TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PENDC'NİN YENİ YIL HEDİYESİ, GİRİŞİMCİLERE ÜCRETSİZ SUNUCU

UTİB'in TechXtile Start-Up Challenge Programı kapsamındaki yarışmada iki farklı kategoride dereceye giren 7 girişimciye, PenDC tarafından 1 yıl boyunca ücretsiz sunucu desteği sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2021 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2021 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
PENDC'NİN YENİ YIL HEDİYESİ, GİRİŞİMCİLERE ÜCRETSİZ SUNUCU

Bursa'da veri saklama hizmeti ve cloud (bulut) sunuculuk hizmeti veren Pen Data Center (PenDC), girişimcileri desteklemeye devam ediyor. PenDC, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği'nin (UTİB) öncülüğünde girişimcilik platformuna dönüşen TechXtile Start-Up Challenge kapsamında Ürün ve Hizmet Geliştirmiş Girişimci Kategorisi (Scale Up) ve Fikir Aşaması Girişimci Kategorisi'nin (Level Up) kazanan 7 girişimcisine 1 yıl boyunca cloud (bulut) sunucu sponsorluğu verecek.

1 YIL BOYUNCA YARARLANABİLECEKLER

İnovatif iş fikirlerine zemin hazırlayan UTİB TechXtile Start-Up Challenge Programı'nın genç girişimcileri sektöre kazandırdığını ve ülke ekonomisini teknoloji tabanlı büyüme yolunda ivmelendirdiğini belirten PenDC Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ünal, "Ülkemizin dijitalleşme konusunda güçlü ve köklü bir dönüşüm yaşaması için yeni iş fikirlerinin önünü açmamız gerekiyor. Türkiye'nin teknoloji bağımsızlığına kavuşması ve teknoloji ihraç etmesini sağlayacak olan, girişimcilerdir. Bu bilinçle PenDC olarak Ürün ve Hizmet Geliştirmiş Girişimci Kategorisi ve Fikir Aşaması Girişimci Kategorisi'nde dereceye giren ekiplerin heyecanına ortak olmak istedik. 1 yıl boyunca cloud (bulut) sunucu hizmetini ücretsiz vereceğimiz 7 projedeki genç girişimcilerimizin, ülkemizi uluslararası arenada gururla temsil etmesini istiyoruz" dedi. 

'BAŞARI HİKÂYELERİNİ DESTEKLİYORUZ'

Türkiye'de bilişim sektörünün gelecekteki liderlerini destekleyerek, girişimciliğin sürdürülebilir kılınmasını amaçladıklarını da kaydeden Ünal, "Günümüzde, kariyer tercihlerini girişimcilikten yana kullanan gençlerimizin hayâllerinin peşinden koştuğunu görmek bizler açısından gurur verici. Fikir aşamasında veya ürün geliştirmiş olan cesur girişimcilerimiz, bu zorlu süreçte kendilerini ispatladılar ve dereceye girmeye hak kazandılar. Rekabetçilik kültürünün çeşitlendiği ve bizim de desteklediğimiz başarı hikâyelerinin yazıldığı bu programda, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İş dünyasının ortak aklı sonucu ortaya çıkan program sayesinde, ülkemizde sayısı giderek artan küresel markaların oluşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.