bursalı gazeteci Kübra Ulutaş'ın başlattığı sosyal s...
Elektrik faturaları nasıl düşürülür?Limak Enerji, salgın süreci ve soğuk havaların da et...
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri buluş...Türk Eximbank Bilgilendirme Sunumu TOBB Kadın Girişi...
TCMB: Uluslararası yatırım açığı yükseldiTürkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına ola...
BUÜ personeline organik tarım uygulama eğiti...Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), tarımsal üretimi te...
GUHEM ve BUTEKOM Bursa İçin Büyük FırsatBosna Hersek Cumhuriyeti Büyükelçisi Adis Alagic, Bu...
KÇÖ işlemlerini e-devlet üzerinden hızlıca t...1 Aralık 2020 tarihi itibariyle e-devlet üzerinden a...
Ne dolar ne faiz en yüksek getiri BES'te2020'de emeklilik fonlarının ortalama getirisi yüzde...
Bankaların çalışma saatleri değişiyorKorona virüsü salgını nedeniyle kısaltılan banka mes...
BUÜ ve BOSİAD'dan iş gücü kaybını azaltacak ...Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve Bursa Organize Sa...
İlham Veren Başarı Hikayeleri'nin Konuğu Dr....TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düze...