TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Astrolog Yasemin Sürer yazdı " Cesaret ve kararlılığımız artıyor"

Yazının Giriş Tarihi: 09.08.2021 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.08.2021 17:55

Yeni haftaya 08 Ağustos Uranüsyen etkili Aslan Yeniayının etkileriyle giriş yapıyoruz. Hayatımızda kendimizden daha emin ve kararlı olduğumuz ve mücadele gerektiren yeni bir sürece başlarken, farklı bakış açılarıyla yeni yollar keşfedebileceğimiz ama aynı zamanda ilişkiler ve para konularında olumsuz olaylarla karşılaşıp gerçeklerle yüzleşmeler başlayabilir. Özellikle haftanın ilk yarısı Venüs-Neptün karşıtlığı bu konularla ilgili hayal kırıklıklarını artırabilir. Yeniay etkilerini sayfamdan detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

Haftanın ilk yarısı daha zorlu etkiler altında olsa da ikinci yarısı enerjiler daha destekleyici. Önemli bir gökyüzü hareketi de Merkür' ün 12 Ağustos' da toprak elementi olan Başak burcuna geçmesi olacak. Mars' ın da 15 Eylül' e kadar burada olduğunu hatırlatırım, düşünce yapımız daha mantıklı ve analitik olmaya başlayıp, Mars' ın hareket enerjisiyle işlerimize büyük bir ivme kazandırabiliriz. Yeniay etkileriyle yaptıklarımızın daha çok görünür olmasına can atarken, egosantrik ve kibirli söylem ve davranışlardan uzak durmamız gerekir. Zira Merkür-Jüpiter karşıtlığı fikirsel tartışmaları ve iletişimde abartılara yol açabilir. Hafta ortasında Mars' ın ay düğümleriyle kare açısı başkalarıyla iş birliği yapma konusunda da zorlanabileceğimizi göstermektedir.

Türkiye haritasında Yeniayla birlikte tetiklenen 2.ev alanı gelirlerimiz, kaynaklarımız ve değerlerimizle ilgili bir takım belirsizlik ve spekülasyonlara açıklık vermekte. Para ve finans piyasalarında iniş çıkışlar gözükmektedir. Riskli girişimlere karşı daha cesur olacağız ama temkini elden bırakmamamız gerekiyor.

Aynı zamanda Uranüs' ün gölge günlerinde olması ve Güneş-Satürn ve Uranüs' ün oluşturduğu t-kare kalıbı maalesef son 10 gündür yaşadığımız felaketleri artırmıştır. Bu hafta da beklenmedik doğal afet, deprem ve sel/fırtına olaylarına açıklık vermektedir.

Pazartesi günü Merkür-Jüpiter karşıtlığı sebebiyle iletişimde ve orta yolu bulmakta sıkıntılar oluşturabilir. Akşam saatlerindeki Venüs-Neptün karşıtlığı ilişkilerde bazı gerçeklerin ortaya çıkabildiği ve hayal kırıklıklarının olabileceğine işaret etmektedir. Salı günü de bu etki devam ederken öğleden sonrası Uranüs devreye giriyor ve sınırlarımızı kaldırıp, yeni arayışlara sürükleyebilir. Çarşamba günü devam eden etkilerin üzerine Mars ve ay düğümleri zorlu bir açı yapıp, her türlü fikir uğruna savaşma ve kavga enerjilerini büyütecek etkidedir. Kibirden uzak durmamız gereken bir gün. Bunun yerine bu enerjiyi işlerimize odaklanarak kullanırsak yeni farklı bilgiler öğrenebiliriz. Perşembe günü Venüs-Plüton ve Ay-Satürn üçgen açısı iş, para ve ilişkiler konularına güçlü ve kalıcı etkilerle destek olmaktadır. Önemli iş, toplantı ve görüşmeleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Cuma günü Ay Terazide ilişkilerde uyum arayışımız artıracak. Jüpiter ile yapacağı olumlu açısı da önemli başvurular ve görüşmeler için destek verdiği gibi, ticaret, hukuk ve eğitim alanlarında da hareketlerimizi destekleyecektir. Cumartesi günü, günün ikinci yarısından sonra enerjiler biraz sertleşiyor, Ay ve Satürn arasındaki olumsuz açı ve Uranüs ile karşıtlığı bir takım engelleri ve beklenmedik gelişmeleri önümüze çıkartabilir. Haftanın son gününe geldiğimizde beklenmeyen gelişmeler,  ikili ilişkilerde bir takım zıtlaşmaları ortaya çıkarabilir. Duygu ve ego çatışma içerisinde olabilir neyse ki akşam saatlerindeki Ay-Neptün olumlu açısı tekrar iç huzuru, merhamet ve anlayışımızı artıracak etkidedir.

Haftanın size güzellikler getirmesini dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.