TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 1 – 7 Temmuz Haftası: Sirius kavuşumlu Yengeç Yeniayı

Yazının Giriş Tarihi: 01.07.2024 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 08:08

Temmuz ayına Ay Boğa burcunda giriş yapıyoruz ve bu ay finans, para, kendimizi güvene aldığımız alanlar, tarım, gıda, çiftçilik öne çıkan konular arasında yer alacak.

Pazartesi gününü önemli iş, girişim, başvuru ve talepler için değerlendirebiliriz aynı zamanda ilişkiler açısından da verimli bir gün bizi bekliyor. Salı günü iletişim gezegenimiz Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. 26 Temmuz’ a kadar enerji ve motivasyonumuz yükselmeye başlarken, yeteneklerimizi daha rahat sergileyebilir ve kendimizden emin ifadelerle konuşabiliriz. Daha fazla risk almaya eğilimli olabiliriz. Borsa, spekülatif işlere ilgi artabilir ve altın yatırımlarımız arasında öne çıkabilir.

Çarşamba günü Merkür – Plüton karşıtlığı sebebiyle iletişimsel krizler oluşabilir, sözlerimize dikkat edelim çünkü egosal çekişmelere açık bir gün. Cuma gününü devreye girecek Merkür ve Satürn arasındaki uyumlu açıyla uzun vadeli girişimlerimiz için değerlendirebiliriz.

