TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

17-23 Ocak haftası: Plütonik Dolunay

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2022 09:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2022 09:00

Haftaya pazartesi gecesini salıya bağlayan gece gerçekleşecek yılın ilk Dolunayı ile başlıyoruz. Yengeç burcunda gerçekleşecek bu dolunay 27° de ve Türkiye' nin de yükselen burcunun Yengeç olması sebebiyle bizi yoğun olarak etkileyecek. Dolunay haritasına göre yabancı ülkelerle güç çekişmeleri, ticari ve hukuki konular, seyahatler, üniversite ve inançlarla ilgili konularda gelişmelere yine ekonomi/finans ve ilgili kurumlarla ilgili önemli gelişmeleri ve yeni alınacak kararlara işaret etmektedir. Başlayan Merkür retrosu ve Satürn ile yakın derecesi salgın hastalıkla ilgili olarak eğitim, seyahat ve yazılı prosedürler konusunda yeniden düzenlemeler yapılabileceğine işaret etmektedir. Aynı gün Uranüs düz seyrine dönüyor, dolunay enerjisiyle birleştiğinde önümüzdeki süreçte başta finansal konular olmak üzere beklenmedik ve sürpriz haber ve gelişmelere de işaret etmektedir.

Pazartesi günün ilk yarısı olumlu bir akış var, önemli işlerinizi akşam saatlerine bırakmadan halletmenizi tavsiye ederim, güç mücadelelerine girmeyin. Salı günü dolunay enerjileri bizi hassaslaştırabilir, maddi-manevi konularda yoğun duygusallıklara açığız. Çarşamba günü beklenmedik gelişmeler söz konusu, önemli karar ve görüşmeler için günün ikinci yarısı daha uygun olacak. Perşembe günü Ay günün büyük çoğunluğu boşlukta olacağından tamamlanması gereken işlerinizi yönelmenizi tavsiye ederim, saat 17:00' den enerjiler daha verimli olacak. Cuma günü ilişki ve para konularında destekleyici bir akış var. Pratik ve verimli çalışabileceğimiz bir gün. Cumartesi gününün ilk yarısı kafa karışıklıkları ve belirsizlikler hâkim ama günün ikinci yarısı daha rahat ve kararlı hareket edebileceğiz, akşam saatleri inatçı ve tartışmacı tavırlara dikkat! Pazar günü geri giden Merkür ve Güneş kavuşuyor. Olumlu düşüncede kalalım, geçmiş konu ve sorunlara dair önemli düşünce ve farkındalıklar elde edebiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Bu hafta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı aile, ev, yuva alanınızda gerçekleşecek. Bu dolunay Plüton ile karşıtlık yapacağı için aile içerisinde bazı krizleri ortaya çıkarabilir özellikle maddi konularla ilgili veya da ailede birisinin, aile büyüklerinin sağlık teması gündeme gelebilir, bu konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinize daha fazla güvende hissetmek isteyeceksiniz, duygularınız ön planda olacak. Yaşadığınız ev ve güvende hissettiğiniz, aidiyet bağı içinde olduğunuz yer ve konularla ilgili değerlendirmeler yapacaksınız. Sezgileriniz bu hafta yoğun olacak, kalbinizin sesini dinlemek isteyeceksiniz. Öteki taraftan bu hafta ilişki ve parasal güzel destekleriniz var. Pazar gününe geldiğimizde saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Hedefleriniz, hayallerinizle ilgili yeni fikirler, arkadaş çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz yine eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Bu hafta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı güvende hissetmek için neler yapmalıyım duygusunu çoğaltacak. Yakın çevreniz, kardeş, akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda iletişim eviniz de olduğu için düşünce ve kararlarınızda daha fazla kalbinizin sesini dinleyeceksiniz. Dolunay Plüton ile karşıtlık yapacağı için daha fazla tutkulu ve hırslı hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeş veya akrabalarınızla bazı şeyler için mücadele edebilir, onlarla veya yazılı sözlü işleriniz, evrak işleriniz varsa bunları halletmek, çözümlemek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta güzel destekleriniz de olacak. Pazar gününe geldiğimizde saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. O gün önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz, sevdiklerinizle fikirlerinizi paylaşabilir ve güzel destekler alabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı para evinizde gerçekleşiyor. Maddi koşullarınızla ilgili gelişmeler olacak. Dolunay Plüton ile karşıtlık yapacağı için bir takım sıkıntılı durumlar oluşabilir. Mesela beklediğiniz bir para gelmeyebilir veya beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ama bunun sonucunda artık daha fazla maddi koşullarınızı düzeltmek için sizi hırslandırabilir ve kaynaklarınızı