TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YenidenBiz Hazineleri Gün Işığına Çıkarıyor

Türkiye'nin her yerinden iş hayatına ara vermiş ve yeniden iş hayatına geri dönmek isteyen kadınlara destek veren YenidenBiz Derneği, Bursa'da da çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.kadinveekonomi.com
YenidenBiz Hazineleri Gün Işığına Çıkarıyor

İş hayatına ara vermenin bir hak olduğu kadar, yeniden işe başlamanın da her kadının hakkı olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini savunan YenidenBiz Derneği, Türkiye'de kadın istihdamının artmasını ve kadınların ekonomik büyümeye katkı sağlamasını hedefliyor. İş hayatına çeşitli sebeplerden ara vermiş ve geri dönmek isteyen kadınların buluşma adresi olmayı hedefleyen dernek, kadınlara bu süreçte kendilerini geliştirerek yeniden iş hayatına hazırlanmalarına ve iş bulmalarına destek veriyor. 

Çalışmalarına 2013 yılında bir platform olarak başlayan YenidenBiz, 2014 yılı sonundan beri faaliyetlerine dernek olarak devam ediyor. İş hayatına bir yıldan uzun süre ara vermiş, eğitimli ve deneyimli kadınları iş hayatına hazırlamayı ve farklı iş modelleriyle iş hayatına kazandırmayı amaçlayan YenidenBiz Derneği, bu konuda farkındalık yaratmak ve fikir önderliği yapmak suretiyle Türkiye'nin ekonomik gelişimine ivme kazandırmayı hedefliyor. Sosyal sorumluluk kapsamında kadınların gelişimini desteklemeyi, onları iş fırsatlarından haberdar etmeyi hedefleyen YenidenBiz Derneği, kurumlarda yetenekli ve deneyimli kadın adayların, işgücüne sağlayacağı artı değere yönelik farkındalığın artmasına da katkıda bulunuyor.

Dernek içerisinde gönüllü olarak çalışan iş dünyasının birbirinden değerli profesyonelleri kadınların yeniden iş hayatına dönmesine destek verecek gelişim projelerini hayata geçirirken,  Türkiye'nin önden gelen kurum ve kuruluşları da YenidenBiz Derneği'ne destek veriyorlar.

Derneğin gelişim hedefleri kapsamında Bursa'da da faaliyete geçen YenidenBiz Derneği, üniversite mezunu, 7 yıl ve üzeri iş tecrübesi olan, iş hayatına 1 yıl ve üstü ara vermiş Bursalı kadınları, özgeçmişlerini YenidenBiz Derneği'nin web sayfasına (www.yenidenbiz.org) yükleyerek aday olmaya, gönüllü olarak destek vermeye ve güncel gelişmelerden haberdar olmak üzere derneğin sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.