TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1-7 Kasım Haftası: Hızlı gelişmeler bizi bekliyor

Yazının Giriş Tarihi: 01.11.2021 09:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.11.2021 09:45

Gökyüzünde Akrep enerjisi vurgusu çoğalmaya başlıyor. Hem Güneş hem Mars zaten Akrep burcunda ve Merkür' de 6 Kasım' da bu burca geçiş yapacak. İyiden iyiye parayı, finansı ve ekonomiyi ilgilendiren konular hayatımızın her alanında ön plana çıkacak. Düşüncelerimiz de para ve daha fazla nasıl para kazanırım üzerine yoğunlaşacak. Sezgilerimizi dinlemeyi ihmal etmeyelim.

Bu haftanın önemli gökyüzü olayı 4 Kasım' ı 5 Kasım' a bağlayan gece saat 00:14' de gerçekleşecek Akrep Yeniay' dır. Ve Yeniayın etkilerini belki bireysel olarak parasal açıdan hemen yoğun hissetmesek bile global anlamda özellikle 2022 İlkbaharında zorlu ekonomik koşulların da iyiden iyiye hissedileceğinin habercisi. Bu yeniayla birlikte Kasım ayında borsa, para piyasaları, kripto paralar, yatırımlar, vergi, sigorta ve zamlarla ilgili hareketli bir gündem ortaya çıkartacak. Bu dönem riskli yatırımlar yapmamanızı tavsiye ederim. Yeniayın etkilerine hafta başından itibaren daha fazla hissetmeye başlayacağız. Biliyorsunuz Yeniaylar yeni başlangıçları simgeler ve 10-15 gün etkili olmaktadır. Ama bu sefer hem 19 Kasım' da Boğa burcundaki Ay tutulması ile bağlantılı hem de Uranüs karşıtlı bir Yeniay olacağından çok hızlı gelişmeleri ve başlangıçları beraberinde getirecek. Uranüs değişimin, aniliklerin ve hızlı olayların gezegenidir. Yeniay enerjisiyle birleştiğinde ise değişimlerin hızlanacağı, özgürlük isteğimizin artacağı ve bu yönde ani fikir değişimlerini göstermektedir.

Hafta başında Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı; iletişim, eğitim, ticari, hukuki konular ve yazılı resmi işler için destekleyici olsa da Merkür-Plüton kare açısının etkisi; Salı günü yeni girişimler ve ticari faaliyetler için çok destekleyici değil. Çarşamba ve perşembe günleri Güneş ve Uranüs karşı karşıya geliyor. Özgürlük isteğimiz artacak. Perşembe gecesi saat 00:14' de Akrep burcunun 12° bir Yeniay gerçekleşecek. Hayatımızın her alanında tamamlanmaları, artık keskin ve kararlı yeni başlangıçları getirecek bir Yeniay olacak. Yeniay sırasında Merkür ve Venüs' te son derecelerinde olacağı için bazı zorlukları getirecek görünüyor. Hızlı gelişmeler yaşayacağız ve kendimizden emin, bir daha geri dönmemek üzere kararlar alıp kararlı bir şekilde doğru bulduklarımız için önümüze bakacağız. Uranüs aynı zamanda Uyanışın da simgesidir. Önemli farkındalıkları da bize katacak.

Venüs 5 Kasım' da 6 Mart' a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçiş yapacak, burada daha soğuk, kuralcı, mesafeli, sistematik, hedef odaklı, zaman zaman karamsar çalışır. İlişkilerde istek ve talepler daha kısa cümlelerle daha kuralcı biçimde ortaya konur. Ama bu dönem başlayan yeni ilişkiler de daha kalıcı etkiler barındırmaktadır. Mesela ortaklıklar için faydalıdır bu süreç, bu dönem ilişki ve parasal konularda ciddi krizler gündeme gelecek görünüyor. Maalesef çok kolay bir süreç olmayacak bu. Ülke haritamıza baktığımda ise yine para, finans ve finansla ilgili kurumlarla ilgili sıkıntılar ve sorunlar fazlalaşacak görünüyor. Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra şimdi haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hafta başında ilişki ve ortaklıklar konusunda geçmişe dair netleşmeleri sağlayacak. Zaten son haftalardır bir sürü konuyla ilgilendiniz, konuşmalar yaptınız, kararlar aldınız şimdi ise son kez aldığınız kararların bir üzerinden geçilmesi olarak düşünebilirsiniz. Öte yandan arkadaş ve sosyal çevreniz tarafından destekleniyor olacaksınız. Hafta ortası parasal konularda bir aksilik oluşabilir veya ani harcamalar yapmanız gerekebilir. 5 Kasım Akrep Yeniayı, sizin ortaklı paralarınız, ödemeler, kredi, vergi, borçlar konularını önünüze getirebilir. Burada şunu fark edebilirsiniz, belki bugüne kadar sürdürdüğünüz düşünce ve davranış tarzında bir değişikliğe gitmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bu deneyim size yepyeni bir farkındalık katacak.