daha olumlu kullanmak veya daha fazla kazanmak için dönüştürücü bir etkisi de olacak. Bu hafta güzel destekleriniz de var ve pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Düşünce ve fikirlerinizde önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz, güzel fırsatlar karşınıza çıkarabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Yılın ilk dolunayı pazartesiyi salıya bağlayan gece burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dolunay Plüton ile karşıt bir açı oluşturacak. Bu sebeple enerjisi yoğun ve tutkulu olacak. Güvende hissetmek için neler yapmalıyım duygusunu çoğaltacak bu dolunay enerjisi. İlişkileriniz ve varsa ortaklarınızla ilgili bazı krizler ortaya çıkabilir. Oluşacak gelişmeler sonucunda ilişkilerinizi daha fazla değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Bana bu ilişki iyi geliyor mu, huzurlu muyum gibi yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınız ön planda ve yaşayacağınız durumlar karşısında hırsınız da artabilir. Plüton dönüşümün de gezegeni olduğu için aslında sağlıksız ilişkileri sizi gösterip önemli bir değişim etkisi sağlayacak. Bu hafta güzel destekler de alıyorsunuz ve pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Maddi konularınızla ilgili yeni bir fikir aklınıza gelebilir, farkındalık kazanabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Yılın ilk dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşiyor ve sizin 12.evinizi etkileyecek. Kendinize güvende hissetmek için neye ihtiyacım var sorusunu sordurtacak. Bilinçaltı eviniz olduğu için belki endişe ve korkularınızla yüzleşebileceksiniz veya bazı konuların iç yüzünü görmeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili kendinizi fazla yormamaya çalışın. Aynı zamanda çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı krizler ortaya çıkabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Dolunay Plüton ile karşıt açı oluşturacağı için hırslarımızı da ortaya çıkarıyor ama en önemlisi dönüştürücü bir etkisi olacak. Dolunay öncesi olay ve durumları görünür kıldığı için böylelikle size iyi gelmeyen düşünce ve davranış kalıplarını değiştirebilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bu hafta ikili ilişki ve parasal konularda güzel destekler alabilirsiniz ve pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. İkili ilişkilerinizde bazı şeyleri çözümlemek için değerlendirebilirsiniz, yine size fikirsel anlamda farkındalık katacak bir enerji olacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta pazartesiyi salıya bağlayan gece yılın ilk dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek. Duyguları, tutkuları ortaya çıkaran bir dolunay olacak. Hayalleriniz, gelecek hedefleriniz, sosyal çevreniz ve arkadaş alanınızda oluşacak ve güvende hissetmek konusu ön plana çıkıyor. Dolunay Plüton ile karşıt açı gerçekleştiriyor bu sebeple bazı krizler ve sorunları da önünüze getirebilir. Belki bir arkadaşınızla gerilebilirsiniz veya bir arkadaşınızın sorunu vardır yardımınız gerekebilir ya da geleceğe dair hedeflerinizde bazı değişimler ortaya çıkabilir. Daha önce geleceğe yönelik yapmak istediğiniz bir şeyi artık istemediğinizi de fark edebilirsiniz. Bu hafta güzel fırsatlar veya maddi manevi sorunlara yeni çözümler bulabilirsiniz. Pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Sağlık konusuyla veya da gündelik hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili bir farkındalık elde edebilirsiniz, yeni bir karar alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Bu hafta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı etkisiyle kariyeriniz üzerinde daha fazla düşünmeye başlayacaksınız. Dolunay enerjisi durum ve koşulları görünür kılar. Yengeç burcunda gerçekleşeceği için duyguları da ortaya çıkaracağından endişeleri de artırabilir ne kadar güvendeyim ne kadar huzurluyum gibi durumlarla yüzleşmeye başlayacaksınız. Dolunay Plüton ile karşıt açı gerçekleştiriyor bu sebeple kariyerinizde yöneticilerinizle veya da ailenizde bazı krizlerle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Öteki taraftan güzel destekler alabileceğiniz ve yeni çözümler bulacağınız bir hafta olacak özellikle maddi bir gelişme sizi sevindirebilir. Pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Size farkındalık katacak bir fikir ve düşünce aklınıza gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta gerçekleşecek Yengeç Dolunayı güvende hissetmek için neler yapmalıyım duygusunu