Cumartesi günü Yengeç burcunda Sirius kavuşumlu bir Yeniay gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün vatan, millet ve ailevi konular odağımızda olurken ev, gayrimenkul, emlak, inşaat, yiyecek-içecek sektörü, restoranlar, ulaşım, otel ve konaklama işleri öne çıkabilir. Bu yeniay enerjisiyle uzun zamandır emek verdiğimiz işlerin karşılığını almaya başlayabiliriz. Geçmişten, köklerden veya ailemizden getirdiğimiz duygusal sorunları çözebilir ve özgürleşebiliriz. Hayal ve hedeflerimiz için harekete geçebilir ve önemli başlangıçlar yapabiliriz. Maddi konularda girişim ve yatırımlar artabilir.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: İletişim gezegenimiz Merkür 2-26 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda ilerleyecek böylece kariyer ve hedeflerinize dair konularla ilgilenmek için destekleyici bir süreç başlıyor. Partnerinizle veya çocuğunuzla daha fazla vakit geçirebilir, keyifli alacağınız uğraşlarla meşgul olabilir ve yeteneklerinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz. 6 Temmuz’ da gerçekleşecek Yengeç Yeniayı sizi duygusallaştırabilir ve geçmişi daha fazla düşünebilirsiniz ama diğer taraftan önemli kararlar almanızı destekleyebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ev ve ailevi konularla ilgilenebilir, bu alanlarda sizi sevindiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tadilat, tamir, ev değişimi veya gayrimenkul kira, alım-satım işleriyle ilgilenmek için destekleyici bir süreç olacak.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: İletişim gezegenimiz Merkür 2-26 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda ilerleyecek. Ev ve ailevi konulara odağınızı yöneltebilir, bu alanlarda yapılması gereken işleri hızlandırabilirsiniz. Evlilik ve ilişkilerinizde üzerinizde olumsuzluk yaratan durumlardan özgürleşebilir, başlangıç ve bitişler yapabilirsiniz. 6 Temmuz’ da gerçekleşecek Yengeç Yeniayı iletişim evinizde doğuyor. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız konularda rahatlamaya başlayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevreniz veya internet üzerinden iş hayatınıza dair fırsatlarla karşılaşabilir, yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Ticaret, satış, pazarlama, eğitim gibi konularda harekete geçebileceğiniz bu süreçte kısa bir seyahat gündeme gelebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcu seyri başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde iletişim trafiğiniz artabilir, yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarla daha fazla görüşebilir veya seyahate çıkabilirsiniz. Ticaret, satış, pazarlama, eğitim gibi konularda girişimlerinizi hızlandırabilir ve yaratıcı yönünüzü kullanarak güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. 6 Temmuz’ da gerçekleşecek Yengeç Yeniayı para evinizde doğuyor. Kazançlarınızı artıracak yeni işlere başlayabilir, potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarıp yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Zam, prim, terfi gibi konular gündeme gelebilir. Sizi yük olan duygusal konulardan özgürleşebilir ve kendi değerinize sahip çıkabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcunda yolculuğu başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde parasal konulara odağınızı daha fazla verebilir, kazançlarınızı artıracak fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yeme-içme, eğlence ve alışverişe daha fazla harcama yapabilirsiniz, temkinli davranın. 6 Temmuz’ da burcunuzda bir Yeniay doğuyor. İstek ve hedeflerinizle ilgili harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kimi yengeçler ilişki/evlilik konularında başlangıç-bitişler yaşayabilir, yer değişikliği/taşınma konularıyla ilgilenebilir. Sizi özgürleştirecek bu yeniay enerjisiyle geçmişe bir çizgi çizip geleceğiniz için önemli kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: İletişim gezegenimiz Merkür burcunuzda ilerlemeye başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde kendinizle daha fazla ilgilenebilir, dış görünüşüz ile ilgili değişimler yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yenilikler veya emek verdiğiniz bir konuda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. 6 Temmuz’ da gerçekleşecek Yengeç Yeniayı etkisiyle hayatınızda olup biteni bir değerlendirme sürecine girebilir ve neyi isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ailevi konularla ilgili gündemler oluşabileceği gibi aşk ve ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: İletişim gezegenimiz Merkür 2-26 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda seyahat edecek böylece odağınızı daha fazla ruhsal ve fiziksel sağlığınıza verebilirsiniz. İhmal ettiğiniz kontrolleri yaptırmak ve tedavilere başlamak için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınıza dair düzenlemeler yapabilirsiniz. 6 Temmuz’ da Yengeç burcunda bir yeniay doğuyor. Arkadaş ve sosyal çevrenizle daha fazla görüşmeye başlayabilir, etkinlik ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, gelecek projelerinizi hızlandırabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcunda ilerlemeye başlamasıyla gelecek projelerinize odaklanabilir, bunlarla ilgili iletişim ve görüşmelerinizi yoğunlaştırabilir ve kazançlarınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizle daha fazla görüşebilir, etkinlik ve davetlere katılabilirsiniz. 6 Temmuz’ da Yengeç burcunda doğacak yeniayla birlikte kariyer hayatınızda yeni kararlar alabilir ve başlangıçlar yapabilirsiniz. İş başvurularından dönüşler alabilir veya yeni iş ve görevler gündeme gelebilir. Diğer taraftan kimi Teraziler ailevi bir konunun sonuca bağlanması veya kira, satış konularıyla ilgilenebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: İletişim gezegenimiz 2-26 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda hareket edecek. Kariyer hayatınızda kendinizi gösterebilir, başarılı işlere imza atabilir veya yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Başvuru, talep ve görüşmeler için destekleyici bir süreçte olacaksınız. Aşk ve ilişkileriniz hareketlenebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. 6 Temmuz’ da doğacak Yengeç Yeniayı geçmişten özgürleşip bakış açılarınızı değiştirebilir. Ticaret, hukuk, eğitim ve yurtdışı konuları gündeminizdeyse yeni karar ve başlangıçları sağlayabilir. Bu alanlarda harekete geçebilir, istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Kimi akrepler uzaktan akrabalardan haberler alabilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: İletişim gezegenimiz Merkür Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde yeni ticari bağlantılar, iş görüşmeleri ve anlaşmalar yapabilir, hukuksal bir konunun sonuçlanması, yurtdışı veya eğitim konularında gündemleriniz varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz’ da Yengeç Yeniayı parasal konulara ve ortak maddi kaynaklarınızda doğuyor. Bir borcu kapatabilir, beklediğiniz bir parayı alabilir veya kredi, nafaka, miras, vergi vs konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza dair önemli farkındalıklar edinebilir, geçmişten getirdiğiniz duygusal bir yükten arınabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcunda yolculuğu başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde finansal konular ve ortak maddi kaynaklar alanınıza odağınızı daha fazla yöneltebilir, kredi, ödeme, borç, nafaka, vergi, miras vs konularıyla ilgilenebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen Dolunayın ardından 6 Temmuz’ da evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda Yengeç Yeniayı gerçekleşiyor. Kimi oğlaklar iyi gitmeyen ilişkilerini sonlandırabilir, kimi oğlaklar ilişkilerini yeni bir zemine taşıyabilir kimi oğlaklar da yeni ilişki başlangıçları yapabilir. İş birlikleri ve ortaklık konularında da yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcu seyri başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde ilişki, evlilik ve iş birlikleriniz ön plana çıkıyor. Yeni tanışmalar, başlangıçlar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Daha dışa dönük olabilir, sosyalleşebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. 6 Temmuz’ da Yengeç Yeniayı çalışma hayatınızı düzenlemeniz, yeni kararlar almanız için sizi desteklerken günlük temponuz hızlanabilir. İhmal ettiğiniz sağlık kontrolleri varsa bunlarla ilgilenebilir, yeni tedavilere başlayabilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulmak, spora veya diyete başlamak için destekleyici bir süreçte bulunuyorsunuz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: İletişim gezegenimiz Merkür’ ün Aslan burcunda yolculuğu başlıyor. 2-26 Temmuz tarihlerinde çalışma hayatınıza ve işinize daha fazla dikkatinizi yöneltebilir, başarılı işlere imza atabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilir. İş değiştirmek isteyen Balıklar bu süreci değerlendirebilir, başvuru ve talep yapabilir. Sağlığınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. 6 Temmuz’ da Yengeç burcunda doğacak yeniay ile aşk hayatınızda size duygusal derinliğinize hitap edecek birisiyle tanışabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkisi olan Balıklar karşılıklı anlayış ve empatiyle ilişkilerini geliştirebilir. Kimi Balıklar ise çocuklarının hayatında güzel gelişmelere sevinebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.