TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10-16 Ocak Haftası: Riskli bir hafta

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2022 10:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 10:05

Haftaya Ay Koç burcunda hızlı bir giriş yapıyoruz. Bir taraftan işlerimizi halletmek ileriye doğru gitmek isterken diğer taraftan hafta içi Merkür-Uranüs ve Mars-Neptün olumsuz açıları devrede olacak. Başta iletişim olmak üzere beklenmedik gelişmelere, aldanma ve hayal kırıklıklarına açık bir haftadayız. Çok fazla bilgi kirliliği oluşabilir; asılsız ve skandal haberler duyabiliriz.

Özellikle bağışıklık sistemimizin düşük çalışacağı bir hafta olması nedeniyle vaka sayılarının daha da artması muhtemeldir, son derece temkinli davranmamız gereken bir zaman diliminde olacağız. Motivasyon ve enerjimiz daha düşük çalışacağından istediğimiz girişimleri yapmak açısından çok uygun bir haftada olmayacağız. Hafta içi günler aldanma ve kafa karışıklıkları artacağından karşımıza çıkacak kişi ve olaylara güvenip yanlış kararlar alabiliriz.

Yılın ilk Merkür retrosu 14 Ocak Cuma günü Kova burcunda başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. İletişim, iletişim kanalları, teknoloji, elektrik-elektronik aletlerde sıkıntılar bu süreçte artabilir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar fazlalaşacağından, bu süreçte yeni sözleşmeler ve yeni anlaşmaları yapmayı pek tavsiye etmiyorum zira sonradan pürüzlerin çıkma olasılığı çok yüksektir. Onun yerine var olan işleri tamamlamak, eksikleri tespit edip düzeltmek açısından verimli olacaktır. Riskli yatırımlar, yeni iş kurmak ve alım-satım işlerinizi mümkün olduğunca bu dönemde yapmamaya çalışın.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı enerjinizi ve motivasyonunuz düşürebilir, isteksiz hissedebilirsiniz. Yine iletişimde her duyduğunuza inanmamanız gereken bir haftadasınız. Ticari girişimler, eğitim ve hukukla ilgili bir işiniz varsa bu hafta uygun olmayacak. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve geleceğe yönelik planlarınızla ilgili gelişmeler fikir ve düşüncelerinizde değişimlere sebep olacak. Yeni gelişen koşullara göre arkadaşlarınızla ilişkilerinize tekrar gözden geçirebilirsiniz aynı zamanda yapmak istediklerinizle ilgili gelişen durumlara göre bakış açılarınızı ve kararlarınızı tekrar bir gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Aslında bulunduğunuz sosyal çevrenin bir nevi iç yüzünü 4 Şubat' a kadar görmeye başlayacaksınız. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Kararlılığınız ve motivasyonunuz artacak.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, enerji ve motivasyonunuzu düşürebilir. Ortak maddi kaynaklar yani eşiniz veya ortağınızla ortak paranız veya kredi, borç, vergi yani tüm ödemeler ile ilgili alanınızda karışıklıklara sebep olabilir. Bu hafta önemli kararlar almayın, yanlış karar verebilirsiniz veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aldanma etkileri olduğundan dikkatli davranın lütfen. Ayrıca sizin ve aileden birisinin sağlık konusu gündeme gelebilir. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Kariyer, toplumdaki statünüzle ilgili gelişen yeni koşullara düşüncelerinizde ve kararlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Ailenizle birlikte karar vermeniz gereken durumlarla ilgili konuşmalarınız artabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha güçlü ve kararlı hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta içi günler etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, kararsızlıklarınızı artırabilir. İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda aldanmalar oluşabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Duyduklarınıza hemen inanmayın. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Hayattaki inançlarınız, yurtdışı bağlantılı işleriniz, ticaret, eğitim, seyahat, hukuki konular, sosyal medya ve yayıncılık gibi konularda düşüncelerinizde ve kararlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Hem yeni farkındalıklar geliştireceksiniz hem de gelişen yeni koşullara göre değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. 4 Şubat' tan sonra yeni kararlarla yola daha rahat devam edebileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha kararlı ve güçlü hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, enerjinizi düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza bu hafta ekstra dikkat edin, bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Yine çalışma ortamınız veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı şeyler duyabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Ortaklı paranız, yani eşinizle veya ortağınızla yine kredi, borç, ödemeler konusuyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz, bu yeni koşullara göre değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sizin veya ailenizden birisinin sağlığı ile ilgili önemli gelişmeler oluşabilir. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha kararlı ve motive hissetmeye başlayacaksınız. Güzel bir destek alabilirsiniz bu da size iyi gelecek.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz ve spekülatif yatırımlar alanınıza etki ediyor. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili bir konuda kafanız karışabilir. Ayrıca yatırımlar açısından risk almamanızı tavsiye ederim, uygun bir haftada değilsiniz, aldanma ve aldatılma enerjileri aktif. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek.  İkili ilişkileriniz ve iş birliği yaptığınız kişilerle ilgili önemli farkındalıklar kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yeni gelişmelerin ışığında, bu yeni koşullara göre değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde ayrılma, barışma bunlarla ilgili konuşmaların yoğun olacağı bir süreç oluşabilir. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha kararlı ve motive hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, enerjinizi düşürebilir, bağışıklık sisteminizi bu hafta güçlendirmeye çalışın. Ev ve aile konularında sorunlara istediğiniz çözümleri bulamayabilir ve daha keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin veya ailenizden birisinin sağlık konusu gündeme gelebilir. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Günlük rutinleriniz, çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni gelişmelerin ışığında, bu yeni koşullara göre değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha kararlı ve motive hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısıyla, yakın çevre, kardeş ve akrabalarla ilgili yanıltıcı etkiler devrede olacak. Yine iletişim ve iletişim kanallarında sıkıntılar oluşabilir. Her duyduğunuza inanmamanızı tavsiye ederim. Dikkat dağınıklığınız oluşabilir. Sağlığınıza bu hafta dikkat edin lütfen, bağışıklık sisteminiz düşebilir. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Aşk hayatınız, flörtleriniz, çocuklarınız, hobileriniz ve spekülatif yatırımları içeren alanınızda Merkür retrosu gerçekleşecek. Bu alanlarda yeni gelişmeler ışığında yeni farkındalıklar elde edebilirsiniz. Yeni koşullara göre yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha hırslı ve motive şekilde işleri yönetmeye başlayabilirsiniz.

