TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 – 7 Ağustos Haftası: Şaşırtıcı gelişmeler yaşayabiliriz

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2022 11:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2022 11:27

Hızlı, ani gelişme ve güzel fırsatların iç içe olduğu bir haftaya giriş yapıyoruz. Haftaya Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ile Mars kavuşumu ile başlıyoruz. Hayatlarımızda beklenmedik durumlar bizi şaşırtabilir ama bunların aslında eski işe yaramayan kalıpları görmemiz için faydalı olduğunu ve bizi ileriye taşıyacak gelişmeler olduğunu unutmamamız gerekir.

Bu kavuşum Türkiye haritasındaki Venüs ile karşıtlık oluşturuyor. Diplomasi ile ilgili sıkıntılar, borsa, gıda, toprak, doğal afetler gibi konularla ilgili durumlar yaşanabilir. Diğer taraftan hafta ortası etkili olacak Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm iş ve girişimlerimizde destekleyici etkiye sahip olacak. Ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı konularda güzel fırsatlar yakalayabiliriz.

4 Ağustos tarihinde iletişim gezegenimiz Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos tarihine kadar burada ilerleyecek. Dolayısıyla rasyonel düşünüp ayrıntıları gözden kaçırmadan doğru kararlar alabiliriz. Verimli ve pratik çalışacağımız bu süreçte işlerimizi rahatça planlayabiliriz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, hayallerinizi gerçekleştirmek için yapacağınız yeni başlangıçlar konusunda destekleniyorsunuz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu maddi ve finansal konularda mücadelenizi artıracak. Beklemediğiniz gelişmeler ve ani harcamalar oluşabilir. Uzun zamandır düşündüğünüz ama uygulamaya koyamadığınız yenilikleri artık gerçekleştirme cesareti bulacaksınız. Bunu yaptığınız takdirde geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebileceksiniz. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Günlük rutinler, çalışma ortamınız ve sağlık koşullarınızı düzenlemeye daha fazla odaklanacaksınız. Güneş ve Jüpiter üçgen açısı yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için sizi destekleyecek.  Ev ve aile konularında güzel gelişmeler ve alacağınız destekler sizi mutlu edecek.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, ev ve ailevi konularda yeni başlangıçlar için gerekli cesaret ve motivasyonu sunuyor. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu kendi isteklerinizin peşinden koşmanız için sizi destekliyor. İlk bakışta kötü gibi görünen durumlar bile size eski kalıpları bırakmanız gerektiği mesajı veriyor, yenilenme zamanı! Hafta ortası yakın çevrenizden alacağınız bir destek sizi mutlu edebilir. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Bu geçişten olumlu etki alıyorsunuz. Aşk hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebilir, çocuklarınızla iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Yalnız fazla eleştirel davranmayın. Aynı zamanda yeteneklerinizi sergilemek için farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru manevi enerjileriniz ve çevrenizle uyumunuz artıyor.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, kendinizi daha cesurca ifade etmek ve satış, pazarlama, sosyal medya vs. konularında yeni başlangıçlar için destekleniyorsunuz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu kontrolsüz ve ani değişimleri hayatınızda tetikliyor. Zaman zaman daha endişeli ve kızgın hissedebilirsiniz ama Güneş – Jüpiter arasındaki üçgen açı hayata iyimser bakmanızı destekliyor olacak. Eski bakış açılarınızı yenilemeniz gereken zamanlardan geçiyorsunuz. Hafta ortası maddi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Ev, aile ve gayrimenkul konularıyla daha fazla ilgilenmeye başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru yaratıcılığınız artacak ve sizi mutlu edecek şeylerle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, parasal koşullarınızı iyileştirmek ve yeni başlangıçlar yapmak için destekleniyorsunuz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu gelecek planlarınızla ilgili yeni bakış açıları katacak. Aynı zamanda arkadaş ve sosyal çevrenizdeki ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Hafta ortası sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek sizi mutlu edecek. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Düşüncelerinizde daha rasyonel davranmaya ve sorunlara pratik çözümler bulmaya başlıyorsunuz. Yakın çevreniz, ticari girişim, proje ve sosyal medya konularıyla daha fazla ilgileneceksiniz. Hafta sonuna doğru daha iyimser hissetmeye başlıyorsunuz. Kısa bir tatil veya sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Burcunuzda gerçekleşen Yeniayın etkileri devam ediyor, hayatınızda ilgili tüm alanlarda yeni başlangıçlar ve yeni kararlar konusunda destekleniyorsunuz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu kariyer, aile ve hedefleriniz konusunda şaşırtıcı gelişmeleri tetikleyebilir. Bu gelişmelerin ışığında eski bakış açılarınız yenilecek. Hafta ortası alacağınız destekler sizi mutlu edebilir. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek.  Düşünceleriniz para ve parayla ilgili durumlara daha fazla odaklanacak. Parasal koşullarınızı iyileştirmek ve gelir-gider dengenizi korumak için farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha olumlu ve iyimser hissetmeye başlayabilirsiniz, fazla harcamalara dikkat edin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, ertelediğiniz konularda yeni kararlar almak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu hayalleriniz, yurtdışı, seyahat, ticaret, hukuk, eğitim konularında hızlı gelişme ve değişimleri hayatınızda tetikleyebilir. Bu gelişmeler sizi eski kalıplarınız yerine farklı bakış açılarını hayata almanız gerektiğini vurgulamakta. Hafta ortası yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. 