TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekonominin kalbi online atıyor

İsviçre'nin Davos kentinde her yıl ocak ayının sonunda gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu bu yıl virüse takıldı. Salgın nedeniyle sadece ön oturumlar online olarak yapılacak. Toplantılarda, özellikle virüsün sarstığı küresel siyaset ve ekonomi ortamı ile salgın sonrası 'yeni normal'e ilişkin tartışmalar dikkatle izlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Ekonominin kalbi online atıyor

Küresel piyasaların gündeminde bu hafta Dünya Ekonomik Forumu (WEF) önemli bir rol oynayacak. Karantina önlemleri kapsamında 25-29 Ocak arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek zirveye dünya genelinden 2000'den fazla lider katılıyor.

Devam eden koronavirüs salgını sebebiyle özellikle Avrupa'nın yoğun yaşadığı ikinci dalga etkileri Davos Zirvesi'nin de akışını değiştirdi. Ön oturumları online olarak gerçekleşecek zirvenin fiziksel buluşması bu sene ilk kez İsviçre dışarısında gerçekleşecek. Davos Zirvesi, bu yıl pandemi dolayısıyla mayıs ayında ilk kez İsviçre dışında bir yerde, Singapur'da gerçekleştirilecek. Onun öncesinde bu hafta sanal ortamda Davos Agenda adlı bir program hayata geçiriliyor. Bu programda önemli liderler konuşma gerçekleştirecek..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.