TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın en donanımlı "Ar-Ge ve Patent Danışmanlık Merkezi" yeni yerinde

2020 yılında güçlerini birleştiren Sistem Global Danışmanlık ve Erdem Kaya Patent tam donanımlı yeni ofisinde uçtan uca danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2021 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Bursa'nın en donanımlı "Ar-Ge ve Patent Danışmanlık Merkezi" yeni yerinde

300 kişiyi aşan ekibi ile 25 yıldır müşterilerine büyüme odaklı profesyonel hizmetler sunan Sistem Global Danışmanlık ile ülkemizin önde gelen patent ofislerinden olan ve 2020 yılı itibarıyla da Sistem Global'in grup şirketlerinden biri haline gelen Erdem Kaya Patent Bursa'daki tam donanımlı yeni ofisinin kapılarını ziyaretçilerine açtı. Özel bir mimari tasarımla yapılan, 1200 m2'yi geçen ve 60'a yakın kişinin çalıştığı Bursa Ofisi, Türkiye'nin katma değerli üretim ekosistemi için elzem olan tüm hizmetleri her biri kendi alanında deneyimli danışmanlar tarafından verebiliyor.

Gerçekleştirilen açılış törenine Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Türkay, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oya Eroğlu, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, BUSADER Yönetim Kurulu Başkanı Tülin Günbatılı ve çok sayıda davetli katıldı.

REKTÖR KILAVUZ: EKONOMİK KALKINMANIN YOLU YETKİN KURUMLARDAN GEÇİYOR

Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; "Türkiye ekonomisinin kalkınmasında; üniversitelerin, araştırma merkezlerinin ve buna bağlı olarak fikri mülkiyet haklarının yönetimi alanında yetkin kurumlar ve kuruluşlarımızın büyük bir rolü bulunmaktadır. Bugün şehrimizin bu alanda çok önemli başarılara imza atan güzide kuruluşlarından Erdem Kaya Patent ile Türkiye genelinde kıymetli projeleri bulunan Sistem Global Danışmanlık firmasının ortaklığı ile hayata geçirilen yeni ofisin açılışını yapıyoruz. Çok değerli çalışmaların yürütüleceğine inandığımız bu yeni girişimin hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik de yeni ofisin Bursa'da yürütülen Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına değerli katkıları olacağına inandığını söyledi. Başkan Vekili Süleyman Çelik, bugüne kadar yüzlerce Ar-Ge ve Tasarım merkezinin kurulumu, binlerce patentin tescil edilmesi gibi önemli işlere imza atmış iki şirketin, önümüzdeki dönemde de başarılarını artırarak devam ettirmeleri ulaşmaları temennisinde bulundu.

DAHA DENEYİMLİ VE DAHA DİNAMİK BİR ORGANİZASYON YAPISI

Bursa'nın ulusal markalarından biri olan Erdem Kaya Patent Genel Müdürü Erdem Kaya ise Sistem Global Danışmanlık firması ile çok kıymetli bir güç birliğine imza atmış ve bunun meyvelerini alıyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Yeni dönemde fikri mülkiyet hakları alanındaki hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkaracaklarının altını çizen Erdem Kaya; "Daha dinamik, daha deneyimli ve daha efektif bir organizasyon yapısına büründük. Yeni dönemde gerek Bursa'ya gerekse de Türkiye'ye kendi sektörümüzde önemli katkılar sağlayacağız. Pandemi sürecinde açılışını gerçekleştiremediğimiz ofisimizi bugün kıymetli konuklarımızın da katılımı ile resmi olarak açmış olduk. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BURSALI ŞİRKETLERE FAYDA SAĞLAYACAK

Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karslıoğlu da Erdem Kaya Patent gibi değerli bir organizasyonu Sistem Global Ailesi içine alarak güçlerine güç, renklerine renk kattıklarını belirtti. Global pazarlarda daha efektif sonuçlar elde etmek isteyen Bursalı firmalara yeni ofislerinde tam donanımlı bir hizmet altyapısı sunacaklarını vurgulayan Hüseyin Karslıoğlu; "1996'dan beri sektörde binlerce firmaya ulaşma fırsatımız oldu. Vergi, mevzuat yönetimi, mühendislik ve patent kökenli danışmanların bir araya gelerek taze, yenilikçi ve interdisipliner bakış açısı ile firmalara ve projelere bütünleşik şekilde yaklaşabilmeleri bu süreçte Sistem Global'i sektöründe ayrıştıran faktör olarak öne çıktı. 25 yıllık tecrübemizle yeni ofisimizden Bursa ve çevre illerdeki firmaların sağlıklı büyümelerine katkı sağlayacak olmaktan heyecan duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Organizasyon, katılımcıların açılış kurdelesini kesmelerinin ardından tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.