TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 - 12 Aralık Haftası: Piyasalar hareketli

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2021 12:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 12:58

Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz. Hafta geneli sorumluklarımız, iş ve kariyerimizle ilgili konular ön planda olurken haftaya damgasını vuracak Mars-Jüpiter kare açısı; ekonomik ve finansal konularda zorlanmalara işaret etmektedir. Özellikle hafta ortasından sonra altın, döviz ve para piyasalarında iniş çıkışlar artabilir.

Hafta geneli riskli yatırım ve girişimlerde son derece dikkatli olunması gerekir çünkü 19 Kasım Ay tutulmasının gerçekleştiği derece Mars tarafından tetiklenecek.

Hafta başı Merkür-Neptün kare açısı kafa karışıklıklarına ve yanılgılara açıklık vereceğinden önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim yine sağlık konusunda solunum yoluyla hastalıklar artabilir, temkinli davranmaya dikkat edelim ve bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Diğer taraftan bu hafta Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacak; harekete geçme ve mücadele isteğimizi artıracak bu etki, abartı davranışlara dikkat ettiğimiz sürece güzel destekler alabiliriz.

Cumartesi günü ticari ve hukuki faaliyetlerle ilgili olarak toplantılar, görüşmeler ve fikir alışverişleri konusunda destekleniyor olacağız. Diğer taraftan Venüs ve Plüton Oğlak burcunda kavuşum yapacak. İlişkilerde güç mücadelelerine girmemeye ve baskı uygulamamaya çalışalım.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Bu haftaya biraz kafanız karışık başlayabilirsiniz, bu sebeple emin olmadığınız konularda karar vermeyin. Çarşamba günü Mars-Jüpiter karesi kesinleşecek ve cuma gününe kadar aktif olacak. Özellikle maddi konularla alakalı ortaklı paralarla alakalı eşiniz ve ailenizle bazı fikir ayrılıklarına ve halledilmesi gereken sorunlara çözüm bulmak adına bu konular önünüze gelebilir. Hafta boyunca Mars-Plüton altmışlıkları da devrede yani kariyeriniz, işiniz, para konularında fırsatlarınız oluşacak. Cumartesi günü sosyal çevrenizden güzel bir haber, maddi bir destek, kısa bir seyahat veya bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Neptün karesi aktif olacak. Daha fazla içe dönmek, dinlenmek isteyeceğiniz bir ruh hali içinde bulunabilirsiniz.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: Hafta başı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz, birilerine güvenip yardım veya girişimde bulunursanız yanılma payınızın olma ihtimali yüksek olur. Çarşamba gününe geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı oluşuyor ve etkileri cuma gününe kadar devrede olacak. Aldığınız kararlarda aileniz veya ikili ilişkilerinizde fikir ayrılıkları görülebilir, bunlarla ilgili konuşmak veya sorunları halletmek durumunda kalabilirsiniz ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede; kariyeriniz, işiniz, para konularında fırsatlarınız oluşacak. Cumartesi günü yeni fikir ve girişimlerinizde destekleniyorsunuz, bu etki size iyi gelecek.  Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta başı daha belirsiz ve kafa karıştırıcı etkiler altında olacağız, bu sebeple önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü Mars-Jüpiter arasında bir kare açısı meydana geliyor ve etkileri cuma gününe kadar aktif olacak. Çalışma ortamınız, günlük rutinlerinizde koşturmacanız fazla, her şeye yetişmeye çalışabilir ve bu durum sizi yorabilir. Sağlığınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim, uykunuza ve beslenmenize bu hafta dikkat edin lütfen. Cumartesi günü ilişkilerinizden veya iş birliklerinizden yana güzel destekler alacaksınız, karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir.  Belki yeni bir girişim veya bir seyahat planlayabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Hafta başı çalışma ortamınız ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz yine kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler devrede olacak, önemli kararlar almakta acele etmeyin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin, beslenmenize dikkat edin. Hafta ortasına geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı aktif olacak. Bu etki Çarşamba gününden cuma gününe kadar devrede.  Aşk hayatınızda daha tutkulu davranabilirsiniz veya maddi koşullarla ilgili yapmanız gereken harcamalar oluşabilir. Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için çözüm adına güzel fırsatlar da karşınıza bu hafta çıkacak. Cumartesi günü günlük koşturmacanız, çalışma ortamınız ve sağlığınızla ilgili iyileştirici etkiler devrede. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta başı ilişkileriniz ve para konularında daha belirsiz ve düşünceleriniz dağınık olabilir.  Riskli yatırım ve girişim yapmamanızı tavsiye ederim. Çarşamba gününe geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı aktif olacak. Bu etki çarşamba günü itibariyle cuma gününe kadar aktif. Kariyer ve ailevi konularında bazı zıtlıklarınız oluşabilir, maddi konularla ilgili fikir ayrılıkları oluşabilir ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak. Cumartesi günü partnerinizle veya çocuğunuzla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha tembel hissedebilirsiniz, kendinize vakit ayırın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başı ev, aile ve düzen konusunda bazı kafa karışıkları yaşayabilirsiniz, enerjiniz biraz daha düşük olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı aktif olacak. Bu etki çarşamba günü itibariyle cuma gününe kadar etkili. Yakın çevrenizle yoğun bir iletişime girebilirsiniz ve çalışma hayatınızda hareketliliğiniz artabilir. Zihniniz de çok fazla konu var, zaman zaman baskı altında hissedebilirsiniz ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak, yakın çevrenizden ailenizden güzel destekler alabileceksiniz. Cumartesi günü çalışma hayatınız ve sağlık konusunda güzel haberler alabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz. 

