TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13 - 19 Mart Haftası: Aldanmalara dikkat

Yazının Giriş Tarihi: 13.03.2023 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 09:02

Yeni haftada oldukça karışık enerjiler etkin olacak. Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ile Mars-Neptün kare açısı belirsizliklere ve aldanmalara açıklık veriyor özellikle cuma gününe kadar gerginlik ve uzlaşmazlıklara karşı temkinli olmalıyız. Kafa karışıklıkları yönümüzü bulmamızı zorlaştırabilir, olumsuz düşünce ve endişeler motivasyon ve enerji düşüklüğü yaratabilir. Hafta geneli bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye çalışalım zira hastalık ve hassasiyetler artabilir.

Hafta sonuna kadar ilişki ve iletişim konularında anlaşmazlıklar oluşabileceğinden fevri konuşma ve davranışlardan uzak duralım, ani kararlar almayalım. Bu etki aynı zamanda maddi konularda dikkatli olmamız gerektiğini vurgular, riskli yatırımlar için uygun bir hafta olmamakla birlikte, sahtekarlık ve dolandırıcılara dikkat! Yeni iş ve başlangıçlarınızı 21 Mart Koç Yeniayı ile başlamanız fayda sağlayacak.

Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçecek ve 11 Nisan’ a kadar ilişki ve para konularında daha sağlam ve kalıcı adımlar atmamızı destekleyecek. Hafta sonu etkili olacak Venüs ve Satürn iyicil açısıyla ilişkilerimizde denge ve uyumu yakalamaya başlıyoruz

Global olarak sel riski ve su baskınları, doğal afet, deprem, yangın, saldırılar, askeri operasyonlar, salgın hastalıklar, zehirlenme, güvenlikle ilgili sorunlar, hırsızlık gibi konular gündeme gelebilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Durum ve olayları akışa bırakmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz.  Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı arkadaş ve yakın çevrenizle düşünce ve iletişimde değişen koşullar ve karar değişiklikleri getirebilir. Yeni karar ve başlangıçlarınız için 21 Mart’ ta burcunuzda gerçekleşecek Yeniayı bekleyin, hayatınız hızlanacak. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor; 11 Nisan’ a kadar para konularıyla ilgili kalıcı adımlar, güzel gelişmeler ve kazancınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Kafanızın karışık olacağı bu hafta yanıltıcı veya zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmadığını hissedip hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, arkadaş çevrenizle yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Güzel haberim cuma günü Venüs burcunuza geçiyor ve 11 Nisan’ a kadar kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Satürn’ ün de desteği sizinle olacak hem iş hem de ilişkiler açısından sizi mutlu edecek gelişme ve fırsatlarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Dış görünüşünüzü değiştirmeyi düşünürseniz bu süreci değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle hafta geneli kariyer ve hedeflerinizle ilgili kafa karışıklığı ve yönsüz hissedebilirsiniz sanki çabanızın karşılığını alamıyorum duygusu sizi karamsar yapabilir ama enerjinizi düşürmeyin bu hafta akışta kalmanız daha faydalı olacak zira 21 Mart Koç Yeniayı ile gelişmeler hızlanacak. Çalışmıyorsunuz aile hayatınızda bu etkiyi yaşayabilirsiniz. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar ilişki ve para konularında daha dingin hissetmeye başlayabilir ve gözlem yapıp değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ruhsal ve fiziksel olarak daha iyi toparlanabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle hafta geneli belirsiz durumlar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Ticari, hukuki işler, eğitim, yurtdışı veya seyahat bağlantılı işleriniz varsa beklentileriniz karşılanmayabilir. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar arkadaş ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirebilir ve özellikle kadınlardan destekler alabilirsiniz. Gelecek planlarınıza dair daha kalıcı adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Organizasyon davetlerini geri çevirmeyin ve sosyalleşin, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar Yengeçler kendinizi güvende hissedeceğiniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle maddi ortak kaynaklar, ödeme, borç ve kredi konularında belirsizlik ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle güvensizlikler oluşabilir. Psikolojik olarak karamsarlığa ve endişeli düşünmeye açık olacağınız bu hafta enerjiniz düşebilir, akışta kalmanız size fayda sağlayacak. Güzel haberim 21 Mart Koç Yeniayı ile motivasyonunuz ve keyfiniz yükselmeye başlayacak. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar kariyer ve hedeflerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, güzel iş fırsatlarıyla karşılaşabilir ve kazanç artışları gündeme gelebilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta ilişki, iş birlikleri ve ortaklıklar konusunda kafa karışıklıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bazı yalanların ortaya çıkması ve hayal kırıklıklarına açık bir süreç olacağından bu hafta önemli kararlar almak yerine gözlemde kalın. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar hayata bakış açınızın olumluya döndüğünü hissedecek ve uzun vadeli planlar yapmak isteyeceksiniz. Ticaret, hukuk, eğitim, yurtdışı ve seyahat konularında güzel gelişme ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle gündelik hayatınız içinde veya çalışma ortamı/çalışma arkadaşlarınızla bazı belirsiz veya zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi tavsiye ederim, hastalık veya hassasiyetleriniz oluşabilir. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar maddi konularda size rahatlama sunacak. İşinizi kolaylaştıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte ödemelerinizi daha kolay yapabilir, beklediğiniz para gelebilir veya yaptığınız kredi başvurusu kabul edilebilir. 