Venüs' ün 5 Kasım itibariyle Oğlak burcuna geçişi, 6 Mart 2022 tarihine kadar kariyer evinizde gerçekleşecek. Bu transit toplumsal statünüz ve amaçlarınız için daha fazla disiplinli bir çalışmaya sizi teşvik edecek. Yöneticilerinizle ilişkileriniz daha ön plana çıkıyor, gerekli saygı ve mesafeyi korumanız sizin lehinize olacak. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte daha fazla nasıl para kazanırım veya borçlarımı nasıl kapatırım ile ilgili düşünceleriniz artabilir, alacak-verecek dengesini oturtmaya daha fazla odaklanabilirsiniz. 24 Kasım' a kadar düşünceleriniz bu konular etrafında dönecek.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: Hafta başında çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularında beliren bir sorunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gökyüzünde Akrep enerjileri çoğalıyor ve biliyorsunuz ki Akrep burcu tam karşınızda. Yani artık ilişkileriniz daha fazla öne çıkıyor. 5 Kasım Akrep Yeniayı, sizin ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşecek. Burada önemli şeyler fark edebilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu etkiler 2022 yılının da ana konuları olacak. Özellikle bu Yeniayda ortaklı paralarla ilgili birtakım durumlar yaşayabilir ve artık bugüne kadar ki bakış açınıza bir nokta koyabilirsiniz.

