TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11 – 17 Nisan Haftası: İstikrar arayışımız artacak

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2022 12:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 12:41

Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz ve maddi manevi zorlanacağımız etkiler devrede olacak. İletişim gezegenimiz Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar para ve finansal konular daha fazla odağımızda olacak, somut ve risk içermeyen fikir ve projeler daha çok ilgimizi çekecek. Daha inatçı ve sabit fikirli bir bakış açısı zaman zaman maddi konularda anlaşmazlıkları ortaya çıkarabilir. Gıda, toprak, üretim, bankalar, emlak, giyim ve güzellik konuları ön plana çıkacak.

Hafta ortası daha gergin hissedebiliriz ve cuma günü hareket gezegenimiz Mars 25 Mayıs’ a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Pasif agresif davranışlarımız artabilir. Hayat enerjimiz birçok konuyla aynı anda ilgilenmek istediğimiz için ve kararsızlıkları da beraberinde getireceğinden dağılabilir, az ve öz konulara odaklanmak bize fayda sağlayacak.

Cumartesi akşamı Plüton dik açılı ve Satürn destekli Terazi Dolunayı gerçekleşecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, ticari anlaşmalar, hukuk, mahkeme ve hak edişler konusunda sonlanmalar oluşacak ve bunlarla ilgili mücadelemiz artacak. Güç ve ego çekişmeleri görülebilir. Daha yapıcı ve sakin davrandığımız takdirde işleri daha kolay lehimize çevirebileceğimizi ve daha kolay çözebileceğimizi unutmayalım. Dolunay etkisi ay sonuna kadar ülkemiz haritasında diplomasi trafiğini artırıp ekonomik dalgalanmalara yol açabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar zihniniz daha çok parasal konulara odaklanacak. Paranızı daha fazla nasıl kazanacağınız ve değerlendirebileceğiz üzerine düşünebilir ve iletişim kurabilirsiniz. Hafta ortası biraz gergin hissedebilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar motivasyonunuz ve enerjiniz biraz düşebilir, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. 16 Nisan Terazi Dolunayı ikili ilişkiler, ortaklık ve iş birliklerinizde bazı krizler ve uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir. Bu sorunları dönüştürüp denge kurmaya çalışabilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde ayrılık kararı alınabilir veya daha sağlam bir temele geçilebilir. Sakın ve yapıcı davranmanız sizin lehinize olacak. Güvendiğiniz veya yaşça büyük kişilerden destek alabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Pazartesi günü Merkür burcunuza geçiş yapacak.30 Nisan’ a kadar kendinizi daha rahat ve net ifade etmeye başlayabilir ve hayatınızla ilgili ne istediğinize dair daha fazla düşünebilirsiniz. Hafta ortası bazı gerginlikler oluşabilir, sakarlıklara dikkat edin. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar hayalleriniz ve projeleriniz üzerine yoğunlaşabilir ve sosyal çevrenizle ortaklaşa planlar yapabilirsiniz. 16 Nisan Terazi Dolunayı çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ve günlük rutinlerinizde bazı sorunları ortaya çıkarabilir. Bunları dönüştürüp daha sağlam yenilikçi adımlar attığınız takdirde denge ve kalıcılık sağlayabilirsiniz. Sağlık konusunda bel, böbrek, omurga, rahim bölgesi, insülin direnci gibi rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Pazartesi günü yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcunuza geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar fikirlerinizi netleşmekte zorlanabilirsiniz, daha fazla akışta kalmanız gerekebilir. Hafta ortası bazı aksilikler oluşabilir, gergin hissedebilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar kariyer ve hayattaki hedeflerinize daha fazla odaklanabilirsiniz ama kararsızlıklarınız devam edebilir. 16 Nisan Terazi Dolunayı aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, hayattan keyif aldıklarınız alanınızda gerçekleşecek. Sevgiliniz veya çocuğunuzla bazı sorunları çözmeye çalışabilir veya bastırdığınız duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Yeni bakış açıları dönüşmenizi ve tekrar hayatınızda bir denge kurmanızı sağlayacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar sosyal çevre ve arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir, gelecek projeleriniz üzerine daha fazla düşünebilirsiniz. Hafta ortası sağlık veya maddi konularla ilgili gerginlikleriniz artabilir. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar yeni girişimler, eğitim, seyahat konularında destekleneceksiniz. 16 Nisan Terazi Dolunayı ev ve ailevi konularda bazı sorunları ortaya çıkarabilir. Bunları çözümleyip kalıcı bir denge sağlayabilirsiniz. İnatçı sabit bakış açısı yerine daha anlayışlı ve yenilikçi bir tutum olayları lehinize sonuçlandırmanızda fayda sağlayacak.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar kariyer ve hedeflerinize daha fazla odaklanabilir ve bu yönde iletişiminizi artırabilirsiniz. Başvurular ve görüşmeler için destekleyici bir süreç olacak. Daha fazla inatçı olabilirsiniz. Hafta ortası ilişkileriniz ve iş birliklerinizde bazı sıkıntılar oluşabilir, gergin hissedebilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar ortaklı paranız, ödeme ve borçlar konularında bazı krizleri ortaya çıkarabilir. Ya da sizin veya ailede bir sağlık temasını ortaya çıkarabilir ve çözmek durumunda kalabilirsiniz. 16 Nisan Terazi Dolunayı yakın çevreniz, kardeş, akrabalarınız veya iletişim kurduğunuz kişilerle bazı krizleri tetikleyebilir. Düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz ve denge kurmaya çalışabilirsiniz. Yaptığınız ortaklaş işlerde sorunlar gündeme gelebilir veya maddi kazancınızı artırmak için iş birlikleri yapabilir ve var olan sorunları çözmeye odaklanabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar gelecek hedefleriniz ve yapmak istediklerinize odaklanabilir ve gerekli iletişimi kurmaya çalışabilirsiniz. Ticaret, eğitim ve seyahatler konusunda destekleniyorsunuz. Hafta ortası çalışma ortamınızda bazı gerginlikler oluşabilir veya günlük koşturmacanız artabilir. Küçük sakarlıklara dikkat edin. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş 25 Mayıs’ a kadar ikili ilişkilerinizde ve iş birliklerinizde hareketi artıracak. Zaman zaman daha inatçı davranabilir ve tartışmalar alevlenebilir. 16 Nisan Terazi Dolunayı para alanınızda bazı krizleri ortaya çıkarabilir. Gelir – gider dengesini oturtmaya çalışabilir ve yeni kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Güvendiğiniz kişilere de danışabilir ve güzel destek veya tavsiyeler alabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar ortaklı paranız, ödeme ve borçlar konusuyla zihnen daha fazla meşgul olabilirsiniz. İlişkilerde para konusunda inatçı tavırlar sıkıntı yaratabilir. Hafta ortası aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz, daha gergin hissedebilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar çalışma ortamınız ve günlük rutinlerinizde hareketiniz artabilir. Bağışıklık sisteminiz ve motivasyonunuz bu süreçte daha düşük olabilir. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin. 16 Nisan Cuma akşamı burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Hayata dair tüm alanlarınızda neyi isteyip neyi istemediğinize odaklanacaksınız. Kariyer ve ilişki konularında yeni kararlar almak isteyebilirsiniz ve ailenizle aranızda bazı krizler gündeme gelebilir. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Pazartesi günü Merkür Boğa burcunuza geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar ikili ilişkiler ve iş birliklerinizde iletişiminiz artacak ve ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.  Hafta ortası ev ve ailevi konularda bazı aksilikler oluşabilir. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar aşk hayatınız ve çocuklarınızla paylaşımlarınız daha duygusal ve merhametli olacak. Yaratıcılığınız artacak ve yeni bir hobiye başlamak size iyi gelecek. Hayatın tadını biraz daha fazla çıkarmak isteyeceğiniz bir süreç olacak. 16 Nisan Terazi Dolunayı 12.evinizde gerçekleşecek. Bastırdığınız duygularla veya arkanızdan dönen işlerle yüzleşebilirsiniz. Bazılarınız bir kişi veya konu hakkında aldandığını fark edebilir. İlişkilerle ilgili takıntı ve inatçı bir tutum yerine anlayışla yaklaşmak çözümleri kolaylaştıracaktır.

