TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİM'den ihracat için yeni yol haritası

TİM Başkanı İsmail Gülle,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ekonomide reform süreci başlatan yeni ihracat seferberliğine ilişkin yol haritasını ve eylem planını sundu. Gülle, "Türkiye ihracat macerasına Cumhurbaşkanımız ile beraber, 35 milyar dolar ile başladı. Bugün 200 milyar dolarlık ihracat hedefine ilerliyoruz. Türkiye'yi ihracatla yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
TİM'den ihracat için yeni yol haritası

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİM Başkanı İsmail Gülle ve TİM Yönetim Kurulu ve Sektörler Konseyi başkanlarından oluşan heyeti, Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Görüşmede Gülle, TİM Sektörler Konseyi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, dış ticaret fazlası veren Türkiye vizyonu kapsamında yeni normal ve yeni reform döneminde ihracatta seferberlik başlatarak tam destek verdiklerini, ihracattaki yeni yol haritalarını, eylem planını ve TİM'in projelerini detaylı bir sunumla paylaştı.

6 KAT BÜYÜDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugüne kadar ihracata verdiği desteklerden dolayı müteşekkir olduklarını belirten TİM Başkanı İsmail Gülle, "Türkiye ihracat macerasına Cumhurbaşkanımızla beraber, 35 milyar dolar iken başladı. Bugün 200 milyar dolarlık ihracat hedefine ilerliyoruz. Yani üçüncü binyıla başladığımızdan beri Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde neredeyse ihracatı 6 kat büyüttük. Türkiye'yi ihracatla yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.