5 Kasım itibariyle Venüs, 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetleriniz, medya, akademik konular veya varsa hukuki işlerinizle ilgili daha kalıcı ve istikrarlı adımlar atmak isteyebilirsiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar ilişkiler ve ortaklıklar konusunda düşünceleriniz ön plana çıkıyor, bunlar üzerinde daha fazla düşünecek ve iletişime geçeceksiniz sevgili Boğalar.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Hafta başında ilişkiniz, yaratıcılığınız veya çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili son haftalarda sizi meşgul eden bir konuyla tekrar ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belki iletişimde sıkıntılar oluşabilir ve biraz gergin hissedebilirsiniz. Hafta ortası beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz ya da daha kural tanımıza bir ruh hali içine girebilirsiniz. Diğer taraftan bu hafta çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Gökyüzünde Akrep enerjisi vurgusu çoğalmak bu da sizin çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularına vurgu yapmakta ve bu alanda 5 Kasım' da Akrep Yeniayı gerçekleşecek. Bu yeniay Uranüsyen bir Yeniay ve etkileri 2022 yılında da tezahür edecek. Çalışma ortamınız, çalışma arkadaşınızla gelişecek olaylar ve durumlar belirebilir. Bugüne kadar sabrettiğiniz bir olayla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz ve artık son noktayı koymak isteyebilirsiniz sevgili İkizler. Günlük koşturmacanın da fazla olduğu bir Kasım ayı yaşayacaksınız. Fazla efor yüzünden sağlık durumunuzu ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Ortaklı paralar, eşiniz veya ortağınızın parası veya ödemeler, kredi, vergi, borçlar konusunda da yapılanma ve daha disiplinli davranmanızı gerektirecek bir süreç olacaktır. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar zihnen de çalışma ortamınız, çalışma koşullarınız, günlük koşturmacalarınız üzerine yoğunlaşacaksınız. Daha diptekini anlamaya yönelik, azla yetinmeyeceğiniz, kolay ikna olmayacağınız bir süreç olacak sizin için.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Hafta başında son haftalarda kariyer ve aile hayatınızda meşgul olduğunuz konular tekrar önünüze gelebilir ve iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Öte yandan çevrenizden güzel destek ve fırsatlar var. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşı karşıya. Bazı beklenmedik ve sizi huzursuz eden olaylar yaşayabilirsiniz. 5 Kasım Akrep Yeniayı, duygusal olarak sizi biraz zorlayabilir. Sevgilinizle veya çocuğunuzla ilgilenmeniz gereken bir sorun gündeme gelebilir. Veya yaratıcılığınız ön planda bir iş yapıyorsanız bir tıkanma hali yaşayabilirsiniz. Burada aslında bu olay size önemli bir farkındalık ve bakış açısı katacak. Daha önce fark etmediğiniz bir durumu farklı ele alabilir ve bu da daha kararlı güzel yeni bir sayfa açmanızı etki edecek. Bu konular 2022 yılında da ana temalar olmaya devam edecek.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Biliyorsunuz Oğlak burcu tam karşınızda yer almakta; ilişkiler ve ortaklılar teması ön plana çıkacak. Daha çok mantık odaklı ilişkiler içine girmek isteyebilir, daha fazla insanlarla nasıl iş birliği yaparım ve kazancımı artırabilirim diye daha fazla hedef odaklı ilerlemeye başlayabilirsiniz.6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar zihnen de daha derin düşüneceğiniz bir sürece giriyorsunuz ama bazı düşünceler sürekli zihninizde dolaşıp sizi yorabilir ve iletişiminiz bunlar üzerine yoğunlaşabilir. Aşk hayatınızda biraz daha takıntılı bir düşünce haline girebilir veya çocuğunuz varsa onun da üzerine daha fazla düşebilir, daha endişeli davranabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta başında yakın çevre, kardeş veya akrabalarınızla ilgili son haftalarda da ilgilenmek durumunda kaldığınız bir konu önünüze gelebilir. İletişim ve düşüncelerinizde son zamanlarda yoğunlaştığınız temalarla ilgili tekrar bir gözden geçirme de söz konusu olabilir. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşıtlığı aile ve kariyer konularında, biraz gerilmenize etki edecek olaylar yaşamanıza etken olabilir, bu baskı altında kendinizi kısıtlanıyor hissedebilirsiniz. 5 Kasım Akrep Yeniayı, aile ve kariyer alanınızda bazı gelişmeleri önünüze getirecek. Hızlı olaylar ve gelişmeler bu iki taraf arasında dengeyi bulmanızın kolay olmayacağını göstermektedir. Burada yeni bir bakış açısı ve farkındalık ileriye doğru yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak, ki bu önemlidir, çünkü 2022 yılında da bu konular hayatınızda ana temalar olacağı için şimdi atacağınız adımlar işinizi kolaylaştıracak.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Bu da çalışma ortamınızda ve günlük rutinlerinizde daha disiplinli ve planlı programlı çalışacağını göstermektedir. Sağlık konusunda da destekleyici iyicil bir geçiştir bu. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar aile ve kariyer alanınıza düşünceleriniz yoğunlaşacak ve bu konulara daha fazla zihnen mesai harcayıp bunlarla ilgili daha fazla iletişime geçeceksiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Hafta başında son haftalarda maddi konularınızla alakalı bazı durumları önünüze getirebilir. Bunlarla ilgili yapılması gereken bir işle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz ama çevrenizden güzel destekler da alacaksınız. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşı karşıya. Eğer sosyal medya üzerinde veya iletişimle ilgili işleriniz varsa fikir değişimleri veya huzursuz durumlar yaşamanıza etki edebilir. 