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, maddi konularda karışıklıkları çoğaltabilir veya harcamalarınız artabilir.  Enerjiniz normalden daha düşük olabilir, yorgun hissedebilirsiniz. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda önemli farkındalıklar elde edebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu alanlarda iletişiminiz artacak. Yeni gelişmelerin ışığında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz, fikirleriniz değişebilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz ama 4 Şubat' a kadar acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu süreci bir değerlendirme dönemi olarak ele alın, yeni gelişmelerin ışığında zaten istekleriniz şekillenecek. Ailede bir sağlık sorunu da gündeme gelebilir, bu konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Kendinizi daha rahat ifade edebilir ve daha kararlı hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı sebebiyle çevrenizden çok çabuk etkilenebilir ve enerjiniz düşebilir. Aynı zamanda Mars-Neptün kare açısında aldanmaları çoğaltır, bu yüzden bir şeylere fazla kapılmayın, sonrası pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerinizde karışıklar oluşabilir yine sizin veya ailede birisinin sağlık konusuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Yakın çevreniz, kardeş, kuzen ve akrabalar ile ilgili bazı farkındalıklar elde edebilirsiniz. Konuşmalarınız artacak iletişim trafiğiniz hızlanacak ve bunlar olurken yeni gelişmelerin ışığında düşüncelerinizin değişmeye başladığını göreceksiniz. Bu dönem teknolojik aletlerde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha kararlı ve güçlü hissetmeye başlayacaksınız sevgili Yaylar.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı sebebiyle bağışıklık sisteminiz daha düşük çalışabilir, enerjiniz yüksek olmayabilir. Moralsiz hissedebilirsiniz. Bu etki altında fazlaca yalan yanlış haberler ortaya çıkar, duyduklarınıza hemen inanmayın. Aldanma enerjileri de olduğundan bilmediğiniz kişilerle iş birlikleri yapmamanız daha uygun olur. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Para ve kaynaklarınızla ilgili önemli bazı farkındalıklar kazanmaya başlayacaksınız. 4 Şubat' a kadar hızlı gelişmeler düşünce ve kararlarınızda değişimleri mecbur kılabilir. Yine bu dönem harcamalarınız da artabilir. Acele etmeyin, kendinizi bir gözlemleyin çünkü düşünce ve fikirleriniz sık sık değişebilir. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Daha motive ve kararlı hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar:  Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü burcunuzda başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Ev ve aile konularında yeni koşullar iletişim trafiğinizi hızlandıracak ve yeni farkındalıklar elde edebilirsiniz. 4 Şubat' a kadar düşünceleriniz sık sık değişebilir. Bu hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı enerji ve motivasyonunuzu düşürebilir. Yine harcamalarınız artabilir, arkadaşlarınızla para konularıyla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınız borç isteyebilir ve sonradan bununla ilgili hoş olmayan sürprizler yaşayabilirsiniz. Yine yalan yanlış haberlerin de etrafta dolaşması mümkün. Her duyduğunuza inanmayın. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Motivasyonunuz yükselecek ve daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Hafta içi etkili olacak Mars-Neptün kare açısı, enerji ve motivasyonunuzu düşürebilir, daha yorgun hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir. Aldanma enerjileri de ortaya çıkardığından acele kararlar almayın derim. Merkür geri hareketine 14 Ocak Cuma günü başlayacak ve 4 Şubat' a kadar devam edecek. Düşüncelerinizde karmaşa hissedebilirsiniz, kaygılarınız artabilir. Bu süreci bir olup biteni gözleme yeni gelişmelerin ışığında ne isteyip ne istemediğinizi belirlemek olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bütün bunların ışığında 4 Şubat' tan sonra aldığınız kararlarla daha rahat harekete geçebileceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde Güneş ve Plüton kavuşumumuz var. Motivasyonunuz yükseliyor ve daha kararlı hissedeceksiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.