TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim ve İlişkiler Önem Kazanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2021 18:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2021 18:53

Mayıs ayının ilk haftasından merhaba. Bu hafta önce 4 Mayıs tarihinde Merkür, ardından 9 Mayıs tarihinde Venüs İkizler burcuna geçecek ve gökyüzündeki hakim olan sabit enerji yerini yeniliklere daha kolay adapte olabileceğimiz değişken enerjiye bırakmaya başlayacak.

Hafta başındaki zorlu enerjiler sebebiyle ilk başta her şey plana uygun gitmese ve engellerle karşılaşma durumumuz olsa bile, ileriye dönük adımlar için güzel fırsatlar karşımıza çıkabilir. Özellikle endişeleri hakkında açıkça konuşan ve isteklerini ifade edebilenler, destek ve başarı elde edebilirler.

Haftanın öne çıkan kavramları; saygı duymak ve sınırları aşmak / vizyon ve gerçekliği, umutları ve beklentileri kontrol etmek - ve mümkün olanı uygulamak / yeni bakış açıları ve fırsatları görmek ve kullanmak / tarafsız bir iletişimin yanı sıra yeni şeyler öğrenme için isteklilik.

Geçtiğimiz haftalardaki önemli etki ve yol ayrımlarından sonra, başlıca konularımız bu olayları ve deneyimleri özümsemekle ilgili olacaktır. Bir tür geriye dönük ön izlemede, şimdiye kadarki gelişmelerden dersler çıkarmak, eskiyi bitirmek ve artık tutarlı olmayanlarla vedalaşma ama aynı zamanda gelecekteki değişiklikler ve yenilikleri hayatımıza dahil etmek önemlidir. Odak noktamız her türden değer ve ilişkilerdir. Deneyimlerinizi sindirmek için bilinçli olarak zaman ayırmalı, zihin durumunuzu algılamalı ve yaşadıklarınızın yaşamınız ve değerleriniz üzerindeki etkilerini hissetmelisiniz. Bu şekilde, gelecek haftalarda yapılması gerekenler, alınacak kararlar ve düzenlemeler için iyi bir temel oluşturursunuz. Finans ve ekonomi alanları başta olmak üzere kaynakların idaresi ile ilgili bir envanter gereklidir.

4 Mayıs tarihinde Merkür' ün yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçmesiyle yeni fikirlerin uygulanmasına ilişkin ilk somut adımlar mümkün olacaktır. Bu alanlarda, girişimlerde bulunmak, pazarlama ve tanıtım faaliyetleri için güzel fırsatlar yakalayacağımız bir zamana giriş yapıyoruz. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında olayların ve durumların başlattığı süreçler ve gelişmelerle ilgili olarak, önemli kararlar alma ve rota belirleme vakti geldi. Şimdi hangi vizyonların ve fikirlerin gerçeklik sınavını geçtiği ve daha ileri düzeyde takip edilebileceği anlaşılacaktır. Engellerin ortaya çıkması mümkün olsa da bunların üstesinden gelmek için gerekli irade, disiplin ve sebatın kendinizde mevcut olup olmadığını anlayabileceksiniz. Özellikle bu hafta yönetici konumundaki kişiler, ortaya çıkan soru ve problemlerle yüzleşmeye teşvik edilecek. Bunu yapmak isteyen ve yapabilenler önemli bir atılım yapabilir. Hafta boyunca her türlü tıkanmış durum ve ilişkilerde hareketlilik artacak. Tüm bu konularda, gelecek sorunları ve zorlukları pragmatik, nesnel ve olgusal olarak çözmeye hazır ve detaylar konusunda esnek olanların başarı şansı yüksek olacaktır. Kişisel özveri özellikle toplumsal konular, ailevi veya ev içi meselelerle bağlantılı olarak faydalıdır. Bununla birlikte öfkelendiğinizde, meydan okurcasına tepki verdiğinizde veya abartılı beklentileriniz olduğunda işler zorlaşır.

Mevcut fırsatlardan aktif olarak yararlanmak için, oluşan gerginlik ve engellere esnek bir şekilde tepki vermeniz durumunda kazançlı çıkarsınız. Düşünceleriniz, endişeleriniz ve fikirleriniz hakkında açıkça konuşmaya ve önyargısız olarak karşı tarafı dinlemeye hazırsanız, çatışma durumlarında bile ortak paydalar bulabilirsiniz.

Pazartesi günü, devam eden Uranüs-Güneş kavuşumu etkisi ve o gün kesinleşecek Güneş-Satürn ve Merkür-Jüpiter kare açısı; bir takım zorluk ve engelleri beraberinde getirebilir. Özellikle iş ve ticaret alanlarında belirebilen bu etkilerle çatışmalar ve çelişkiler artabilir. Soğukkanlılığını koruyan ve altından kalkamayacağı işlere kalkışmayan, daha objektif ve oluşan durumları sakin karşılayanlara Salı günü itibariyle yeni yollar ve olasılıklar açılabilir.

Çarşamba ve Perşembe günleri Venüs - Plüton üçgen açısıyla enerjiler yumuşuyor. Özellikle ilişkilerde anlayış, iletişim ve uyum ihtiyacı çoğalmakta. İlişkileri tazelemek, ilişki ve para konularında girişimlerde bulunabileceğiniz gibi, bu etkiyi güzellik bakımı ve alışverişleriniz için de değerlendirebilirsiniz.

Cuma öğleden sonra fark edilir bir enerji artışı söz konusu. Hareket etme ihtiyacı ve başkalarıyla birlikte bir şeyler yapma isteğimiz artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri sizin için önemli olan bir iş ve durumla ilgilenebilir, ortamınızı güzelleştirmeye veya size keyif verecek işlerle uğraşabilirsiniz. Gelebilecek fırsatlara açık olun ama özellikle müsrif ve keyfi harcamalar yapmaya açık olacağımız için abartı davranışlardan da uzak durmaya çalışın lütfen.

Pazar günü sevginin gezegeni Venüs İkizler burcuna geçiyor ve ilişkilerimiz hız kazanmakla birlikte daha mantık odaklı yaklaşımlarımız da artıyor. Paylaşmanın sevinci ve enerji seviyesi yükseliyor. Uzun süredir sizi meşgul eden bir konuyla ilgili yeni bir bakış açısı kazanmak veya bir başlangıç yapmanız mümkündür ama aynı gün Ay-Plüton kare açısı da etkinleşeceğinden ilişkilerinizde karşımızdaki kişinin üzerine fazla gitme eğilimini azaltın. "Ya hep ya hiç" tutumu size istediğiniz şeylerin aksini sağlayacaktır.

Mutlu Haftalar

Astrolog Yasemin Sürer

İnstragram Takip: astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.