TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13-19 Eylül Haftası: Odağımız ilişkilere yöneliyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.09.2021 09:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.09.2021 09:26

Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz. Eğitim sistemi, ticari faaliyetler, hukuksal konular, yabancı ülkeler, üniversiteler ile ilgili haber ve gelişmeler gündemimizde olabilir. Haftanın hemen başında hafta ortasına kadar etkili olacak olan Güneş ve Neptün karşıtlığı gerçekleşecek. Bağışıklık sistemimiz zayıflayabilir, yine sağlığımıza dikkat etmemiz gereken önemli bir hafta. Bu etki sağlık konularıyla ilgili haberleri yine ilk sıraya taşıyacak. Covid-19 ile ilgili vaka artışları görülebilir, bağırsak, bel ve böbrek bölgesiyle ilgili hastalık ve enfeksiyonlarında artışlar da söz konusudur. Diğer taraftan hayatımızın belirli alanlarında belirsizlikler ve kafa karışıklıkları oluşabilir. Özellikle aldanma ve dolandırılma durumlarıyla karşılaşabiliriz, bilmediğimiz tanımadığımız kişilerle bu günlerde önemli kararlar almayalım. Yaptığımız fedakarlıkların değerlerinin anlaşılmaması sonucu hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Olumlu yönüyle bu açı sınırların ortadan kalkmasına ve manevi olarakta içsel bir bütünleşme sağlamamıza etki edebilir. Maneviyat, ilham ve yaratıcılığımız yükselir özellikle sanatsal alanlarda çalışanlar bu etkiden faydalanabilir. Bu hafta başı daha çok yorgun hissedebilir ve hastalıklara daha yatkın olacağımızdan dinlenmeye ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmenizi tavsiye ederim.

15 Eylül' de Mars Terazi burcuna geçiş yapacak. Hayat enerjimiz değişmeye başlıyor ve 30 Ekim' e kadar ilgi odağımızda daha fazla ilişkiler olmaya başlayacak ve ilişkilerimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Bildiğiniz üzere Merkür de 30 Ağustos' tan bu yana Terazi burcunda ve kararsızlıklarımızı fazlalaştırmış olmalı. Terazi enerjisinde uyum ve huzuru yakalamak çok önemlidir bu sebeple tam harekete geçip karşımızdaki kişinin aynı fikirde olmadığını hissettiğimizde bu bizi ileriye gitmekte durdurabilir ve kararsızlıklara yol açabilir. Şimdi Mars Merkür' ün yanına geliyor ve taze bir enerji sunuyor. Yine de dikkat etmemiz gereken nokta stresli ve tartışmalı ortamlar bizleri korkutabildiğinden hayır demekte zorlanabiliriz. Bunu yaptığımızda da bizi yavaşlatmasına sebep olabilir. Aynı zamanda Terazi enerjisiyle güzellik, estetik ve stil ile de bağlantılı olduğundan Mars enerjisiyle eylemlerimizi güzelleştirebilir veya da dokunduğumuz şeylere bir stil ve estetik duygusu katabiliriz.

16 Eylül' de Güneş ve Plüton arasında çok güzel bir açı oluşacak. Haftanın ikinci yarısını önemli iş girişimlerini ve görüşmelerinizi gerçekleştirmek için planlayabilirsiniz. Karşı tarafa güzel bir itibar bırakabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

17 Eylül Venüs ve Satürn kare açısı; yetersiz ve sevilmediğimize hissetmemize yol açabilir. Özellikle ilişkilerde duyguların tam olarak gösterilmemesi ve yalnızlaşma eğilimi artabilir. Kendimizi güvensiz hissetmemiz insanlarla aramıza mesafe koymamıza sebep olabilir. İlişkilerde ayrılıklar gündeme gelebilir. Tavsiyem bu etki altında ani kararlar almamanız yönünde olacak.

Pazartesi gününe Ay Yay burcunda ve Merkür ile olumlu açısıyla başlıyoruz. İşlerimizi rahat bir şekilde halledebilir, iletişimle ilgili tüm konularda destekleyici bir enerji hakimdir. Akşam saatleri Ay-Neptün kare açısı enerjimizi biraz düşürebilir. Salı günü Güneş-Neptün karşıtlığı kesinleşmekte. Ay-Mars arasında oluşacak olumsuz açı da; hareket alanımızı kısıtlayabilir. Unutkanlık ve dalgınlıklar artabilir aynı zamanda kendimizi daha yorgun ve keyifsiz hissedebiliriz. Özellikle aldanma ve aldatılmalara açık olacağımızdan bugün ve yarın önemli kararlar almamaya çalışın. Çarşamba gününün ikinci yarısını farklı fikir ve düşünceleri uygulamak ve harekete geçmek için kullanabiliriz. Tüm ilişkilerde Ay-Venüs uyumu güzel paylaşımları destekleyici etkidedir. Perşembe günü Güneş ve Plüton olumlu açısı önemli iş görüşmelerinde ve önemli konumlardaki kişilerden gelebilecek destekleri anlatır. Yapacağımız girişimlerde başarılı sonuçlar elde edebilir, iyi bir itibar bırakabiliriz. Cuma günü iş girişimlerinde destek vermeye devam ediyor ama maddi konularda fazlaca risk  ve önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Venüs-Satürn kare açısı gün boyu etkili ve bazı girişimlerimizde engelleri önümüze çıkarabilir. Cumartesi günü Ay Kova burcunda sosyalleşmek ve arkadaşlarımızla birlikte güzel organizasyonlar yapmak isteyebiliriz ama günün büyük bir bölümü ay boşlukta olacağından birçok konu havada kalabilir, rutin işlerimizi halletmek veya dinlenmek için de değerlendirebiliriz. Pazar gününe geldiğimizde ise Ay Balık burcunda sevdiklerimizle birlikte vakit geçirmek ve onlarla birlikte keyifli paylaşımlar bizi mutlu edecek.

Şimdiden herkese sağlıklı ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.