TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temiz çevre için düğmeye basıldı

Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ve Uludağ Çevre Topluluğu (UÇET) ile birlikte BOSİAD , AB finansmanlı yeni bir projeye imza atıyor. Toplum farklı kesimlerini temiz üretimin temelleri üzerine bilgilendirmek ve uygulanabilir çevre proje fikirleri geliştirmek için "Avrupa Birliği Yolunda Temiz Çevre İçin Temiz Üretim" projesi hayata geçecek. Avrupa Birliği 112 bin Euro'luk projenin yüzde 89'una hibe desteği için ön onay verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
Temiz çevre için düğmeye basıldı

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BOSİAD), kurulduğu günden itibaren hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. Önceliğine Bursa'yı koyan derneğin çalışmalarında ön sıraya ise 'temiz çevre' çıkıyor. Sanayicilerin en az kirlilikle üretim yapması gerektiğini her fırsatta vurgulayan BOSİAD'ın, bu kapsamda hayata geçirdiği Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması kısa sürede farkındalık yaratmayı başardı ve marka oldu. En çevreci SİAD ünvanını haklı olarak sahiplenen BOSİAD, şimdi yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

YÜZDE 89 HİBE

BOSİAD, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ve Uludağ Çevre Topluluğu (UÇET) üyesi üniversite öğrencileri ile birlikte, temiz üretimin temelleri üzerine farklı toplum kesimlerini bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve uygulanabilir çevre proje fikirleri geliştirmek amacıyla "Avrupa Birliği Yolunda Temiz Çevre İçin Temiz Üretim - Cleaner Production for Cleaner Environment towards European Union" projesi için düğmeye bastı. Projenin finansmanı için Avrupa Birliği'ne (AB) yapılan başvuru, ön elemeyi geçti. AB, 112 bin Euro'luk projenin yüzde 89'una hibe desteği için ön onay verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.