TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11-17 Ekim Haftası: Güzel destekler bizi bekliyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2021 10:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 10:53

 Yeni bir haftadan Merhaba. Geçen hafta ilk olarak Plüton düzelmeye başladı şimdi ise haftanın ilk gününde, 23 Mayıs tarihinden itibaren geri hareketinde bulunan Satürn düz hareketine başlayacak, bizi zorlayan konularda iyileştirici etkiler ve yeni alacağımız sorumluluklar bizi beklemektedir. Özellikle 18 Ekim tarihinde hem Jüpiter' in hem de Merkür' ün düzelmesiyle bu konularla ilgili yeni fırsatlar karşımıza çıkacak. Toplumsal olarak baktığımızda Satürn Kova burcunda olduğu için, düzelmesiyle birlikte, tekrar bazı kısıtlamalar ve kapanmayla ilgili yeni düzenlemelerin yapılacağını söyleyebilirim.

Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz ve hafta geneli ticari, hukuki, eğitim, seyahat, medya ve iletişim konularının ön planda olacağını ve Salı gününden sonra disiplinli çalışmak ve işlerimize odaklanarak sorumluluklarımızı yerine getireceğimiz güzel destekler alacağız. Aynı zamanda etkisi cumartesi akşamı başlayan Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşumu da Pazartesi ve Salı günleri hem ilişkilerde hem de parasal konularda beklenmedik gelişmelere sebep olabilir.

Haftanın ilk günü önemli toplantılar, girişimler için çok uygun değil, iletişim krizleri kolaylıkla tetiklenebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ise Venüs ve Satürn arasında oluşacak 60° lik açı; maddi konularda bizden büyük veya olgun kişilerden, aile büyükleri veya yöneticilerimiz, güzel destekler alabileceğimizi ifade etmektedir. Attığımız adımlarda başarılı sonuçlar getireceği gibi ilişkilerden yana da güzel etkileşimler içinde olacağız. Hafta ortası etkili olacak Güneş-Jüpiter açısı da bize güzel fırsatları sunacak ve mutlu eden gelişmeler yaşayabiliriz.

Hafta sonuna geldiğimizde önemli gökyüzü hareketleri gerçekleşecek. Bir taraftan hem Merkür hem de Jüpiter 18 Ekim' de düz hareketine dönmeden önce durağan pozisyonda bulunacak. Durağan pozisyonlar gezegenlerin etkilerini en yoğun gösterdiği zamanlardır. Diğer taraftan Pazar günü kesinleşecek ama etkisi tüm hafta sonuna damgasına vuracak Güneş-Plüton karesi ve de Merkür' ün hem Venüs' le hem de Chiron ile olumlu açıları gerçekleşecek. Açıklamasına gelecek olursam; son haftalarda bizi meşgul eden hem maddi konular hem de ilişkilerde yaşadığımız sıkıntıları bir gözden geçirme, yeniden değerlendirme sürecine girebiliriz. Özellikle burada sabit bakış açılarımızı değişime zorlayan yeni kararlar almak durumunda kalabiliriz ama etkiler şunu gösteriyor ki, bu işe yaramayan eski kalıpları bırakmak ve oluşan yeni fikirlerimizle hem maddi konularda hem ilişkilerimizde iyileşmeler sağlayabileceğiz.

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana hem sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız hem de ileriye dönük proje ve ekip çalışmalarınızda hareketlenmeleri beraberinde getirecek. Bu alanlarda önemli sorumluluklar sizi beklediği gibi, sizi rahatsız eden konularda bazı düzeltmelere başlayabilir, hayallerinizin peşinden gitmek için yeni kararlar ve sorumluluklar almak isteyebilirsiniz Yeni derneklere üye olabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz ve daha fazla organizasyonların içine çekilebilirsiniz. Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 yılına kadar buradaki yolculuğuna devam edecek, o yüzden anlattıklarım o tarihe kadar devam edecek bir inşa süreci olarak düşünebilirsiniz.

