TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katlanabilir ayakkabıdan dünya markasına

Kadınların ihtiyaçlarını iyi analiz etti, çantaya sığan katlanabilir bir babet ve büyüyen bir çanta tasarladı. Ürünleri hem yurtiçinde hem de yurtdışında yoğun ilgi görünce hızlı büyüdü. Kendi üretim tesisini kuran Özlem Kurt, günlük 50 çift üretimden 1000 çift üretime geldi. Bugün 33 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Kurt, "Hedefimiz dünya markası olmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Katlanabilir ayakkabıdan dünya markasına

Kadınlar için şıklığın en önemli parçalarından biri topuklu ayakkabılar olsa da, belli bir süre sonra konfor isteği ağır basar. Bu nedenle birçok kadın ayağında topuklu, yanında yedek bir babetle yola çıkar. İşte bu ihtiyaç Özlem Kurt'a ilham verdi ve onun serüveni başladı. Eternal ve Rollbab Ayakkabı markalarının kurucusu Özlem Kurt ile girişim hikâyesini ve yeni dönem hedeflerini konuştuk.

VAR OLMAYAN BİR ÜRÜN

Girişim öyküsünün temelinde inovatif bir iş fikri olduğunu belirten Kurt, "Kadınların günlük hayattaki ihtiyaçlarından yola çıktım. 360 derece katlanabilir yumuşak bir babet ve buna uyumlu bir Çanta ürettik. Çantayı da gerektiğinde büyüyecek şekilde tasarladık. Var olmayan bir ürünü piyasaya sunduğumuz içinde kolayca ayrıştık ve ilgi gördük. Önce online kanaldan başladığımız satışlarımız kısa sürede artış gösterdi" dedi. Rollbab markasının vegan ve katlanabilir ürünlere odaklı olduğunu belirten Kurt, ikinci markaları Eternal ile de Türk derisi ile üretim yaptıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.