TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 - 13 Haziran Haftası: Hayat rotamız belirleniyor

Yazının Giriş Tarihi: 07.06.2021 10:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.06.2021 10:45

Bu hafta boyunca geçmişten gelen bilgi ve konular pek çok açıdan kendini hissettiriyor olacak. Aynı zamanda gelecek için alınması gereken önemli (ön) kararlar konusunda dikkatli ve emin adımlarla ilerlememiz gerekecektir.

10 Haziran Perşembe günü saat 13:52' de yılın ilk Güneş tutulması ( halkalı ) meydana gelecek. Astrolojik açıdan bu günlerde meydana gelen olay ve deneyimler özel bir anlam kazanır. Bu tutulmayla hayat rotamız da belirleniyor olacak. Önümüzdeki aylarda önemli bir rol oynayacak gelişmeler ve süreçleri başlatıyor ve önemli itici güçler oluşturmaktadır. Bu haftanın deneyimlerinden ve olaylarına karşı farkındalık oluşturmak çok değerli. Özellikle geçmişten ders almak ve edindiğimiz bilgileri olumlu şekilde kullanabilenler için, geleceğe giden yolda verimli adımlar atmak üzere güzel fırsatlar oluşacaktır. ( Detaylı tutulma yazımı instagram sayfamdan okumanızı tavsiye ederim.)

Somut anlamda birçok konu geçmişten gelen konularla ilgili olacaktır. İletişim, haber, bilgiler ve görüşmelerle ilgili olarak artık Mayıs ortasından bu yana gerçekleşen, toplanan fikirlerin veya yapılanların gözden geçirilmesi gerekiyor. Ancak daha önceki temaslar, fikirler ve konular da tekrar önümüze gelebilir. Onlar da olayların gidişatında hafife alınmaması gereken bir rol oynamaktadır. İdeal olarak, geçmişten gelen bilgi ve bulgular mevcut durumla ilişkilendirilebilir, bir güncelleme şeklinde uyarlanabilir ve yeniden kullanılabilir. Ancak bunun yapılmadığı durumda, eski artık amacını yitirmiş düşünce ve davranış kalıplarına geri dönme riski önemli ölçüde artar.

Global düzeyde medyanın rolü ile ulaşım ve ticaret konularının bu bağlamda ana başlıklar haline gelmesi muhtemeldir. Ayrıca, hukuk, siyaset ve ekonomi alanlarında elde edilen başarılar ve istenmeyen gelişmeler hafta içinde daha fazla dikkat çekebilir. Bu konularla ilgili olarak bugünlerde olaylar ve bulgular bir yeniden yapılanma ihtiyacını harekete geçirdi.

İlişkilerde ve ortaklıklarda bugünlerde duygusal karışıklık beklenebilir. Bu alanlarda hassasiyet önemli ölçüde artığından, sıradan olaylar ve gündelik durumlar bile var olan kararsızlıkları ve şüpheleri veya geçmişten gelen kırgınlık ve yaraları harekete geçirebilir. Böyle anlarda, mevcut zayıflıklar ve gölgeler, acı verici bir şekilde ortaya çıkabilir ve duruma bağlı olarak, bir yandan meydan okuma ve isyan dürtülerini tetiklerken, aynı zamanda muazzam miktarda yaratıcılığımızı ortaya çıkartır. Kişinin hem kendi, genellikle nahoş ve katlanılması zor duygusal tepkilerini hem de başkalarının tepkilerini bir dereceye kadar bilinçli olarak, hemen karşılık vermeden algılamasının mümkün olduğu durumlarda, şaşırtıcı dönüşümler mümkündür. Eski önyargılar, gerçekçi olmayan beklentiler veya hayal kırıklığına uğramış umutlar, davranışlar, nefreti veya mantıksız tepkileri tetiklediğinde zorlayıcı durumlar ortaya çıkabilir. Geçen hafta büyük bir çabayla bastırılan saldırganlık -şimdi tansiyon biraz düştüğüne göre- aniden ve beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalırsanız, mesafenizi korumanız ve sonradan pişman olacağınız davranışlara kapılmanıza izin vermemek en iyisidir.

Bu hafta iş birliklerinin önünü açan veya bir amacın gerçekleştirilebileceği koşulları gösteren önemli temaslar ve karşılaşmalar gerçekleşebilir. Hafta ortasından sonra, Mars' ın Aslan burcuna geçişiyle birlikte, değişim ve yaptıklarımızı sunma ihtiyacımız artacak. Bu hafta boyunca, bilinçli olarak başkalarıyla iletişim kurmaya ve değişimlere açık olmaya çalışın. Daha sonra, başlangıçta hassas veya kritik görünen durumlarla ilgili yeni kapılar açılabilir ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Pazartesi ve Salı günleri maddi-manevi güvenlik alanlarımızı korumak ihtiyacı artacak. Aynı zamanda havada yakalanması zor bir gerilim ve huzursuzluk hissedebilir ve genellikle bir şeyi taahhüt etmek zor olacaktır. En güzeli, bu günlerde fikir ve amaçlarınızı gözden geçirmektir. Özellikle Salı günü kendinize zaman ayırdığınızda yeni olasılıkları görme ihtimaliniz çoğalabilir.

Çarşamba bir geçiş günüdür. Bugün başkalarıyla iletişim kurmak kolaylaşacak. Size meşgul eden soruları netleştirmek ve son birkaç hafta içinde edinilen tecrübe ve bilgileri konuşma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Söz konusu Halkalı Güneş tutulması Perşembe günü saat 13:52'de gerçekleşecek ve hayat rotamız belirlenecek. Bu günde iletişim ve değişim ihtiyacı büyüktür, fikirler ve projeler tutkuyla değerlendirebilir. Gökyüzü açılarına göre;  eski ideallerin veya hayal kırıklığına uğramış umutların gerçek potansiyelinin net bir şekilde görülmesi mümkün değildir. En iyisi sahip olduğunuz bilgileri paylaşmaya ve olaylara bakış açınızı değerlendirmeye çalışın, önemli fikirler edinebilirsiniz. Gelecekteki adımlarınız için bir önemli bir adım atmış olacaksınız.

Cuma günü, ruh halimiz biraz değişken olabilir. Bir yandan güvenlik alanlarımızı korumak, bir yandan da yeni girişimlerde bulunmak isteyebiliriz. Merkür, Güneş' in kalbini yerleşip, Cazimi açısını oluştururken, aklımızdan geçen düşüncelere dikkat edelim ve o gün olumlu düşünceleri çoğaltalım, gerçek olma olasılığı yüksektir. Cumartesi günü;  ilişki sorunlarına, kişisel ihtiyaçlara ve değerlere karşı hassasiyet ve kırılganlık özellikle yüksektir. Küçük şeyler acı verici deneyimleri harekete geçirebilir ve şiddetli duygusal tepkileri tetikleyebilir. Söz ve davranışlarımıza dikkat edelim. Pazar günü ilişkilerde güzel gelişmeler yaşayabiliriz. İleriye bakmak, ortak noktalarımızı ve bizi birbirine bağlayan şeyleri görmek ve yeni olasılıkları keşfetmek kolaylaşacak.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.