TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20-26 Eylül Haftası: Dolunay etkili tamamlanmalar

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2021 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 10:03

Haftaya pazartesi gecesi gerçekleşecek Balık Dolunayı ile başlıyoruz. 28 derecede gerçekleşecek bu dolunay tamamlanması gereken konulara vurgu yapmakta. Dolunay sırasında Mars' ın ay düğümleri ile yapacağı olumlu açı; kadersel etkileri de içinde barındıracak ve hayat rotamızdaki hareket alanımızı belirleyecek. . Bu dolunayda Jüpiter de olumlu yönde etki edeceğinden bize iyimserlik, şans ve fırsatlar sunacak.

22 Eylül tarihinde Merkür - Plüton kare açısı ve 23 Eylül tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı sebebiyle bu iki gün anlaşmazlıklara dikkat etmemiz gerekir zira fikir ayrılıkları ve uyumsuzluklar daha fazla ortaya çıkabilir. Baskıcı ve inatçı bir tutum sergilememenizi tavsiye ederim.

25 Eylül tarihinde ise Mars - Satürn üçgen açısı; sorumluluklarımıza sahip çıkıp, yapılması gerekenler ve yeni girişimler konusunda bizlere destek ve cesaret verecek. Bu yapılacak yeni adımlar uzun vadede başarılı sonuçlar getirecektir. Hemen ertesi gün 26 Eylül' de kesinleşecek Güneş-Kuzey Ay Düğümü üçgeni de kadersel destekleri müjdelemekte. Özellikle bu günlerde alınacak kararlar ve yapılacak girişimlerin olumlu etkilerini değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgili Koç ve yükseleni Koç burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı sizi biraz zorlayabilir. İlişkiler konusunda biraz zorlanabileceğiz bir haftadasınız, yanlış anlaşılmalara ve aldanmalara dikkat edin. Size tavsiyem gerginliklerinizi olabildiğince azaltmanız ve iletişimde ani çıkışlara dikkat etmeniz olacaktır. İş konusunda bu hafta tek başınıza daha rahat çalışabilirsiniz, iş ve maddi konularda ilgili güzel haberler almanız da mümkün ama istediğiniz sonuçlara ulaşamıyorsanız da üzülmeyin, bu hafta zorlamadan, her şeyi daha sakin ele almanız gerekmektedir. Sağlığınızı ihmal etmeyin çünkü kendinizi normalden daha fazla yorgun hissedebilirsiniz, beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükseleni Boğa burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı sizi uzun süredir üzerinde çalıştığınız projelerinizle ilgili tamamlanmaları sağlayabilir. Ekip çalışmalarının verimli sonuçlarını da hem maddi hem manevi anlamda almaya başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlıklarınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları veya belirsiz durumlar oluşabilir ve karar almak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda planladığınız görüşme ve toplantılar için özellikle haftanın ikinci yarısını değerlendirmenizi tavsiye ederim. Maddi konularda güzel haberler ve destekler alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ertelediğiniz kontrolleriniz varsa bu hafta yaptırmanızı tavsiye ederim. Bu yönde bir rahatsızlığınız varsa olumlu bir tedavi yöntemi bulabilir ve güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı kariyerinizle ve geleceğe dair hedeflerinizle ilgili önemli kararlar almanız yönünde sizi destekleyecek. İş, yer değişikliği veya kendi işinizi açmak konusunda kafanız karışabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Yine iş arayanlar bu süreçte iş bulabilir. Aile ve ev konularında bazı durumlar söz konusu olabilir ve bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta başında ilişkilerle ilgili bazı belirsizlikler oluşabilir, net bir iletişim şeklini kullanmanızı tavsiye ederim. Haftanın ikinci yarısından sonra aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir.

Sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı hem iyimserliğinizi artıracak hem de vizyonunuzu geliştirecek etkide olacak. Yurtdışıyla bağlantılı beklediğiniz haberler varsa bu hafta gelmeye başlayabilir ve netleşebilirsiniz.  Mesela yurtdışına yerleşmek veya yabancılarla çalışmaya başlamak gibi. Ticari ve hukuksal açık konularınız varsa tamamlanmalar gerçekleşebilir. Eğitimle ilgili hedeflerinizde örneğin yeni bir eğitime başlamak veya yurtdışında okumak gibi alanlarda bazı kararsızlıklar yaşıyorsanız da gelecek haberlere göre bu yönde de hedeflerinizi oluşturabileceksiniz. Bu hafta maddi konularda güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Sağlığınız genel olarak olumlu, beslenme düzeninize önem vermeye devam edin.

Sevgili Aslan ve yükseleni Aslan burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı bu hafta maddi konuları ön plana çıkaracak. Emeklerinizin görülmesini ve karşılığını almak istediğiniz bir dönemdesiniz. Kredi, borçlar, nafaka, miras, eşiniz veya ortağınızla ilgili kazançlarla ilgili bazı tamamlamaları önünüze getirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Çevrenizden maddi olarak destek alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ameliyatlık bir durumunuz varsa bu hafta destekleyici şifa etkileri alacaksınız. İlişkilerde duygularınızın yoğunlaşacağı bir hafta sizi beklemektedir özellikle hafta sonuna doğru iletişim trafiğiniz hızlanacak, kısa seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden alacağınız bir destek sizi sevindirebilir.

