TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

31 Mayıs-6 Haziran Haftası: Tedbiri elden bırakmayalım

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2021 13:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2021 13:29

Bu haftanın gökyüzü açıları bazı zorluklar içerdiği gibi büyük fırsatlar da sunuyor. Mevcut potansiyelini doğru kullananlar birçok şeyi netleştirebilir ve böylece yeni bir anlayışın temelini oluşturabilir veya önemli bir konuda bir atılım gerçekleştirebilir.

Önümüzdeki günlerde inişli çıkışlı duygular, bazen çalkantılı durumlar ve haftanın sonuna doğru daha yoğun deneyimler ve olaylar yaşanacağına işaret etmektedir. Mevcut enerjiler, bir yanda yeni seçenekleri keşfetme sevincini, yaratıcı ve yenilikçi fikirleri diğer yanda korkular, saldırganlık ya da güçlü duygular ve bir şeyi başarmak için güçlü dürtülerin bir karışımını bize sunacak. Aynı zamanda, geri giden Merkür, durumların net ve rasyonel bir değerlendirmesini zorlaştırmakta ve daha fazla yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermektedir. Hafta genelinde kontrol ve tahmin edilmesi zor gelişmelerin yanı sıra beklenmedik durum ve tepkilerin oluşması gözlemlenebilecektir.

2 Haziran' da Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak. İlişkilerde daha korumacı ve duygusal davranışlar ön plana çıkacak ve güzel fırsatları da beraberinde getirebilecektir. Aile, ev, yemek, emlak, turizm alanlarında da önemli gelişmeleri yaşanabilir. Halı hazırda Merkür-Neptün kare açısı etkisi devam ettiğinden kafamız karışık ve aldanmalara açığız. Aldığımız bilgileri sorgulamak ve mantık ön planda karar vermek çözümleri kolaylaştıracaktır. Merkür geri hareketine bugün itibariyle başladı özellikle iletişim, ticaret, sosyal ağlar, medya, eğitim, trafik ve seyahat alanlarında belirsizlikler ve yanlış anlamalar beklenebilir. Başkalarıyla iletişim halindeyken veya yukarıdaki alanlarda planlama ve düzenleme yaparken, ifadelerimizin tam olarak anlaşıldığından emin olalım. Aynı zamanda bu süreç, son birkaç haftanın hatalarını ve yanlış anlamalarını düzeltmek için en iyi zamandır. Ayrıca, hayal kırıklığına uğramış beklentiler ikili görüşmelerde ele alınabilir ve mevcut yanlış anlamalar en azından kısmen çözülebilir. Durumunuzu ve endişelerinizi makul ölçüde olgusal ve nesnel bir şekilde tanımlamayı başarırsanız, şaşırtıcı derecede yapıcı çözümler bulmak mümkündür. Özellikle daha önce başladığınız işler ve projeleri yeniden değerlendirebilir ve gelecek adına temelleri atılabilir. Tamamen yeni projeler veya çok fazla konsantrasyon ve hassasiyet gerektiren görevler için zaman pek uygun değildir. Yine hafta genelinde finans ve borsa yatırımlarında dikkatli olunması gerekir.

Haftanın en zorlu açısı Mars-Plüton karşılığı Cumartesi günü devreye girecek. Meydan okuyan veya kışkırtıcı davranışların yanı sıra manipülasyon, kavga, tehdit ve şantaj girişimleri artabilir. Özellikle kişisel hakaretlerin, kavga veya ihanet deneyimlerinin söz konusu olduğu durumlarda, potansiyel olarak yıkıcı sonuçlar doğuracak şekilde gerilim ve çatışmaların tırmanma riski vardır.

Kişisel bazda kırılganlık ve hassasiyet önemli ölçüde artmakta özellikle kişisel değer ve arzular söz konusu olduğunda, nesnel olarak görülen küçük şeyler bile agresif tepkileri, öfke veya korkuyu, güçsüzlük duygularını ve panik hissini tetikleyebilir. Özellikle Koç, Yengeç ve Akrep burçlarında doğanlar, aynı zamanda Terazi ve Oğlak burçlarının son on gününde doğanların daha dikkatli olması gerekmektedir. Kendinizi böyle bir durumda bulursanız, makul ölçüde sakin, net ve kararlı davranmanız en iyi çözüm olacaktır.

Haftaya iyicil etkilerle başlıyoruz. Pazartesi ve Salı, başkalarıyla iletişim kurma ve fikirlerimizi paylaşma isteğimiz artabilir, önemli destekler alabiliriz.

Çarşamba günü duygusallık, iyi niyet ve yardımseverliğimiz artmaya başlayacak. Fiziksel olarak kendimizi çok yormadan çevremize yardım edebilir, dayanışmayı arttırabiliriz.

Perşembe ortak girişimler ve projeler için uygun ama öğleden sonra enerjiler değişmeye başlıyor. Cuma günü artan hassasiyete dikkat etmek önemlidir. Bazen küçük bir hareket veya söylenen bir söz beklenmedik şekilde şiddetli bir tepkiyi tetiklemek için yeterlidir.

Hafta sonuna geldiğimizde gerilim artmakta. Global düzeyde yangın, yeraltı hareketlenmeleri, maden ve yanardağ patlamaları gerçekleşebilir, askeri hareketlenmeler gündeme gelebilir. Yine kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmak gerekir. Cumartesi günü hiç umulmadık söz ve davranışlar duygusal bir fırtınayı tetikleyebilir ve başlangıçta önemsiz görünen yanlış anlamalar somut bir çatışmaya yol açabilir. Fevri tepki vermekten kaçınmak gerekir. Bununla birlikte, yeterince sakin kalmayı başarır ve çok fazla drama olmadan bakış açınızı ortaya koyarsanız, büyük bir atılım da gerçekleştirebilirsiniz. Pazar günü enerjiler sakinleşmeye başlıyor. Sakinlik ve istikrar ihtiyacımız güçlenip, konuları daha objektif ve mantıklı bir şekilde ele almak kolaylaşacak.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.