çoğaltacak. Gelecek projeleriniz, beklentileriniz, ticari girişimleriniz, eğitim gibi konularda ne yapmak istediğinizi sizi daha huzurlu nelerin kılacağını düşüneceksiniz. Dolunay Plüton ile karşıt açı oluşturacağı için endişeleri artırabilir ve bazı krizleri ortaya çıkarabilir. Duyguları ön plana çıkaracak daha tutkulu ve hırslı hissedebilirsiniz. Dolunaylar konu ve olayları görünür kıldığı için gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Bu illa dışsal bir etki olmak zorunda değil, yaşadıklarınız duygu ve düşünce durumlarınızı değiştirip yeni kararlar almanıza sebep olabilir. Öteki taraftan bu hafta ilişkilerden yana güzel destekler alabilirsiniz, size iyi gelecek fırsatlar oluşabilir. Pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Ev ve aile konularıyla ilgili size farkındalık katacak bir fikir ve düşünce aklınıza gelebilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay burcu: Bu hafta Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Duyguları, tutkuları ortaya çıkaran bir dolunay olacak. Dolunaylar durum ve olayları görünür kılar bu sebeple kendinizle ilgili ilişkilerinizde sevilmek sevilmemek güvende olmak olmamak konusuyla yüzleşebilirsiniz. Bunları düşünürken kendinizi fazla karamsarlığa kaptırmayın. Yine maddi konularınızla ilgili halletmeniz gereken bir sorun üzerinizde endişe yaratabilir veya da illa bir olay olmasına gerek yok, maddiyatla ilgili endişe ve kaygılarınız artabilir. Ailede bir kadının sağlık ve ameliyat konusu gündeme gelebilir. Bu hafta çalışma hayatınızda ve maddi konularla ilgili güzel gelimler veya hızlı çözümler gerçekleşebilir. Pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. O gün aklınıza gelen fikirlere dikkat edin, size önemli bir farkındalık katacak.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Bu hafta karşıt burcunuz Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Güvende hissetmek için neler yapmalıyım duygusunu çoğaltacak bu dolunay enerjisi. Dolunay Plüton ile karşıt açı gerçekleştiriyor bu sebeple bazı krizleri de tetikleyebilir. Sizin ilişki alanınızda gerçekleşeceği için ilişkilerinizde ne kadar huzurlu olduğunuz ne hissettiğiniz konusu ön plana çıkacak. Tutku ve hırslarınızı artırabilir bu sebeple ikili ilişkilerinizde fazla baskıcı olmamaya dikkat edin lütfen. Bu etki ilişkileriniz veya varsa ortaklıklarınızla ilgili yeni kararlar alıp bir dönüşüm etkisi oluşturacak. Bu süreçte endişeleriniz artabilir çünkü duygular fazlasıyla ön plana çıkıyor. Bu hafta ilişkilerden yana güzel destekler alabilirsiniz ve pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. Parasal konularda yeni bir fikir çözüm getirebilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta yılın ilk dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek. Duyguları, tutkuları ortaya çıkaran bir dolunay olacak. Dolunaylar zaten konu ve durumları görünür kılar. Çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ve sağlık koşullarınız alanını etkiliyor.  Dolunay Plüton ile karşıt açı gerçekleştiriyor bu sebeple bazı krizleri de tetikleyebilir. Mesela çalışma arkadaşınızla bir sorun yaşayabilirsiniz ya da düzeninizi etkileyecek bir sorun gündeme gelebilir. Sağlığınızla ihmal ettiğiniz bir kontrol varsa onunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tutku ve hırsları da ortaya çıkaran bir dolunay enerjisi olacağı için üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta yılın ilk Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek. Duyguları ve tutkuları ortaya çıkaran bir dolunay olacak. Aşk hayatınız, çocuklarınız, hayatta size keyif veren konular, yetenekleriniz ve hobileriniz alanınızda gerçekleşecek. Dolunaylar konu ve durumları görünür kılar. Yani aşk hayatınızda güven konusunu daha fazla sorgulamaya başlayacaksınız. Dolunay enerjisiyle duygularınız daha da yoğunlaşacak vereceğiniz cevaplar kalbinizden gelecek. Kendinize ne kadar huzurluyum ne kadar mutluyum gibi sorular soracaksınız. Bu sorulara vereceğiniz cevaplara göre de bazı karar değişikliklerine gidebilirsiniz, Plüton aynı zamanda dönüşüm enerjisini içinde barındırır. Öteki taraftan ilişki ve parasal konularda destekler alabilirsiniz ve pazar günü saat 13:28' de Güneş ve geri giden Merkür kavuşum yapacak. Olumlu düşüncelerde olalım, dua ve niyetlerimiz için değerlendirebiliriz. O gün sizi ilerlemeden alıkoyan bir korkunuzu fark edebilirsiniz, bu size önemli bir farkındalık katacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.