TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13 - 19 Haziran Haftası: Yüzleş ve devam et

Yazının Giriş Tarihi: 13.06.2022 09:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.06.2022 09:29

Hemen hafta başı iletişim gezegenimiz Merkür’ ün İkizler burcuna geçmesi iletişim, bilgi alışverişi, ticaret, eğitim ve kısa seyahat konularını 5 Temmuz’ a kadar hareketlendirecek. Rasyonel düşünüp farklı seçenekleri daha rahat göreceğiz. Mart ayından bu yana belirsiz olan konular artık netleşmeye başlayacak. Haftanın ikinci önemli gökyüzü olayı ise Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay’ dır. Bir taraftan gerçeklerle yüzleştirip hayal kırıklığı ve yanılgıları görünür kılacak diğer taraftan bunları görüp yeni kararlar ve yeni hedefler belirlememiz konusunda gerekli güç ve motivasyonu bize sağlayacak ama bu hafta önemli finansal kararlar almak için uygun değil çünkü yanılgılara açık olacağız.

Dolunay enerjisi Türkiye haritasının 6.evinde gerçekleşiyor. Memur, çalışan, işveren, sağlık ve askeri konularını hareketlendirebilir. Diğer ülkelerle ilişkilerimizde adımızdan daha fazla söz ettirecek olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.  Global anlamda içerdiği ana başlıkları ise hukuk, mahkeme, inanç, dini konular, üniversite/akademik kişi ve kurumlar, turizm, seyahatler, basın-medyada çalışan kişi ve kurumlar ve mülteciler. Dünya gündeminde bu alanlarda öne çıkacak durumlar yaşanabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Pazartesi akşamı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek özellikle yakın çevrenizle iletişim trafiğinizi hareketlendirecek. Kısa seyahatler ve fikir alışverişleri ön planda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Evrak, resmi işler ve sosyal medya konularıyla ilgilenebilirsiniz. Salı günü Yay Dolunayı gerçekleşecek. Hayalleriniz, hayatınızdaki anlam arayışınız, ticari/hukuki konular, yurtdışı, seyahat, akademik konular alanınızda olacak bu dolunay sizi bir nevi gerçekleri görmeye davet ediyor. İleriye dönük işe yaramayan düşünce ve alışkanlıklarınızı görünür kılacak ve alacağınız kararlar doğrultusunda yeni hedef ve yol haritaları belirlemek için destekleniyor olacaksınız. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla fevri davranışlara daha açık olacaksınız, sakin ve temkinli davranın lütfen. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle ilişki ve para konularında sizi ileriye taşıyacak haber ve fikirler gündeme gelebilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve sosyalleşmek size iyi gelecek.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Pazartesi akşamı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Finansal konularla ilgili yeni fikir ve kararlar almaya başlayabilirsiniz, önünüze farklı seçenekler çıkabilir. Salı günü Yay Dolunayı ortaklı maddi kaynaklar, ödeme, kredi veya miras konularını ön plana çıkartıyor. Bu alanlarda hayal kırıklıklarınız oluşabilir, beklentilerinizin karşılanmadığı konuları daha net görebilir, yeni hedef ve kararlar almak isteyebilirsiniz. Maddi konularda riskli yatırımlar yapmanız için uygun bir süreç değil. Ailede sağlık teması gündeme gelebilir. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumu etkisiyle enerjiniz düşebilir ve baş ağrıları oluşabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle sosyal çevrenizden güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Hafta sonu aile hayatınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Pazartesi akşamı Merkür burcunuza geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Kendinizi daha rahat ifade etmeye ve görünür olmaya başlıyorsunuz. İletişim ve kısa seyahatleriniz artabilir. Salı günü Yay Dolunayı ikili ilişkiler/ortaklık/iş birlikleri konusunda bazı hayal kırıklıklarınızı ortaya çıkarabilir. Geçmiş kararlarınızı sorgulayabilir ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Satürn desteği hedeflerinize ulaşmanız konusunda yapacağınız değişimleri destekleyecek. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumu etkisiyle arkadaş çevreniz veya gelecek planlarınızla ilgili bir beklentiniz karşılanmayabilir diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle sizi ileriye taşıyacak bir farkındalık/fırsat oluşabilir. Hafta sonu yakın çevrenizle vakit geçirebilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. 12.evinizde olacağı için halen düşünce karışıklığı ve kararsızlıklarınız devam edebilir. Salı günü Yay Dolunayı çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Bu konularla ilgili hayal kırıklıklarınızı daha görünür kılacak ama dolunay enerjisi gerek kariyer gerekse ailevi konularda belirleyeceğiniz yeni hedefler doğrultusunda gerekli disiplin ve mücadele için sizi destekleyecek. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla daha gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz, acele kararlar almayın. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle sosyal çevreniz üzerinden yeni birisiyle tanışabilir veya maddi bir fırsat karşınıza çıkabilir. Hafta sonu yeni farklı konular araştırabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Sosyalleşmenizi ve arkadaşlarınızla iletişiminizi artıracak bu geçiş geleceğe yönelik yeni fikirler edinmenizi de sağlayacak. Salı günü Yay Dolunayı etkisiyle aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili aldığınız kararlarda belirsizlikler oluşabilir.  Maddi kaynaklarınız veya ödemelerle ile sorunların gündeme gelmesi de olasıdır. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla daha gergin hissedebilirsiniz. Fevri davranışlarda bulunmamaya dikkat edin diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle kariyer veya aile hayatınızda sizi mutlu edecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Hafta sonu partnerinizle zaman geçirmek size iyi gelecek.