5 Kasım Akrep Yeniayı, bu alanlarda yeni bakış açısıyla yeni bir sayfa açmanıza etken olacak. Mesela yakın çevrenize karşı kazandığınız yeni bir bakış açısıyla sizin lehinize olacak farklı bir tutum içerisine girebilirsiniz veya iletişim/sosyal medya veya eğitim konularıyla ilgili artık geçmiş düşünce kalıplarını bırakıp, yeni adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle veya ailenizle yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar da artabilir. Burada attığınız tohumlar 2022 yılında da önemli şekilde yol almanıza etki edecek sevgili Başaklar.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Aşk, flört, yaratıcılık ve çocuklarınızla ilgili temalar ön plana çıkacak. Bu alanda daha kuralcı davranmaya başlayacaksınız. İstek ve beklentilerinizi daha net şekilde söyleyeceksiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar yakın çevre, kardeş, sosyal medya, eğitim, yakın seyahatler konularıyla ilgili zihnen daha fazla meşgul olacağınızı göstermektedir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: Hafta başında son haftalarda ev ve aile konularında ilgilendiğiniz konuların ve aldığınız kararların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Öte yandan çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşıtlığı var. Maddi konularla ilgili bir sorunla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Huzursuz ve gergin hissetmeye daha açıksınız, bu sebeple içsel olarak sakin olmaya çalışın sevgili Teraziler. 5 Kasım Akrep Yeniayı, bu alanınızda gerçekleşecek. Maddi konularla alakalı yeni bakış açısı neticesinde yeni adımlar ve yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Buradaki farkındalıklarınız önemli zira 2022 yılının da ana temasını oluşturacak bir etki olacak.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Ev, aile konularında daha kararlı ve kuralcı bir tutuma geçiş yapacaksınız. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar, daha fazla maddi konular üzerinde düşünebilir, yeni fikirler geliştirmeye, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: Bu haftaki Yeniay sizin burcunuzda yine 19 Kasım' daki Ay Tutulması da sizin karşıt burcunuzda gerçekleşecek. Hafta başı son haftalarda ilgilendiğiniz konular veya aldığınız kararlarla ilgili tekrar üzerinden geçmek isteyebilirsiniz. Öte yandan yakın çevrenizden fikirsel anlamda da güzel destekler alacaksınız. Hafta ortası Güneş ve Uranüs karşı karşıya. İlişkilerinizle ilgili bazı beklenmedik durumlar, üzerinizde gerginlik ve baskı yaratabilir. 5 Kasım Akrep Yeniayı, kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili gözlemlendiğiniz, yaşadığınız tecrübeler ışığında yeni bir bakış açısıyla yeni bir sayfa açmanıza etken olacak. Bu etki parasal konuları da içermektedir. Buradaki yeni bakış açıları önemli zira 2022 yılının da ana temalarını oluşturacak bu yüzden şimdi attığınız tohumların seneye faydasını göreceksiniz sevgili Akrepler.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Yakın çevrenizle daha mantık odaklı, belki biraz daha mesafeli bir iletişime geçiş yapacaksınız yine sosyal medya üzerinde iş yapıyorsanız daha disiplinli ve kuralcı çalışmaya veya işinizde iletişime daha fazla ağırlık vermeye başlayabilirsiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar zihnen kendiniz için artık nasıl daha rahat harekete geçerim ve kendinizi ön plana alacağınız, ikili ilişkilerinizle ilgili alacağınız kararlarla ilgili düşünce ve fikirlerinizin yoğunlaşacağı bir süreç başlayacak sevgili Akrepler.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Hafta başı son haftalarda yakın çevrenizle ilgili bir konunun tamamlanması, parasal bir konuyu halletmek veya kafanızın meşgul olduğu konularla ilgili aldığınız kararların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Öte yandan çevrenizden güzel destekler de alacaksınız. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşıtlığı var. Çalışma ortamınız, günlük rutinlerinizle veya sağlığınızla ilgili bazı durumlar sizde gerginlikler oluşturabilir. 5 Kasım Akrep Yeniayı, kendinizle ilgili büyük bir farkındalık geliştirmenizi sağlayabilir, bunun neticesinde yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu dönem alacağınız kararlar önemli çünkü 2022 yılında bu yeni bakış açılarınız ve attığınız yeni adımlar işinizi kolaylaştıracak.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Maddi konularda daha disiplinli ve sistematik çalışmaya başlayacaksınız. Harcamalarınızda daha tutumlu davranabilirsiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar çalışma koşullarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularına daha fazla kafa yorabilir ve de kendi endişe ve korkularınızla daha fazla yüzleşeceğiniz bir dönem olacak sevgili Yaylar.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Hafta başında son haftalarda kariyer ve aile konularında ilgilendiğiniz konularla alakalı bir tamamlanma, bir üzerinden geçme etkisi var. Hafta ortası Güneş-Uranüs karşıtlığı var; gelecek hedefleriniz, arkadaş, sevgili veya çocuklarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. 5 Kasım Akrep Yeniayı, tam da bu noktaya gelecek hedefleriniz veya arkadaş/sosyal çevrenizle ilgili yeni bir bakış açısı elde etmenize etken olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Burada alacağınız yeni kararlar 2022 yılında da önemli şekilde yol almanıza etki edecek. Bu hafta biraz daha gergin ve sinirli hissedebilirsiniz, size rahatlatacak şeylerle ilgilenmeyi ihmal etmeyin sevgili Oğlaklar.

