TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRSAB'ın hedefi 1 milyon Amerikalı turist

Salgın sonrası değişen turizm anlayışına perspektif oluşturmak ve seyahat acentelerinin 2021 yılına dair iş planlarına ışık tutmak amacıyla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Amerikan Tur Operatörleri Birliği (USTOA) Başkanı Terry Dale ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
TÜRSAB'ın hedefi 1 milyon Amerikalı turist

TÜRSAB'dan yapılan açıklamaya göre, TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, turizmin dünyadaki lider kuruluşlarıyla görüşmelerine devam ediyor. Bağlıkaya, İngiltere, Rusya ve Almanya'nın ardından USTOA Başkanı Terry Dale ile video konferans yoluyla toplantı yaptı.

Türkiye'ye övgü var

Toplantıda, her iki ülke seyahat acentelerinin salgın sonrasında turizme bakış açısı ve aşılanma sürecinin başlamasıyla 2021'de turizmin nasıl şekilleneceği değerlendirildi. Bağlıkaya, 2020 yılında 124 bin Amerikalının Türkiye'ye geldiğini hatırlatarak, pandemi sonrası bu rakamı 1 milyona çıkarmayı arzu ettiklerini bildirdi. USTOA Başkanı Terry Dale ise "Birçok ülkeyle kıyasladığımızda turizmde çok daha proaktif ve açık hareket ettiniz. Türkiye gibi bir ülkenin bunun sorumluluk içinde yapılabileceğini göstermesi hepimiz için faydalı oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.