Hafta ortasında iletişim, sosyal medya, eğitim, yakın çevre konularında daha cesur ve kararlı olacaksınız ve çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Ticaret, hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işleriniz, seyahat ve eğitim konularında olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. İlişkilerinizle son haftalarda bazı anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz, bu hafta ilişkilerden yana şansınız artıyor, işleri yoluna koymaya başlıyorsunuz. Pazar günü fazla dediğim dedik olmamaya ve gergin çıkışlar yapmamaya çalışın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana kariyer alanınızda, toplumsal statünüzde ve hayat amacınıza giden yolda bazı engellerle karşılaşmış olabilirsiniz ama artık bu alanda daha hızlı gelişmelerin olacağını görecek, bazı düzenlemeler yapmak ve daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yine Aile ve kariyer hayatınızla ilgili yeni yapılanmalara başlayabilirsiniz. Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 yılına kadar buradaki yolculuğuna devam edecek yani yukarıda anlattığım oluşumlar bu tarihe kadar yavaş yavaş inşa edilecek.

Hafta ortası Venüs-Satürn olumlu açısı; size iş ve maddi konularda güzel gelişmeler ve fırsatlar sunabilir. Ortaklı paralar, ödemeler, kredi ve borç konularında yeni girişimlerde bulanabilirsiniz ama Merkür geri hareketine devam ettiği için yeni kararları 20 Ekim sonrası uygulamaya koymanızı tavsiye ederim. Sağlık konusunda da olumlu etkiler altındasınız. Pazar günü geçmişten gelen konular tekrar açılabilir ve bakış açınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. İletişimde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun lütfen.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana yabancı ülkeler, yurtdışı seyahatleri, ticaret, eğitim, medya hukuk alanlarında bazı engellemelerle karşılaşmış ve istediğiniz şeyleri yapamamış olabilirsiniz. Artık bu alanlar tekrar hareketlenmeye başlayacak, buralara yeniden bir düzen getirmek isteyebilirsiniz ve yeni sorumluluklar sizi beklemektedir. Son aylarda ne isteyip ne istemediğinizi daha net görmeye başlamış olmalısınız artık bu doğrultuda yeni kararlar alıp uygulamaya başlayabilirsiniz. Bunları uzun vadeli düşünün çünkü Satürn 7 Mart 2023 tarihine kadar bu alanınızda hareket edecek ve bu alanlarda yapılanmanız devam edecek.

Hafta ortasından itibaren gerek iş gerekse özel çevrenizden güzel destekler sizi beklemektedir. Maddi konularda kazancınızı artıracak bir fırsat veya bir destek sizi mutlu edecek. İlişkilerinizin canlanacağı bir dönemdesiniz, yeni ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz.  Bu hafta ilişkilerinizde geçmiş konular ilgilenebilir veya geçmişten gelen bir kişiden haber alabilirsiniz, çocuğunuz varsa da okul hayatıyla ilgili ona destek vermeniz gerekebilir ve güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Pazar günü karşılaşacağınız olaylara sakince konuşarak halletmeye çalışın.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana ortak gelirler ve ödemeler konusunda zorlanmış olabilirsiniz ama artık bu konularla ilgili rahatlamaya başlayacak, yeni düzenlemeler ve alacağınız yeni sorumluluklarla bu alanlarda gelişmeler hızlanacaktır ama bunları uzun vadeli düşünün çünkü Satürn 7 Mart 2023 tarihine kadar bu alanınızda hareket edecek ve adım adım bu alanın yapılanması sürecektir.

