TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 - 18 Şubat Haftası: Kritik Hafta

Yazının Giriş Tarihi: 12.02.2024 10:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 10:07

Bu hafta gökyüzünde Kova vurgusu artıyor; salı günü Mars cuma günü Venüs Kova burcuna geçiyor. Yeniye ve geleceğe gitme ve özgürleşme arzumuzu daha derinden hissetmeye başlıyoruz. Haftanın ilk yarısı Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açının etkileri ilişkilerimizde uyum ve anlayışı artırırken yaratıcı çalışmalar yapabiliriz sonraki günler öfke kontrolü çok önemli olacak çünkü ilişkilerde baskı ve ego savaşları kolaylıkla meydana gelebilir.

Çarşamba sabahı Kova burcunun 0 derecesinde çok önemli bir astrolojik olay gerçekleşiyor; Mars ve Plüton kavuşum yapıyor. Daha önce 31 Mart 2020’ de Mars ve Satürn, 21 Aralık 2020’ de Jüpiter ve Satürn burada kavuşmuşlardır. Hatırlarsanız bu tarihler Covid salgını ve önemli ekonomik gelişmelerin başladığı süreçlere işaret etmişti.

Şimdi ise bu iki kötücül gezegen bir araya geldiğinde maalesef global olarak önemli toplumsal olaylar, savaş, şiddet, yangın, patlama, siber saldırılar, elektrik kesintileri, doğal afetler, toprak hareketliliği, yanardağ patlamaları ve maden kazalarıyla ilgili olaylar görülebilir. Finans ve borsa konularında önemli durumlar ortaya çıkabilir. Kripto para ve teknolojiyle ilgili önemli konuları konuşabiliriz. Bu kavuşum Türkiye haritasının 8.evi yani dış borçlar ve ödemeler evinde gerçekleşeceği için bankalar, krediler, tahviller, bono, sigorta ve vergi konularıyla ilgili gündemler oluşabilir.

Bu hafta öfke kontrolü çok önemli olacak çünkü ilişkilerde baskı ve ego savaşları kolaylıkla meydana gelebilir.

