TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10-16 Mayıs Haftası: Kader Çarkı Dönüyor

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2021 11:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 11:05

Yeni bir haftadan Merhaba. Bu haftanın gökyüzü hareketleri bir dönüm noktasına ve geçişe işaret etmektedir.

Haftanın en önemli gökyüzü olayı 11 Mayıs Salı günü saat 22:00 de gerçekleşecek Boğa Yeniayı' dır. Yeni ay süreçleri önümüzdeki 15 gün boyunca etki eder. Yeniay sırasında Ay, Güneş ve Uranüs ile birlikte Boğa'da bulunmakta ve bu üçlü su elementinde bulunan Balık'taki Neptün ve Yengeç' teki Mars gezegenleriyle birbirlerine güzel destek vermektedir. Aynı zamanda Merkür-Kuzey Ay düğümü kavuşumu kader çarkının hızlandığına işaret ediyor. Karşımıza çıkacak insan, oluşacak olay ve durumlar ileriye doğru gitmemize destek verecek etkileri içinde barındırmaktadır. Tüm bunlar hayatlarımızda yeni bir başlangıca işaret ediyor. Uzun vadeli değişimler ve değişiklikler artık daha kolay özümsenebilir veya tanımlanabilir olacak.

Yeni yollar açılırken, tanıdık olandan vedalaşmalar zor gelebilir. Yine bazı durumlarda eski yaralar iyileşir ve zor bir aşamadan sonra yeni bir döngü başlatır.

Konu ve deneyim ne olursa olsun, mevcut gelişmelerin daha büyük bir resmin parçası olduğunun ve bu nedenle daha geniş bir zamansal bağlamda yer aldığının farkında olanlar daha rahat ilerleyebilecek olanlardır. Korku ve arzularınızla yüzleşin, düşüncelerinizi yeni bir ışıkta görmeye hazır olun. Kendinizi tarafsızca gözlemlerseniz, ilk bakışta zor deneyimler bile uzun vadede verimli olabilir.

Hayat kalitemizi arttırmak isteyeceğimiz bu süreçte 5 duyumuzun algılayabileceği maddesel konular daha önem arz edecek. Finans, yemek, moda ve güzellik konularına daha fazla odaklanacağız. Daha fazla keyfimize düşkünlüğü arttıracağı için harcamalarımıza dikkat etmeliyiz, aksi halde maddi zorlanmalar söz konusu olabilir.

Yeni ay haritasında Yay burcunun yükselmesi sebebiyle yüksek öğrenim, mahkemeler, uluslararası bağlantılar, ticaret, seyahat ve turizm konularının ön plana çıkacağını da söyleyebilirim. Yine bu dönem ekonomik istikrarsızlık, vergilerde artışlar ile global olarak para piyasalarındaki iniş-çıkışlar gündemi meşgul edebilir.

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay İkizler burcunda ve Mars-Uranüs iyicil açısı iletişim ve enerjimizi yükseltirken, yeni fikirlerimizi çevremizle paylaşıp, uygulamaya koymak isteyeceğiz.

Haftanın diğer bir önemli gökyüzü olayı 14 Mayıs Cuma günü Jüpiter' ın Balık burcuna geçmesidir. Jüpiter bu burçta 28 Temmuz tarihine kadar kalacak ve bizler 2022 yılının ön izlemesini yaşıyor olacağız. Bireysel haritalarda önemli şans ve fırsatlar kapımızı çalarken, merhamet ve yardımseverliğimiz artacak. Hayat koşturması içinde ilerlerken hayattaki anlam ve yerimiz üzerinde daha fazla düşünebilir, sorgulamalar yapabilir ve ruhsal anlamda gelişmek isteyebiliriz. Yine sanatsal ve yaratıcı konulara ilgimiz artabilir ve bu alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu dönem toprak ve bahçe işleriyle uğraşmak bize iyi gelecektir.

Hafta sonuna geldiğimizde güvenlik ve aidiyet ihtiyacı yükselecek; ev işleriyle uğraşmak, ailemizle sohbet edip keyifli vakit geçirmek isteyeceğiz.

Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.