TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

02 - 08 Ağustos Haftası: Koşullar esneklik gerektirecek

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2021 11:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 11:56

Bu haftanın gökyüzü hareketleri bir taraftan kararlı ve yaratıcı çalışmalar için zemin oluştururken bir taraftan da günlük hayatın getirdikleri karşısında yapılması gerekenleri dikkatle ele alınması gerekliliğini vurgulamaktadır.

Haftanın gündeminde ekonomi, değişik hava koşulları, doğa olayları ve sağlık konuları ön planda olacak.

Haftanın ilk yarısı, yılın ilk aylarında başlatılan iş ve projelerin durumlarını ve hedeflerimizi analiz etmek ve işe yaramayanları bırakmak için değerlendirebiliriz. Bu hafta yaratıcı yetenek ve  fikirleri üzerinde çalışanlar için verimli bir hafta olacak. 8 Ağustos Aslan Yeniayı ile birlikte artık bunları daha cesur bir şekilde hayata geçirmek için harekete geçme vakti gelmiştir.

Bu hafta Güneş/Merkür-Satürn ve Uranüs arasındaki sabit t-kare açı kalıbı; beklenmedik durumlar karşısında engellemelerin olabileceğine ve esnek davranıp bu yönde plan ve yön değişikliklerine gitmemiz gerektiğini ifade etmektedir. İletişimsel sıkıntılar bize anlaşılmadığımızı hissettirebilir ve haftasonuna doğru fikir ayrılıkları bizi zorlayabilir. Bu hafta da finans konularında dikkatli olmalıyız, riskli girişimlerde temkinli olmakta fayda var.

Pazartesi günü önemli toplantı, görüşmeler ve finansal kararlar için pek uygun değil. Güneş ve Merkür' ün Satürn ile yapacağı karşıt açısıyla; engellemeler ve kısıtlayıcı durumlarla karşılaşabilir veya beklentiler karşısında baskı hissedebiliriz. Ay-Mars kare açısının aktif olması sebebiyle, öfkeyle hareket etmemeli, tartışmalardan uzak durmalıyız. Kaza ve sakarlıklara açık bir gün. Salı günü enerjiler akıcı ve iletişimle ilgili tüm işlerimiz için değerlendirebiliriz. İlişkiler ve arkadaşlıklarda güzel paylaşımlar ve olumlu gelişmeler için zemin oluşturmaktadır. Çarşamba günü dilin kemiği yok misali beklenmedik söz ve açıklamalar bizi şaşırtabilir ve yanlış kararlar almaya da açığız. Hemen her duyduğumuza inanmayıp beklemeyi tercih edebileceğimiz bir gün. Perşembe günü aidiyet ve güven arzumuz yükselecek. Güneş ve Chiron arasında olumlu açısı; başkalarına destek verirken kendimizi de şifalandırabileceğimizi anlatmaktadır. Cuma günü özellikle ilişkiler uyumlu etkiler altında. Çevremize yardım eli uzatabilir ve aynı şekilde destek görebiliriz. Sonrası zorlu Güneş ve Uranüs kare açısının etkilerini girmeye başlıyoruz. Özgürlük ve farklılık yapma isteğimiz kendimizi daha çok gösterme isteğini artırırken, sınırları zorlayabiliriz. Gerek ailede erkek figürleri gerekse otorite konumundaki kişilerin ani karar ve durumları belirebilir. Cumartesi günü bu etkiler devam ederken yeniay enerjileri iyice yoğunlaşmaktadır, yeni başlangıçlar için Aslan Yeniayı' ndan sonra ki 15 günü değerlendirebileceğiz. Toplumsal bazda ülke yöneticilerin açıklamaları da gündem olmaya açık. Haftanın son ve de Yeniay gününe geldiğimizde önümüzdeki süreçte hedeflerimize daha motive ve kararlı bir şekilde ilerlemeye ve mücadele etmeye hazır duruma geliyoruz. Gün geneli oluşabilecek durumlar karşısında esnek olmaya özen göstermeliyiz.

Haftanın size güzellikler getirmesini dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.