4 Ağustos Merkür burcunuza geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek.  Kendiniz ve hayatınızın temel alanlarını daha rasyonel ve eleştirel bir şekilde inceleyebilirsiniz ama olumsuz düşüncelere fazla kapılmamaya dikkat edin. Bu süreçte sorunlara daha rahat pratik çözümler bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkilerinizde sizi mutlu edecek paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, hayallerinizle ilgili cesur adımlar atmak ve yeni başlangıçlar yapmak konusunda destekleniyorsunuz. Arkadaş çevrenizden alacağınız fırsatlar sizi sevindirebilir. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu maddi konularda beklenmedik gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Sağlık konularıyla da ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası kariyer ve hedeflerinizle ilgili sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek.  Daha rasyonel düşünüp, durumları daha fazla analiz edebilirsiniz. Yalnız fazla endişe ve kuruntulu düşüncelere kapılmamaya dikkat edin. Hafta sonuna doğru günlük veya sağlık koşullarınız veya çalışma ortamınızla ilgili sizi iyi hissettirecek destekler alabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, kariyer ve hedeflerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu ilişki, iş birliği ve ortaklıklar konusunda ani gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Unutmayın ki bu gelişmeler aslında sizin lehinize ve geleceğe daha güvenle gitmenizi sağlayacak durumlar olacaktır. Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size gerekli iyimserlik ve inancı sağlayacak. Hafta ortası alacağınız bir haber sizi keyiflendirebilir. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Gelecek planlarınız üzerine daha rasyonel kararlar almaya başlayabilir ve verimli çalışabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaş ve sosyal çevrenizle de iletişiminiz güçleniyor. Hafta sonuna doğru ilişkilerinizde güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, ticari/hukuki girişimleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim veya sosyal medya konularında yeni kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak için destekleniyorsunuz. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu günlük ve sağlık koşullar veya çalışma ortamınızla ilgili hızlı olaylar yaşayabilirsiniz ama unutmayın ki bunlar eski işe yaramayanları görmeniz ve ileriye güvenle gitmeniz için karşınıza çıkacak. Bu süreçte hormon, tiroit, boyun ve boğaz bölgesine dikkat edin. Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size gerekli iyimserlik ve inancı sağlayacak. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Gelecek planlarınızla ilgili daha fazla rasyonel kararlar alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Detaylara daha fazla önem verip verimli çalışabilirsiniz. Sözlü ve yazılı iletişiminiz daha kuvvetli olmaya başlıyor. Hafta sonuna doğru ev ve aile konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, maddi koşullarınızla ilgili yeni kararlar ve başlangıçları desteklemektedir. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu aşk, çocuk ve yetenekleriniz ile ilgili konularda beklenmedik durum ve gelişmeleri tetikleyebilir ama Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size gerekli iyimserlik ve inancı katacak. Hafta ortası ilişkilerinizde güzel destekler sizi mutlu edecek. 4   Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Gelecek planlarınız, ticari/hukuki girişimleriniz, eğitim, seyahat veya sosyal medya konularına daha fazla odaklanabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sevdiklerinizle güzel paylaşımlar sizi keyiflendirecek.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, ilişki, ortaklık ve iş birlikleriniz konusunda yeni başlangıçları destekliyor olacak. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu ev ve aile konularında hızlı gelişmeleri tetikleyebilir ve tartışmalara daha fazla açık olabilirsiniz. Bu gelişmeler ışığında yeni kararlar alabilirsiniz ve bu kararlar geleceğinize güvenle gitmenizi sağlayacaktır. Hafta ortası günlük koşullarınızı iyileştirecek destekler alabilirsiniz. 4 Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. Maddi kaynaklarınız, ödeme ve kredi konularına daha fazla odaklanabilir ve düzenlemeye başlayabilirsiniz. Bu alanlarda daha rasyonel düşünmeye başlayabilir ve pratik çözümler bulabilirsiniz. Ailede bir sağlık konusuyla da ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınız ve arkadaşlarınızla uyumlu paylaşımlar sizi mutlu edebilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Aslan yeniayın etkileri bu hafta devam ediyor, günlük koşullar ve çalışma ortamınızla ilgili yeni başlangıçlarınızı desteklemektedir. Uranüs, Kuzey Ay Düğümü ve Mars kavuşumu iletişiminizde gerginlikler yaratabilir, fevri çıkışlar yapabilirsiniz.  Yakın çevre, eğitim, sözleşme veya seyahat konularıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size gerekli iyimserlik ve inancı sağlayacak. 4   Ağustos Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor ve 26 Ağustos’ a kadar burada ilerleyecek. İlişkileriniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklar konusunda daha rasyonel düşünebilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Zaman zaman karşınızdaki kişiye daha eleştirel yaklaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sezgileriniz artıyor, sevdiklerinizle güzel paylaşımlar sizi mutlu edecek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.