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Kariyer, hedefleriniz, toplumdaki duruşunuz çalışmıyorsanız da ailenizle ilgili iletişiminizi artacak ve önünüze yeni seçenekler çıkmaya başlayacak. İş değiştirmeyi veya yeni bir işe başvurmayı düşünüyorsanız tam zamanı. Salı günü Yay Dolunayı ev ve aile konusuna vurgu yapıyor. Bu alanlarda bazı belirsizlik ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla maddi kaynaklarınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilir veya ailede sağlık sorunlarını tetikleyebilir. Baş ağrıları oluşabilir. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle sizi mutlu edecek bir gelişme veya fırsatla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu kendinize zaman ayırmak veya partnerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ticari/hukuki konular, akademi/eğitim, yurtdışı, uzun seyahatler, basın/medya alanınızda hangisi gündeminizdeyse iletişim trafiğiniz ve hareketiniz artıyor. Salı günü Yay Dolunayı hayata bakış açınız, beklentiniz, düşünceleriniz ve aldığınız kararlarla ilgili yeni farkındalıklar katacak. Bazı konularda hayal kırıklığı ve belirsizlik yaşasanız da dolunay enerjisi yeni kararları ve koşullarınızın düzenlenmesi konusunda size destek verecek. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla ilişki/ortaklık ve iş birlikleri konusunda beklediğiniz desteği göremeyebilir veya bir sorunla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Daha gergin hissedebilirsiniz. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle maddi bir gelişme veya fırsatla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Pazartesi akşamı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Maddi konulara daha fazla odaklanabilir, ödeme ve kredilerle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailede bir sağlık teması gündeminizdeyse farklı tedavi yöntemleri bulabilirsiniz. Salı günü Yay Dolunayı para evinizde gerçekleşecek. Bugüne kadar değerleriniz ve potansiyelleriniz doğrultusunda hak ettiğiniz kazancı elde edip etmediğinizi sorgulayabilirsiniz. İş değiştirmek veya çalışma koşullarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla daha gergin ve tartışmacı hissedebilirsiniz, baş ağrısı ve tansiyon sorunlarına dikkat edin lütfen.  Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle ilişki ve ortaklıklarla ilgili güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ev ve ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. İkili ilişki ve iş birlikleriniz konusunda iletişim trafiğiniz hızlanıyor, farklı seçenek ve bu doğrultuda yeni kararlar almak isteyeceksiniz. Salı günü burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Hayatınıza dair gerek inançlarınız gerekse amaçlarınız doğrultusunda bir değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz. Başta ev ve aileden beklentilerinizin karşılanmadığı veya hayal kırıklığı yaşadığınız konuları daha net görebilir, yeni rota belirleyebilirsiniz. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla gergin hissedebilirsiniz, sakarlıklara dikkat edin. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle iş veya sağlık konusunda güzel bir gelişme veya fırsatla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle vakit geçirebilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Günlük koşturmacanız ve sorumluluklarınız artabilir aynı zamanda çalışma ortamızda yeni projeler gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir ve kısa seyahatler gündeme gelebilir. Sağlık koşullarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Salı günü Yay Dolunayı 12. Evinizde gerçekleşecek. Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler varsa dolunay enerjisi bunları görünür kılacak. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla aile içinde geçmiş bir konu tartışmaya yol açabilir veya ev içinde bazı aksilik ve sakarlıklara da yol açabilir. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle aşk ve çocuk konularında sevindirici gelişmelere işaret etmektedir. Küçük bir maddi kazançta elde edebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi keyiflendirecek.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Pazartesi akşamı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkiniz ve iletişiminiz artacak. Yeteneklerinizi daha görünür kılmak ve hayattan daha fazla keyif almak isteyebilirsiniz. Salı günü Yay Dolunayı arkadaşlarınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşamanıza etken olabilir veya gelecek hedeflerinizle ilgili maddi/manevi beklentilerinizin karşılanmaması sizi mutsuz kılabilir. Dolunay enerjisi sizi elde ettiğiniz yeni farkındalıklar neticesinde yeni kararlar almak ve harekete geçmek konusunda teşvik edecek. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla yakın çevrenizle küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, sakinliğinizi korumaya çalışın. Araç kullanırken hız yapmayın lütfen. Diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle ev ve ailevi konularda güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Hafta sonu çevrenize yardımcı olabilir ve destek verebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta başı Merkür İkizler burcuna geçiş yapacak ve 5 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ev ve aile konularına zihnen daha fazla odaklanabilirsiniz ve iletişiminiz artabilir. Bu konularla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.  Salı günü gerçekleşecek Yay Dolunayı sizi kariyer, aile ve toplumdaki duruşunuzla ilgili hayal ve beklentilerinizle yüzleştirip yeni bir değerlendirme yapmanızı sağlayacak. Kendi potansiyellerinizi daha fazla göstermek ve yeni kazanç yolları denemek isteyebilirsiniz. Hafta ortası bir taraftan Mars-Chiron kavuşumuyla maddi pürüzler gündeme gelebilir diğer taraftan Venüs ve KAD kavuşumu etkisiyle güzel bir destek veya fırsatla karşılaşabiliriz. Hafta sonu duygusal iniş çıkışlarınız oluşabilir, enerjinizi düşürmeyin.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.