 

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar çalışma ortamınız ve günlük rutinlerinizle daha fazla ilgileneceksiniz. İşinizde size kazanç sağlayacak yeni projeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Günlük temponuz artacak ve sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası teknolojik aletlerde arızalar oluşabilir. Aksilik ve sakarlıklara dikkat edin, gergin hissedebilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar ev ve ailevi konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Tadilat ve taşınma konuları gündeme gelebilir. 16 Nisan Terazi Dolunayı yakın çevreniz, kardeş, akraba ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı krizleri ortaya çıkarabilir, bunlar maddi konularla ilgili de olabilir. Bunları çözmekle uğraşabilir ve yeni kalıcı kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar aşk hayatınız ve çocuklarınızla daha fazla ilgilenmek isteyeceğiniz bir süreç başlayacak. Hayatın tadını daha fazla çıkarmak isteyebilir ve size iyi gelen uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası finansal bir pürüzle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanacak. Zaman zaman inatçı tutumunuz tartışmalara açıklık verebilir. Yakın seyahatlere çıkabilir veya yeni bir eğitime katılabilirsiniz. 16 Nisan Terazi Dolunayı kariyer ve hedeflerinizle ilgili bazı krizleri tetikleyebilir. Bunlarla ilgili ne isteyip istemediğinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Size daha fazla kazanç sağlayacak bir iş değişikliği yapabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer ve aile arasında daha fazla denge kurmaya da çalışabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar ev ve ailevi konulara odaklanacaksınız. Ev alım satımı veya kiralama gibi konular gündeme gelebilir. Hafta ortası daha gergin hissedebilirsiniz, sakarlıklara dikkat edin. Cuma günü ise Mars Balık burcuna geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar paranızı ve kazancınızı artırmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte harcamalarınız da artabilir, gelir-gider dengesini dengelemeye çalışın. 16 Nisan Terazi Dolunayı gelecek hedefleriniz, ticari/hukuki girişimleriniz, akademik konular, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya bağlantılı işlerinizi etkileyecek. Hangi konu gündeminizdeyse bazı krizler ortaya çıkabilir. Sabit bakış açısı yerine yenilikçi çözümler kalıcılık sağlayacak.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. 30 Nisan’ a kadar kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilir, yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Gelirinizi artıracak yeni anlaşmalar yapabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Teknolojik bir alet almak için uygun bir süreç. Hafta ortası daha gergin hissedebilirsiniz, sakarlıklara dikkat edin.  Cuma günü ise Mars burcunuza geçiş yapacak. 25 Mayıs’ a kadar yapmak istediklerinizle ilgili harekete geçmeye başlayabilir ve daha fazla mücadele verebilirsiniz. Kararsızlıklarınız artabilir, enerjinizi çok fazla konuya dağıtmamaya çalışın.16 Nisan Terazi Dolunayı ortak paranız, ödemeler ve borçlarla ilgili bazı krizleri tetikleyebilir. Bunlarla ilgilenip yeni kalıcı çözümler bulmaya çalışabilirsiniz. Sizin veya ailede devam eden bir sağlık sorunu varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.