TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOSABSİAD Başkanı Çevikel: Vasıflı elemanları sanayiciyle buluşturacağız!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), Gürsu Belediyesi ile Kollektif Kariyer Merkezi protokolü imzaladı. Protokolle vasıflı elemanların sanayide istihdamını kolaylaştıracak çalışmalar konusunda önemli bir adım daha atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
DOSABSİAD Başkanı Çevikel: Vasıflı elemanları sanayiciyle buluşturacağız!

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel'i ziyaret etti. Gürsu'da gençlerin geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmesi için sürdürülen mesleki eğitim çalışmaları sonrasında istihdam edilmeleri için DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ile Kollektif Kariyer Merkezi protokolünü imzalayan Mustafa Işık, istihdama yönelik çalışmaları ile kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Çevikel ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, yaklaşık 50 bin çalışanı olan 5 milyar dolar ihracatı olan bir organize sanayi bölgesinde hizmet verdiklerini belirtti. Pandemi döneminin olumsuzluklarına rağmen ülke ihracatı, ekonomisi ve istihdamı için önemli adımlar attıklarını söyleyen Nilüfer Çevikel, " Türk insanı olarak üretiyoruz ve üretmeye alışığız. Fakat önemli bir sorunumuz var. İşveren kalifiye eleman bulamıyor. Bölgemizde kurulu BUTGEM ile açtığımız meslek edindirme sınıflarından mezun olanları İstihdam Büromuz aracılığıyla işe yerleştirmeyi hedefliyoruz. Yine Gürsu Belediyesi ile yaptığımız bu protokol sayesinde işletmelerimizin ihtiyaç duyduğu istihdamı karşılayacağımıza inanıyorum. İnşallah ortak çalışmalarımızla sanayicilerimizin yaşadığı nitelikli eleman sorununu ve nitelikli çalışanların da iş problemini birlikte çözmek adına önemli çalışmalar yapacağız. Bu ülkenin geleceğinin üretim ve istihdam da olduğu bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yolda her türlü işbirliğine açığız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.