TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FRUTTİ EXTRA CUP'TA GALA GECESİ

15-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Frutti Extra Cup'ta, turnuvanın ilk günü maçların bitiminde Barış Spor Salonu bahçesinde özel olarak hazırlanan etkinlik alanı, güçlü katılımla özel bir galaya ev sahipliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
FRUTTİ EXTRA CUP'TA GALA GECESİ

Frutti Extra Bursaspor, Almanya'dan Alba Berlin, Darüşşafaka Tefken, Aliağa Petkim, Semt 77 Yalovaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli basketbol takımlarının katıldığı 3 günlük turnuva Bursa'da ilk kez gerçekleşiyor. 

Gecenin açılışında konuşan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, turnuvayı gelenekselleştirmeyi planladıklarını belirterek, "Frutti Extra Cup bundan sonra adından çok sık söz ettiren bir turnuva olacak. Bursa ulusal ve uluslararası arenada basketbol ile daha fazla tanınmaya başlanacak. Frutti Extra Bursaspor ile yaptığımız basketbol yatırımlarını bu turnuva ile sürdürmeye devam ediyoruz." dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise; "İş birliğimiz ile Barış Spor Salonu'nda çok sayıda sporcu yetişecek" dedi ve Frutti Extra Cup için emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Oyuncuların yanı sıra Bursalı iş insanlarının katıldığı gala gecesi, İstanbul'dan da spor - basketbol ve iş dünyasından önemli isimler ev sahipliği yaptı. İbrahim Kutluay, Harun Erdenay, Levent Kızıl, Sinan Engin, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Markus C. Slevogt gibi isimleri ağırlayan organizasyonda konuklar, Frutti Extra şişelerinden özel olarak tasarlanan anı duvarını imzaladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.