TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstikrar ve güvenlik ihtiyacımız artıyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2021 14:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 14:26

Geçen hafta gerçekleşen Koç burcundaki Yeniayın etkileri devam ederken, yeni haftaya kişisel gezegenlerin burç değişimleriyle başlıyoruz.  Amaç ve isteklerimize ulaşmak için enerjik ve girişken ateş elementi enerjisinden çıkıp, daha güven ve istikrarı ön planda tutan toprak elementi enerjisine giriş yapıyoruz.

Önce Venüs 14 Nisan' da, ardından 19 Nisan' da hem Güneş ve iletişim gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiş yapmakta. Merkür, Güneşle birlikte yapacağı bu geçiş esnasında Güneş' in kalbinde yer alıp ''Cazimi '' dediğimiz kavuşumu gerçekleştirecek.  Hafta başı hem aklımızdan geçen hem de karşı tarafa ifade ettiğimiz sözlerin çok etkili olacağı bu kavuşum sebebiyle; olumsuz, yıkıcı düşünce ve sözler yerine olumlu ifadelere önem vermeniz önemlidir.

Son bir ayki ilişki kurma ve kendimizi ifade etme biçimimiz hızlı, cesur ve daha ben-merkezciyken şimdi daha ağır ve temkinli olacak. İlişkilerde güven teması ön plana çıkıp, hayatımızın tüm alanlarına kalıcılık getirmek ve sağlamlaştırma isteği ön planda olacaktır. Buna dayalı olarak maddi-manevi güvence arayışımız artabilir. Bu dönem kendi kaynaklarımız ve değerlerimiz üzerinde daha fazla düşünmeye başlar, aldığımız kararlarda önceliği maddi güvenliğe veririz. Başlanılan iş ve projelerde daha uzlaşmacı bir tavır sergilense de yeni fikirlere karşı kapalı ve daha sabit görüşlü olur ve yavaş ama emin adımlarla yol almak isteyebiliriz. İlişkilerde ise daha sahiplenici ve inatçı tutumlar ön plana çıkabilir.

Kişisel gezegenlerin Boğa burcuna geçmesiyle birlikte güzellik, moda ve gıda harcamalarında artışlar olabileceği gibi abartıya kaçmamaya dikkat edilmeli.

Geçen hafta itibari ile karşımıza bizi ileriye taşıyacak güzel fikir ve fırsatlar çıkmaya başladı. Buna ilaveten sorumluluk ve çabanın gezegeni Satürn' ün ay düğümleri ile üçgen açısı; geçmişteki eski kalıp ve düşüncelerden vazgeçip, buradan çıkardığımız tecrübeleri yeni bilgilerle harmanlayarak yol aldığımızda sağlam bir yapı oluşturmamıza büyük bir destek verecek. Özellikle bu dönem hedeflerimize ulaşmak için çabalamaya devam etmeliyiz, yapacağımız hamlelerin tüm yıl boyunca karşılığını alabileceğiz.

Hafta sonuna yaklaşırken önemli etkiler devreye girecek.  23 Nisan tarihindeki Venüs-Uranüs kavuşumu hem ani kazançlar hem de ilişkilerde olumlu gelişmeler açısından önemli bir gün. 24 ve 25 Nisan tarihlerinde önce Merkür' ün Uranüs ile kavuşumu sonra da Satürn' e kare açısı ve Mars' ın Yengeç burcuna geçişi; güvenlik arzumuzu çoğaltırken, ani beliren durumlar karşısında daha gergin hissedip sorunları büyütmemize yol açabilir. Burada sakin olup sadece bir şey yapmış olmak için harekete geçmemeniz önemlidir özellikle finansal yatırımlarla ilgili dikkatli olmalısınız. 27 Nisan tarihinde gerçekleşecek Akrep Dolunayı piyasalarda inişli çıkışlı hareketliliği ve müdahaleleri beraberinde getirebilir ve özellikle Mayıs ayı itibariyle borsa ve ticarette belirsizlikler artabilir.

Bu hafta için tavsiyem; son birkaç aydaki gelişmeleri gerçekçi bir şekilde analiz edip planınızı belirlemeniz ve aynı zamanda kaynaklarınızı da sorumlu bir şekilde kullanmaya odaklanmanız. Dünya genelinde ekonomik ve toplumsal belirsizlikler psikolojimiz üzerinde çok etkili oldu ve korkularımızla yüzleştirmeye devam etmekte. Global olarak zor etkiler devam etmesine karşılık, bireysel bazda güzel etkiler ve açılımlar mevcuttur.

Tüm 2021 yılı boyunca etkisini gösteren Satürn-Uranüs kare açısı; hayatlarımızda işe yaramayan eski yapıların yıkılıp bizi ileriye ve yeniye taşıyacak yapıların oluşumunu sağlayacak bir dönüşüm yılıdır. Bu sebeple yaşadığınız tüm olayları bu bakış açısı altında bakmanız sizi ileriye taşıyacak altın anahtar değerindedir.

Unutmayalım ki yolu cesaret olanın yolu aydınlık olur.

Sevgiler

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram : astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.