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: Bu haftaya biraz kafanız karışık başlayabilirsiniz, bu sebeple emin olmadığınız konularda kararlar almayın lütfen. Hafta ortasına geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı oluşacak. Bu etki çarşamba günü itibariyle cuma gününe kadar devrede. Maddi konularla ilgili çevrenizle fikir ayrılıkları oluşabilir, fazla harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde fazla baskıcı tutumlardan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Bu hafta Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak. Cumartesi günü daha keyifli hissedebilirsiniz. Kendinizi sevdiklerinize ve çevrenize daha rahat ifade edeceksiniz. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz.

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: Pazartesi ve salı günleri maddi konularınız daha fazla ön planda ama bu iki gün kafa karışıklıklarınız ve belirsizlikleriniz artabilir, acele kararlar almayın. Hafta ortasına geldiğimizde Mars-Jüpiter kare açısı aktif olacak. Bu etki çarşamba günü itibariyle cuma gününe kadar devrede. Ailede bazı fikir ve düşünce ayrılıkları oluşabilir ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak. Kendi isteklerinizi oldurma yönünde çok baskıcı davranmayın. Cumartesi günü daha keyifli hissedebilirsiniz. Çevreniz ve ailenizle uyumu yakalayabilirsiniz. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Pazartesi ve salı günleri düşüncelerinizde karışıklık ve belirsizlikler oluşabilir, bu iki gün acele kararlar almamanızı tavsiye ederim. Bilmediğiniz tanımadığınız kişilere güvenip bir şeylere başlamayın. Çarşamba günü Mars-Jüpiter kare açısı aktif olacak ve bu etki cuma gününe kadar devrede. Yapacağınız anlaşmalarda veya iş birliklerinde mücadelenizi artırmanız gereken koşullar oluşabilir ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak. Cumartesi günü iş konularıyla ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Pazar günü Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Hafta başı düşüncelerinizde dağınıklık ve belirsizlikler oluşabilir, bu iki gün acele kararlar almamanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü Mars-Jüpiter kare açısı aktif ve bu etki cuma gününe kadar devrede olacak. Maddi koşullarınızla ilgili halletmeniz gereken koşullar oluşabilir, fazla harcamalar yapabilirsiniz ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için yönetmeniz gereken durumlarla ilgili güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak.  Bu dönem hayattaki tutkularınızın arttığı bir dönemdesiniz. Cumartesi günü biraz daha içe dönmek ve sakinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Pazar gününe geldiğimizde Güneş-Neptün kare açısı enerjinizi biraz düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz.

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Hafta başı düşüncelerinizde karışıklık ve belirsizlikler oluşabilir, bu iki gün acele kararlar almamanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü Mars-Jüpiter kare açısı aktif ve bu etki cuma gününe kadar devrede olacak. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde mücadeleniz artabilir, zaman zaman davranışlarınızda abartı içine girebilirsiniz bu da gerginlikler oluşturabilir ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için bu hafta istekleriniz yönünde güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak.  Cumartesi günü keyfinizi yerine getirecek güzel haberler veya iletişimde uyumu beraberinde getirecek. Pazar gününe geldiğimizde Güneş-Neptün kare açısı kafa karışıklıklarınızı artırabilir, enerjiniz daha düşük olabilir.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Pazartesi ve salı günleri düşünceleriniz biraz bulanık olabilir, belirsizlikler oluşabilir, bu iki gün acele kararlar almamanızı tavsiye ederim. Çarşamba gününe geldiğimizde Mars ve Jüpiter arasında bir kare açı oluşuyor ve bu etki cuma gününe kadar devrede olacak. Harcamalarınız artabileceği gibi yurtdışı, ticari, hukuki ve sosyal medya, eğitim gibi konularda ilgilenmeniz gereken işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama Mars-Plüton altmışlıkları da devrede olacağı için bu hafta istekleriniz yönünde güzel fırsatlar da karşınıza çıkacak. Cumartesi günü geleceğinize dair güzel fikirler getirebilir, keyfinizi yerine getirecek güzel haberler alabilirsiniz. Pazar gününe geldiğimizde Güneş-Neptün kare açısı kafa karışıklıklarınızı artırabilir, enerjiniz daha düşük olabilir, yorgun hissedebilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.