TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26 Nisan - 2 Mayıs Haftası: Gerçeklerle yüzleşiyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2021 11:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2021 11:02

Haftanın ilk gününe Ay Terazi burcunda ve Merkür-Venüs kavuşumuyla başlıyoruz. Haftanın zorlu etkilerini bir nebze hafifleten bu kavuşum, ikili ilişkilerde dengeyi sağlamaya çalışırken, iletişim şeklimizi yumuşatıyor. Salı gününe geldiğimizde sabah saat 06:32'de gerçekleşecek Akrep Dolunayı önümüzdeki iki haftaya damgasını vuracak. Hem Ay' ın dünyaya yakınlığı hem de Uranüs etkili olması bu dolunayı çok önemli kılmakta. Birçok alanda tamamlanmalar ve finaller söz konusu olacak. Başta para ve finans konuları gündemin ilk sırasına otururken, tüm alanlarda gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlayıp, yüzleşmemizi zorunlu kılacak, şaşırtıcı ve beklenmedik olaylar gündem yapacak.

Ülkemizin Güneşiyle de dolunayın kavuşumu olacağından ülkemizi yakından ilgilendirecek. Dolunay haritasında Boğa burcu yükselmekte; bu da ekonomik istikrar, finans ve para konularının önümüzdeki süreçte ana madde olacağını göstermekte. Toplumu ilgilendiren finansal gelişmeler söz konusu olacak. Uranüs, dolunaya karşıtlık yaptığı için beklenmedik olaylar ve özgürleşme isteğini arttıracak.

2021 yılına damga vuran Satürn-Uranüs karesi bu dolunayla tetiklenmekte ve Akrep' in modern yöneticisinin Plüton olması sebebiyle, eskiden yeniye giderken birçok yapıların zoraki değişim ve dönüşümüne de tanıklık edeceğiz. Bu dönem para ve güç tüm dünyada başlıca konu olacak. Ülkemiz haritasında 5-11.ev tetikleneceği için iktidar, muhalefet, gençler, çocuklar, eğitim sistemi, borsa, döviz, diplomatlar, sanatçılar, sporcular ve spor kulüpleriyle ilgili konular gündemimizi meşgul edecek. Döviz ve altın kurları yükselecek. Yine havayolları şirketleri ve teknolojiyle ilgili birçok haber duyacağız. Kripto paralarla ilgili konular konuşulmaya devam edecek. Büyük firma ve bakanlıkların yöneticilerinin değişmesi olasıdır. Ünlü sanatçıların aldatma, boşanma ve para kavgaları basında yer alabilir. Bankacılık sisteminde değişikler gündeme gelebilir. Uluslararası anlaşmalar ve boğazlar konusu konuşulacak. Ülkeler ve siyasetçiler arasında tansiyon yükselecek. Kapalı kapılar ardında saklanan işler açığa çıkıp şaşkınlık yaratacak. İlaçlar ve aşıyla ile ilgili gelişmeler olacak.

Gerçekleşecek Dolunay sırasında, Boğa burcundaki gezegen toplaşması, Uranüs' ün beklenmedik ve gergin enerjisi ve buraya Satürn' ün zorlu açısı da eklenince; çözmemiz gereken konuları önümüze çıkartıp, sorumluluk almamızı istemekte. Bize güvenlik veren maddi manevi alanların artık değişmeye başlaması, değerini yitirmesi ve bunun üzerimizde yarattığı engellenmişlik, korku ve endişelerimizi arttırmaktadır. Geçen hafta Mars' ın Yengeç burcunda yolculuğuna başlaması sebebiyle de bunlarla mücadele etmekte yetersiz hissedeceğimizi ifade etmekte.

Özellikle 30 Nisan Cuma günü gerçekleşecek Uranüs-Güneş kavuşumu bu gerilim ve engellemeleri daha yoğun yaşamamıza sebep olacak. Planların bozulması, istediğimiz gibi yol alamama durumları karamsarlığa sürüklese de aynı gün Merkür - Neptün iyicil açısı sağduyulu olmamıza ve 2 Mayıs' taki Merkür-Plüton üçgen açısı da bizlere sağlam ve kararlı durmamız için güç verecek. Zihinsel konsantrasyonumuz artarken, sorunları temelinden anlayıp çözmeye başlayabilir, etkili iletişim sağlayabiliriz.

Aynılığın sıra dışı değişimine tanık olacağımız bu süreçte, hayatımızın hangi alanında zorluklar yaşıyorsak, gerçeklerle yüzleşip eskiyi geride bırakıp, yeniye doğru kararlı ve emin adımlarla yol almamız gerekmektedir.

Mutlu Haftalar

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.