Venüs-Plüton olumlu açısı; hafta ortasından itibaren işle ilgili veya iş ortamınızda güzel gelişmeler ve destekler alabilirsiniz ve bunların neticesinde daha iyimser hissedeceksiniz. Ev ve aile hayatınızda geçmiş konular hala gündemde olmaya devam ederken bu hafta daha rahat etkiler altındasınız. Sağlığınızla ilgili beklediğiniz bir haber varsa olumlu sonuçlanması sizi mutlu edecek. Pazar günü oluşabilecek ailevi gerginliklere ve iletişim sıkıntılarına lütfen sakin yaklaşın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana ilişkilerinizde bazı engeller ve sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Özellikle karşıt burcunuzda bulunduğundan sizi Satürn' ün geri hareketi biraz daha fazla zorlamış olabilir. Şimdi ise sizi bu alanlarda yeni gelişmeler ve yeni sorumluluklar beklemektedir. Ama bunu kısa bir etki olarak düşünmeyin çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Hafta ortasından itibaren ilişkinizde ve çocuklarınızla ilgili mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız yükseleceği bir haftada olacağınız için sizi mutlu eden hobilerinizle ilgilenebilirsiniz veya ara verdiğiniz hobilere tekrar başlayabilirsiniz. Yakın çevre ve iletişimle ilgili konularda Merkür geri hareketinde olmasına rağmen güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Net ve anlaşılır bir iletişim tarzını kullanmanız işlerinizi kolaylaştıracak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana işiniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınızda bazı zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Son 5 aydır buralarda bir muhakeme yapmış olmalısınız. Şimdi ise bu iş alanınızda yeni gelişmeler ve yeni sorumluluklar sizi beklemektedir. Bunu uzun vadeli düşünün çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek. Bulunduğu alanda size biraz angarya iş yükü de getiriyor maalesef, gün içinde birçok alana yetişmeniz gerekiyor ve birçok insanın da sorumluluğunu taşıyor olabilirsiniz. Bu sebeple günlük akışınızı planlarken daha organize olmak size çok fayda getirecek. Aslında Satürn sizi ciddi anlamda disipline etmeye çalışıyor ki bu sizin iyiliğiniz için. Son 5 aydır sağlık sorunları yaşadıysanız artık daha düzenli bir beslenme programı uygulayabilir ve spora başlama kararı alabilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren ev ve aileniz ilgilenmek size iyi gelecek ve parasal konularda güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Pazar günü ilişkilerinizde bazı gerginlikler oluşabilir ve ama bunlar size yeni bakış açıları sağlayabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili bazı sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Son 5 ayı neyi isteyip neyi istemediğinizi düşünüp bazı kararlara almış olabilirsiniz mesela ilişki veya evliliğinizi gözden geçirmiş, çocuk isteyip istemediğinizle ilgili netleşme sağlamış olacağınız gibi çocuklarınız varsa onların geleceği ilgili de düşüncelerinizi oturtmuş olabilirsiniz. Şimdi ise bu alanlarda yeni gelişmeler ve sorumluluklar sizi beklemektedir. Spekülatif faaliyetler veya borsayla ilgileniyorsanız uzun vadeli yatırımlar için harekete geçebilirsiniz. Spora ara verdiyseniz tekrar başlayabilirsiniz. Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki hareketini devam ettireceğinden bu uzun vadeli devam edecek bir süreçtir.