5 Kasım itibariyle Venüs, 6 Mart 2022 tarihine kadar burcunuzda bulunacak. İlişkilerden yana güzel ve destekli bir enerji bu. Onlardan beklentilerinizi ve isteklerinizi daha rahat ifade edebilir ve daha kuralcı bir tutum sergileyebilirsiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar düşünceleriniz daha fazla geleceğe yönelik nasıl adımlar atabilirim, hayallerimi gerçekleştirmek için neler yapmam lazım, arkadaş ve sosyal çevremden nasıl destekler alabilirim gibi temalar üzerine düşünce ve fikirleriniz yoğunlaşacak.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: Hafta başında son haftalarda yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, medya, ticari veya hukuki konular üzerinde çalıştığınız ve aldığınız kararlar varsa tekrar bir gözden geçirmeniz gerebilir. Öte yandan çevrenizden güzel destek ve yardımlar da söz konusu. Hafta ortası Güneş ve Uranüs karşıtlığı var. Kariyerinizle ilgili beklenmedik bir gelişme veya kariyer-aile arasındaki dengeyi oluşturmadaki bir zorluğu beraberinde getirecek etkiler mümkündür. Biraz daha huzursuz hissedebilirsiniz. 5 Kasım Akrep Yeniayı, kariyer ve meslek hayatınızda, toplumsal statünüzle ilgili, kariyer-aile hayatınızda denge oluşturmak adına yeni bakış açılarını ve kararları ortaya çıkaracak. Bu dönem alacağınız kararlar önemli çünkü 2022 yılında bu yeni bakış açılarınız ve attığınız yeni adımlar işinizi kolaylaştıracak.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. İlişkiler ve para konularında biraz daha mantık odaklı, daha kuralcı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar Yeniay enerjisinin ortaya çıkardığı konular, kariyer ve aile hayatınızla ilgili zihnen daha meşgul olacaksınız sevgili Kovalar.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: Hafta başında, son haftalarda maddi konular veya ilişkilerinizle ilgili bazı endişeleriniz ve korkularınızla tekrar yüzleşebilir ve aldığınız kararların üzerinden son kez geçmek isteyebilirsiniz. Öte yandan çevrenizden güzel destek ve yardımlar da alacaksınız. Hafta ortası Güneş - Uranüs karşıtlığı var. Belki yakın çevre belki de yurtdışı bağlantılı, ticari, eğitim ve hukuki işlerinizle ilgili ani bir bakış açısı getirecek etkiler yaşayabilirsiniz. 5 Kasım Akrep Yeniayı, hayatınızdaki bakış açınızla ilgili, ki bu hem mesleki hem ailevi hem de ilişki konularını da içermekte, yeni kararlar alacağınızı göstermekte. Bu dönem alacağınız kararlar önemli çünkü 2022 yılında bu yeni bakış açılarınız ve attığınız yeni adımlar işinizi kolaylaştıracak.

5 Kasım itibariyle Venüs 6 Mart 2022 tarihine kadar Oğlak burcunda bulunacak. Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmak için biraz daha mantık odaklı ve bunlar üzerinde daha disiplinli çalışacağınız bir tutum sergileyebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden de güzel destekler almanız mümkün. 6 Kasım' da Merkür Akrep geçişiyle birlikte 24 Kasım' a kadar Yeniay enerjisinin ortaya çıkardığı konular üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz sevgili Balıklar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.