Cuma itibariyle Merkür – Uranüs arasındaki kare açı iletişim, internet ve ulaşımda sıkıntı ve sorunlara yol açabilir. Fikir ve plan değişiklikler yaşanabilir, şaşırtıcı ve ani haberler duyabiliriz. Hava muhalefeti ve sert rüzgarlar oluşabilir.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Oldukça güçlü etkilerin ortaya çıkacağı bu geçişle bir taraftan gelecek planlarınıza daha tutkulu odaklanmanıza ve hareketlenmenize vesile olurken kararlı davranabilirsiniz. Diğer taraftan arkadaş ve sosyal çevrenizle manipülatif davranışları ortaya çıkarabilir. Bu sebeple istek ve fikirlerinizi kimsenin üzerinde baskı unsuru olarak kullanmayın. Aşk hayatınızda duygularınızı yoğun yaşayabilirsiniz, kıskançlık ve takıntılı durumlara dikkat edin lütfen. Bekar Koçlar sosyal çevreleri vesilesiyle ilişki başlangıcı yapabilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha kararlı hissedebilir ve çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kavuşum etkisi güç mücadeleleri ve rekabetçi duyguları ortaya çıkarabileceğinden daha hırslı ve tahammülsüz davranabilir, insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz özellikle yöneticilerinizle çatışmalara dikkat edin. İş başvuruları yapmak, iş kurmak veya iş değiştirmekle ilgili düşünceleriniz varsa artık eyleme geçebilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Bu kavuşum hayata karşı beslediğiniz inanç ve bakış açılarınızı önemli yönde dönüştürmeye başlayacağınıza işaret ediyor, kendinizi yeni deneyimlere açmaya hazır hissediyorsunuz. Ticaret, yurtdışı, eğitim ve seyahat konularında hedefleriniz yönünde kararlı bir şekilde harekete geçebilir ve güzel destekler bulabilirsiniz. Özellikle yurtdışına çıkmak veya uzak seyahatler için uygun bir süreçtesiniz. Yalnız fikir ayrılıklarını büyütmemeye özen gösterin, hukuksal konularda dikkatli davranmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Bu kavuşum enerjisi iç dünyanızda yoğun duygular ve derin tutkuları ortaya çıkarabilir. İlişkilerinizde daha sahiplenici ve kıskanç davranabilirsiniz. Aynı zamanda ortak maddi kaynaklar ve finansal konularda kendinizden daha emin adımlar atmaya ve girişimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz. Maddi bir konuyla ilgili çözülmesi gereken bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Ödeme, kredi, borç, vergi konularına özen göstermenizi tavsiye ederim.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. İlişkilerinizde oldukça derin ve tutkulu duyguları ve cinsel çekimi ortaya çıkaracak bu kavuşum aşk hayatınızda önemli gelişmelere işaret etmektedir. Bekar Aslanlar etkilenecekleri biriyle tanışabilir. Yeni anlaşmalar ve projelerin gündeme gelebileceği bu süreçte tepkisel davranmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. İş birlikleri veya ortaklıklarınızla devam eden bir sorun varsa bu hafta alevlenebilir, sakin hareket etmenizde fayda olacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Bu etki çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizde önemli değişimleri tetiklemeye başlıyor, temponuz yükseliyor. İş konularında daha motive olmaya başlayıp girişimlerinizi hızlandırabilirsiniz ve kazançlarınız artmaya başlayabilir yalnız çalışma ortamınızdaki kişilerle anlaşmazlıklara dikkat edin. Sağlık konularında da ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilir, zararlı alışkanlıkları bırakabilir, yeni bir beslenme düzenine geçebilir veya spora başlayabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Aşk hayatınızda önemli gelişmelerin başlayacağı bir sürece giriyorsunuz.  İlişkisi olanlar daha tutkulu ve kıskanç davranabilir, baskıcı davranışlar ters tepebilir. Bekar Teraziler yoğun çekim hissedecekleri birisiyle tanışabilir.  Çocuklarınızı hayatında önemli gelişmeler oluşabilir. Hayattan daha fazla keyif almak isteyebilir, yaratıcılığınızı ifade edecek yeni uğraşlara başlayabilirsiniz. Borsa ve spekülatif işlerde dikkatli hamleler yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Ev ve ailevi konularda yenilik ve değişim süreci içine giriyorsunuz. Evle ilgili yapılması gereken dekorasyon, tadilat, taşınma gibi işler veya alınması gereken kararlarla ilgili hareketlenebilirsiniz. Aile içerisinde çözülmesi gereken bir sorunla ilgilenebilirsiniz zaman zaman aile içi tartışmalar alevlenebilir. Diğer taraftan aile karmaları ve duygusal travmalarla yüzleşebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Düşüncelerinizde çok kararlı hissedebilir ve aldığınız kararla ilgili harekete geçebilirsiniz özellikle ticaret, satış, dijital işler ve eğitim konuları için destekleyici olacak. Yakın çevreniz ve iletişimizde daha cesur ve güçlü bir tavır sergileyebilir, bu durum ilişkilerinizde anlaşmazlıklara yol açabilir, farkında olun. Kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Kullandığınız teknolojik ürünlerde arızalar oluşabilir, trafikte dikkat edin.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Öz değer duygunuzu güçlendirip potansiyelleriniz doğrultusunda kazançlarınız artırmak içi kararlı bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Yeni para kazanma yöntemleri araştırabilir, farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Bu doğrultuda fırsat ve destekler karşınıza çıkabilir. Mücadele ve hırsınız artacağından kendinizi güç mücadeleleri içinde bulabilirsiniz, farkındalıklı davranın.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs burcunuza geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. Hayattan istekleriniz ve hedeflerinizle ilgili kararlı hissedebilir ve eyleme geçebilirsiniz.  Bu yönde hırs ve mücadele isteğiniz artabileceğinden ilişkilerinizde baskıcı davranmamaya özen gösterin. Dış görünüşünüzü ve imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Cuma itibariyle insanlar üzerinde çekim kuvvetiniz artmaya başlarken şans sizden yana olacak. İlişkilerinizde uyum ve anlayış artmaya başlarken bekar Kovaların kısmetleri açılıyor.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta salı günü Mars cuma günü de Venüs Kova burcuna geçiş yapıp Plüton ile kavuşuyor. 12. Evinizde gerçekleşecek bu güçlü enerji bilinçaltı korkularınız ve travmalarınızla ilgili önemli bir yüzleşme ve şifalanma süreci başlatmaktadır. Bastırılmış endişe ve korkularınız sizi gergin hissettirebilir, kendinize zaman ayırın. Bu süreçte ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgili terapi ve tedaviler size iyi gelecektir. Arkanızdan dönen bilmediğiniz bazı gerçekler ortaya çıkabilir. Venüs’ ün da buraya geçmesiyle ilişkilerinizi daha arka planda yaşamak isteyebilir, platonik aşklara çekilebilirsiniz.

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.