TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'İş'te Eşit Kadın' sertifikasını alan ilk Türk teknoloji şirketi

Related Digital CEO'su Sedat Kılıç: "Fırsat eşitliğine yönelik benimsediğimiz uygulamalarımız, İngiliz bağımsız denetim firması Intertek tarafından yapılan denetimlerle de taçlandırıldı. Related Digital olarak; Intertek'in yaptığı ilk denetim sonucunda Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen 'İş'te Eşit Kadın' sertifikasyonunu almaya hak kazandık. Bu kapsamda da söz konusu sertifikayı alan ilk Türk teknoloji şirketi olduk."

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
'İş'te Eşit Kadın' sertifikasını alan ilk Türk teknoloji şirketi

Related Digital, dünyanın ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcıları arasında yer alıyor. Şirketimiz 1999 yılında Euromessage adıyla kuruldu. İstanbul, Hamburg, Dubai ve Londra'daki ofislerimizde bulunan 150 civarında uzmanımızla, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren 1000'e yakın kurum için entegre çözümler üretiyoruz.  Aralarında Estee Lauder, Ikea, GAP, Siemens, Turkcell, GarantiBBVA, Allianz'ın da bulunduğu çok sayıda ismin global çözüm ortağıyız. Türkiye'de de Akbank, Boyner gibi sektörünün önemli oyuncularına hizmet veriyoruz. Yüzde 100 Türk sermayeli bir şirketin, Türkiye'nin hatta dünyanın ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından biri olarak faaliyet gösterdiği alanda elde ettiği başarının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu alanda üstün standartlarda ve  uygun ücretler karşılığında hizmet veriyoruz. Hayata geçirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizle Türkiye'nin teknoloji ihracatına destek sağlıyoruz. Müşteri ekosistemimiz de söz konusu duruma paralel olarak her geçen gün daha da genişliyor.

Related Digital dünya çapında bir SaaS teknoloji şirketi olarak, şirket satın alma ve yatırım stratejisiyle istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 20 yılı aşkın süredir teknoloji alanında hizmet sunuyoruz. Omnichannel (çoklu kanal) pazarlama platformu hizmetleri, yapay zeka destekli büyük veri analizi, segmentasyon, kişiselleştirme, pazarlama çözümleri ve ürün önerileri geliştiriyoruz. Geliştirdikleri yazılım, ürün ve hizmetlerle şirketlerin büyümelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.