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu haftaki Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ve de Mars-Neptün kare açısıyla aşk hayatınıza dair kafa karışıklıkları ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal hassasiyetleriniz artabilir. Çocuğunuzla daha fazla ilgilenmek ve moral vermek durumunda kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve sezgileriniz artacağından kreatif işler yapabilirsiniz. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar ilişki ve iş birlikleri açısından şanslı bir sürece giriyorsunuz. Bekar Akrepler kalıcı ilişkilere başlayabilir. Bu süreçte iş birlikleri ve ortaklıklar vesilesiyle kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta genel olarak kafa karışıklıklarına ve belirsizliklere açık olacak. Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle ilişkiler, geçmiş, aile ve ev konularıyla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ailede sağlık teması gündeme gelebilir. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar iş hayatınızda sağlam ve kalıcı işlere imza atmaya başlayabilir ve maddi konularda daha istikrarlı yol alabilirsiniz. Sağlık konusunda tembellik yapmaya daha fazla meyilli olabilirsiniz, tatlı tüketimine dikkat edin, daha kolay kilo alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu haftaki Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ve de Mars-Neptün kare açısıyla düşünceleriniz karışık olabilir ve yakın çevrenizle iletişim sorunları/aksilikler yaşayabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara açık bir süreç olacağından önemli kararlar almamanızı tavsiye ederim. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar aşk hayatınız canlanmaya başlıyor. Olumlu gelişmeler, yeni kalıcı ve uzun vadeli birliktelikler gündeme gelebilir. Bu süreçte çocuğunuzla daha keyifli bağ geliştirebilir aynı zamanda yetenek ve hobilerinize vakit ayırabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Durum ve olayları akışa bırakmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz.  Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısıyla maddi konularda zorlanmalar ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını alamadığınızı hissetmek sizi çaresiz hissettirebilir. Bu hafta para konularında önemli kararlar almayın ve gelir-gider dengenizi koruyun, borç almak ve vermek için uygun bir süreç değil. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar ev ve aile hayatınıza huzur ve şans getirecek. Ailevi bağlarınızı güçlendirebilir güzel destekler alabilirsiniz. Ev tadilatı ve dekorasyon işleri için uygun bir süreç olacak.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Durum ve olayları akışa bırakmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz.  Hem Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu hem de Mars-Neptün kare açısı etkisiyle hayatınızda belirsiz ve yönsüz hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelere dalıp psikolojinizi yerle bir etmemeye özen gösterin. Bu hafta bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın, hassasiyetleriniz artabilir. Cuma günü Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve 11 Nisan’ a kadar yakın çevre ve kardeşlerden destek alabilir, iletişim, eğitim, satış ve proje konularıyla ilgili güzel gelişme ve maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bekar Balıklar için yeni tanışma ve uzun vadeli ilişki başlangıçları gündeme gelebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.