Sevgili Başak ve yükseleni Başak burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı ilişkilerinizle ilgili önemli kararları gündeminize taşıyacak. Bazı haberler duyabilir ve belirsizlikler yaşayabilseniz de bunları değerlendirdikten sonra bazı önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Ayrıca insan ilişkilerinizin kuvvetleneceği bu hafta önemli dönüşümleri beraberinde getirecek. Ortaklık yapmak konusunda kararsızlıklarınız varsa bu hafta netleşebilirsiniz. İş ve maddi konular açısından destekleyici etkileriniz var, işlerinizi tamamlamaya çalışın. Hafta sonuna doğru kazançlarınızı artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı gündelik rutinleriniz, çalışma ortamınız ve sağlık alanlarıyla ilgili durumları önünüze getirebilir. İş hayatınızda ertelediğiniz konularla ilgilenmek, bunlarla ilgili önemli kararlar almak ve bu hafta bu yönde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda düzeninizi değiştirecek veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili değişimler de söz konusu olabilir. İşyerinizde bazı değişiklikler yapmak isterseniz tam vakti. Sağlığınızla bu hafta daha fazla önem gösterebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha cesur ve girişken adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükseleni Akrep burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı sizin aşk hayatınızı hareketlendirecek. Bildiğiniz üzere Venüs' te sizin burcunuzda ve adeta bir mıknatıs gibi insanlar tarafından daha fazla fark ediliyorsunuz. Bu süreçte duygularınızı daha derin yaşıyorsunuz. Aynı zamanda ilişkileriniz ile ilgili tamamlanması gereken süreçlere dikkat çekmektedir. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Yaratıcılığınız ve ilhamınız bu hafta çok artacak, Balık dolunayı enerjisiyle çok güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kendinizle ilgili önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz ve çevrenizden destekler alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı sizin ev ve aile hayatınıza etki edecek. İş değişikliği, yeni bir işe başlama, taşınma, ev alma veya satma, evinizde eşya değişimi veya evlenmek gibi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı iletişim sorunları oluşabilir ve belirsizliklere yol açabilir. Bu alanlarda da ani kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Bu hafta aile içi ve ebeveynlerinizle ilgili konularla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir evinizden çalışmayı düşünüyorsanız bu süreçte bununla ilgili gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Hayallerinize ve hedeflerinize daha fazla odaklanacağız bir sürece giriyorsunuz özellikle hafta sonuna doğru bu yönde güzel bir gelişme ile karşılaşabilir ve kalıcılık getirecek adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı yakın çevrenizle, kardeş ve akrabalarınızla iletişiminizi hareketlendirip, duygusal konuları ön plana çıkarmaktadır. Bu süreçte onlarla daha derin bir bağ kurabilir ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir başlamak istediğiniz bir eğitime başlayabilir veya da işinizle ilgili sosyal medya ve pazarlamaya yönelik girişimlerden olumlu geri dönüşümler alabilirsiniz. İlişkilerinizde güzel etkiler alıyorsunuz. Sezgileriniz bu hafta çok güçlü, onları göz ardı etmeyin. Hafta sonuna doğru iş hayatında veya maddi konularda olumlu destekler alacaksınız.

Sevgili Kova ve yükseleni Kova burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı maddi ve parasal alanlarınızda tamamlanmaları sağlayacak. Uzun zamandır çaba sarf ettiğiniz bir konuyla ilgili gelirlerinizi artırmaya ve bütçenizi dengelemeye başlayabilirsiniz. Daha önce kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelebilir. Bu hafta parasal konularda gerçekçi bakış açınızdan uzaklaşmayın aksi halde yanlış alanlara yanlış yatırımlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda sizinle gizli rekabet içinde olan kişiler veya arkanızdan çevrilen işler önünüze gelebilir. Hafta sonuna hayatınızı ilgilendiren sizi heyecanlandıran önemli bir gelişme söz konusu olabilir.

Sevgili Balık ve yükseleni Balık burcu: 21 Eylül' de gerçekleşecek Balık Dolunayı kendi evinizde gerçekleşecek. Duygularınızı daha yoğun yaşayacağınız bu hafta hem özel hem de iş konularında korkularınızın ve güvensizliklerin artmasına sebep olabilir, buna istinaden bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu duygulara kendinizi fazlaca kaptırmamaya dikkat edin lütfen. İş ve kariyer alanınızda emeklerinizin karşılığını maddi-manevi almaya başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özel ilişkilerinizde şanslı bir dönemdesiniz. Hafta sonuna doğru maddi olarak güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık açısından bu hafta kendinizi biraz daha yorgun hissedebilirsiniz, dinlenmeye özen gösterin.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.