TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD Kitap Kulübü Emre Kongar'ı ağırladı

BUİKAD Kitap Kulübü mayıs ayı toplantısında Prof. Dr.Emre KONGAR'ın İstanbul kitabını ve okudu ve yazarı konuk olarak ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
BUİKAD Kitap  Kulübü Emre Kongar'ı ağırladı

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'ne bağlı olarak faaliyetlerine devam eden BUİKAD Kitap Kulübü üyeleri mayıs ayında Prof. Dr. Emre KONGAR' ın İstanbul kitabını okudular. Dijital platformda biraraya gelen BUİKAD Kitap Kulübü üyeleri toplantıya katılan Prof. Dr. Emre KONGAR'ı büyük bir heyecanla dinlediler. Kitap ile ilgili sorularını dile getiren ve yazar ile bu soruları tartışma fırsatı yakalayan üyeler verimli ve bir o kadar da keyifli geçen toplantıya BUİKAD Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.

BUİKAD Kitap Kulübü Başkanı Gülay Durmuş " 5 yıldan uzun süredir hey ay düzenli olarak toplanan ve okuduğumuz kitabı bir araya gelerek tartışan kulübümüz, okumayı ve fikirlerini tartışmayı seven BUİKAD üyelerinden oluşmaktadır. Pandemi koşullarına rağmen okumaktan ve her ay düzenli olarak toplanmaktan vazgeçmeyen kulübümüz belirli aralıklarda yazarlarla da bir araya gelmektedir. Bu ay Prof. Dr. Emre KONGAR'ın İstanbul kitabını okuduk ve üyemiz Ulviye Yahya'nın daveti üzerine yazarımızı da toplantımızda ağırlama şansını yakaladık. Okuyan, gelişen ve ekonomide var olan kadınlar olarak bizler var olmaya ve geleceği yakalamaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıdaki konuşmasında  BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu "sayın hocamız Prof. Dr. Emre KONGAR'ı dinlemek ve onunla İstanbul kitabını tartışmak şahane. Hocamız kadar hümanist ve insan sevgisiyle dolu birine bu gece bize zaman ayırdığı için ona yakışacağını düşündüğümüz bir hediye ile teşekkür etmek istedik ve hocamız adına SMA Hastaları Dermeği'ne bağış yaptık" dedi.

BUİKAD pandemi döneminde de durmadı ve üyeleri ile digital platformlarda da olsa bir araya gelmeye devam etti diyen Eroğlu, "özellikle Kitap Kulübümüze hiç aksatmadan her ay toplanmaları ve bizleri yeni kitap ve yazarlarla bir araya  getirdikleri için bir kez daha teşekkür etmek isterim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.