TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bankacılık okulu eğitime başladı

Bankacılık okulunun yeni eğitim döneminin açılış töreni, Ziraat Bankası'nın Ankara Ulus'taki Tarihi Genel Müdürlük Binası'nda Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve diğer davetlilerin katılımlarıyla yapıldı.Ziraat Bankası bankacılık ile katılım bankacılığı okullarında yeni eğitim dönemi başladı

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2021 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2021 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Bankacılık okulu eğitime başladı

Bakan Lütfi Elvan, törende yaptığı konuşmada bankacılık okulunda eğitim görecek olan öğrencileri tebrik ederek, iş yaşamlarında başarılar diledi. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar konuşmasında "Ziraat Bankası olarak 157 yıldır, ekonomimizin ve finans sektörümüzün en önemli aktörlerinden biriyiz. Bugün 1 trilyon TL'yi aşan aktif büyüklüğümüz ile Türkiye'nin en büyük bankasıyız. 1800'e varan şube sayımız ile en yaygın hizmet ağına sahibiz.

Misyonumuzu sürdürürken, en önemli aktifimizi ise insan kaynağımız olarak görüyoruz. Kökleri 95 yıl öncesine dayanan, 1989 yılında güncel adını alan Ziraat Bankası Bankacılık Okulu, sektörde bilinen, kaliteli ve profesyonel eğitim veren bir marka eğitim kurumu olmuştur" dedi. 1927 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren okul, Ziraat Bankası'nın yanı sıra tüm bankacılık sektörü için de insan kaynağı yetiştirmeye devam ediyor. Ziraat Katılım Bankası 3. Dönem Katılım Bankacılığı Okulu da, Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde gerçekleşen açılış programıyla yeni eğitim dönemine başladı. Açılış törenine; Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Şakir Ercan Gül, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkan Yardımcısı Murat Ali Çengelci, Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar ve katılım bankacılığı sektöründen temsilciler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.