Hafta ortasından itibaren ilişkilerle ilgili güzel fırsat ve destekler alacaksınız. Pazar günü yaşayacağınız ev ve aile konularıyla ilgili olaylar, bakış açınızı değiştirmenize sebep olabilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana ev, aile ve yuvanızla ilgili konular da bazı zorluklar ve sıkıntılarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu süre zarfında eviniz, anne-babanız, yuvanızı ilgilendiren temel konularla daha fazla ilgilenmek zorunda kalmış olabilirsiniz.  Şimdi ise bu alanlarda yeni düzenlemeler ve yeni sorumluluklar sizi beklemektedir. Ama bunu uzun vadeli düşünmeniz gerekiyor çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Artık maddi kaynaklarınızı da çoğaltmak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz ve maddi konularda bu hafta karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir ve özellikle hafta ortasından itibaren ailenizden alacağınız güzel destekler sizi mutlu edecek. Pazar günü yakın çevreniz, kardeş veya akrabalarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ama bu karşılıklı olarak yanlış anlaşılmaların ortaya çıkardığı bir durum olabilir. Bu konuyla ilgili yeni bakış açısı oluşturabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana iletişim, eğitim ve yakın çevreniz bazı engeller ve sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Şimdiyse artık bu alanlarda hızlanmalar olacak ve yeni düzenlemeler ve sorumluklar sizi beklemektedir. Son 5 aydır yeni fikir ve düşünceleriniz oluşmuş olabilir ve bunları uygulamak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili internet ve sosyal medyada tanıtım, pazarlama ve satış gibi işleri da başlatabilirsiniz. Yine eğitim almak istediğiniz bir alan belirlediyseniz artık bu yeni eğitime başlamayı isteyeceksiniz. Yakın çevre, kardeş, akrabalarınızla daha fazla ilgilenmek hatta onlara yardımcı olmanız gerekebilir. Ama bunu uzun vadeli bir inşa süresi olarak düşünün lütfen çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Hafta ortasında maddi konularla ilgili güzel gelişmeler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu hafta kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Merkür geri hareketine devam etmekte özellikle pazar günü sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla eski konular açılabilir, yanlış anlaşılmamaya özen gösterin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Haftanın ilk günü yönetici burcunuz Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana para evinizde bazı sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Son 5 aydır değer yargılarınızı ve kaynaklarınızı en olumlu şekilde nasıl kullanabileceğinizi gözden geçirmiş olabilirsiniz ama artık parayla ilgili netleşmeler, yeni gelişmeler başlayacak ve yeni alacağınız kararlar doğrultusunda sorumluluklarınız artacak. Ama bunu uzun vadeli bir inşa süresi olarak düşünün lütfen çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Bu hafta da geçmişe dair konuları toparlamakla geçirebilirsiniz ama hafta ortasından itibaren hem maddi gelirleriniz hem de kariyerinizle ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir ve olumlu destekler alabilirsiniz. Merkür geri hareketine devam ediyor, bu sebeple maddi konularla alakalı emin değilseniz acele etmeden 20 Ekim sonrası harekete geçebilirsiniz. Pazar günü bakış açınızı değiştirecek bazı haberler alabilir veya konuşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana kişisel evinizde hayatınızla ilgili almanız gereken kararlarda zorlanmalara ve sıkıntılara yol açmış olabilir. Şimdi ise artık önünüze daha net görebilir, yeni kararlar ve sorumluklar almak isteyebilirsiniz. Bu netleşmeler aslında hayatınızın bütün temel taşlarını ilgilendiren konularda olmuş olmalı. Ama bunu uzun vadeli bir inşa süresi olarak düşünün lütfen çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Hafta ortasından itibaren sosyal çevre ve arkadaşlarınızla fikirlerinizi paylaşabilir ve güzel destekler alabilirsiniz. Gelecek projelerinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda gelecek planlarınız için sizi heyecanlandıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Pazar günü biraz içe dönük ve karamsar olabilirsiniz aslında arka planda bazı bakış açılarınızın değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: Haftanın ilk günü Satürn düzeliyor ve 23 Mayıs' tan bu yana maneviyat ve bilinçaltı evinizde sizi biraz daha içe dönmeye ve korkularınızla yüzleşmeye zorlamış olabilir. Satürn bu evde transit yaptığında bizi zorlar ve bazı kayıplar yaşatabilir. Aslında bir nevi hayatımızı gözden geçirme süreci olarak kabul edebiliriz. Bu süreçte hatalarımızdan ders çıkarmayı öğrenir ve gerçeklerle yüzleşiriz. Şimdi ise daha dışa dönük ve elde ettiğiniz farkındalıklarınızla yeni kararlar ve sorumluluklar almaya başlayabilirsiniz ama bu hemen hızla olacak bir şey değil çünkü Satürn Kova burcunda bulunuyor ve 7 Mart 2023 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek yani aslında hayatınızın geri kalanı için yeniden bir yapı oluşturma zamanı içindesiniz. Bu süreçte ne kadar değişime açık olur ve ayak uydursanız bu yapılanma daha kolay gerçekleşir.

Hafta ortasından itibaren hem ailevi hem de kariyer konusunda destekleyici etkiler alıyorsunuz sevgili Balıklar. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Pazar günü içsel huzursuzluk hissedebilirsiniz, kafanızda sorunları büyütmemeye çalışın lütfen.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.