TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 13 – 19 Mayıs Haftası: Hızlı gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2024 10:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 10:28

Hızlı gelişmelerin ve değişimlerin olacağı bir hafta bizi beklemektedir. Hafta ortasından itibaren finansal konular, para piyasaları ve borsada dalgalanmalar ve ani gündemler oluşabilir.

Pazartesi günü Güneş ve Uranüs kavuşumu bireysel hayatlarımızda yapmak istediğimiz yenilik ve değişimleri hayata geçirmek için desteklerken özgürleşme ihtiyacımız artabilir. Toplumsal ve siyasi arenada beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Hemen ardından etkili olacak Venüs-Satürn arasındaki uyumlu açı devreye giriyor hem ilişkiler hem de parasal konularda sağlam kalıcı adımlar atabiliriz.

Çarşamba günü iletişim gezegenimiz Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor; önümüzdeki 3 hafta para ve konfor alanımızı sağlamlaştırmak önceliğimiz olurken zaman zaman sabit fikirli ve inatçı tutumlar sergileyebiliriz. Perşembe ve cuma günleri Merkür ve Plüton arasında zorlu bir açı oluşuyor; iletişimde dikkatli olalım ve sözlerimize özen gösterelim. Ego çekişmeleri ve güç mücadelelerine açık günler olacak, bu sebeple kimsenin sınırlarını zorlamayalım.

Perşembe günü itibariyle Güneş ve Jüpiter kavuşum yapıyor ve hafta sonu boyunca etkili olacak. Ticaret, finans, yurtdışı bağlantı işler, hukuk, eğitim ve seyahat konularında büyüme ve genişleme etkisi oluşabilir. Sürpriz şans ve fırsatlarla karşılaşabiliriz, değerlendirmeye çalışalım.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Bu hafta hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Para ve kazanç konularıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi artıracak yeni iş veya projelere başlayabilir, potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkararak kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Beklediğiniz bir borç veya ödeme varsa alabilirsiniz. Alım-satım, anlaşmalar için elverişli bir haftadasınız, değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter kavuşumu karşınıza şans ve fırsatlar getirebilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Bu hafta Güneş ve Venüs burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Dikkat çekeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, alışveriş ve güzellik konularıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerden şana şanslı olacağınız bu hafta partnerinizle güzel vakit geçirebilir ve keyifli hissedebilirsiniz. Bekar Boğalar kendilerini yeni bir ilişkiye başlamaya hazır hissedebilir. İş hayatınızda da hızlı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu sizi mutlu edecek fırsatlar karşınıza çıkarabilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta geneli hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Sizlerin 12. evinde gerçekleşecek bu kavuşum zihinsel önemli bir aydınlanma etkisi yaratabilir, daha önce göremediğiniz şeyleri fark etmeye başlayabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler ve beklemediğiniz fırsatlar ayağınıza gelebilir. Hem ruhsal hem fiziksel olarak şifalanabileceğiniz bu hafta yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. Hedeflerinizle ilgili plan ve projeler yapabilirsiniz, sizin sezonunuza az kaldı haftaya önce Güneş burcunuza geçiş yapacak ardından şans ve bereket gezegeni Jüpiter 26 Mayıs’ ta burcunuza geçerek 1 yıl burada kalacak.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta boyunca Güneş ve Venüs’ ün Uranüs ile kavuşum etkilerini deneyimleyeceğiz. Arkadaş ve sosyal çevrenizde hızlı gelişmeler yaşayabilir, davet/organizasyonlara katılabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla yeni birisi ile tanıştırılabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz; maaşınızda artış veya ek gelirler gündeme gelebilir. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu sizi daha keyifli hissettirebilir, eliniz attığınız işler bereketlenebilir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta geneli hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir; terfi, görev değişimi, maaş artışı yaşayabilirsiniz. İş arayan Aslanlar iş bulabilir. Hedeflerinizle ilgili karşınıza güzel fırsatlar çıkabilecek bu hafta diğer taraftan iş vesilesiyle aşk ve flört durumları da gündeme gelebilir. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla iyimser hissedebilir, başlattığınız işlerde büyüme ve genişleme etkisi yakalayabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta boyunca Güneş ve Venüs’ ün Uranüs ile kavuşum etkilerini deneyimleyeceğiz. Ticaret ve maddi konularda bereketli bir hafta sizi bekliyor. Hukuki bir işiniz varsa lehinize çözülebilir. Eğitime başlamak veya bir seyahate çıkmayı düşünüyorsanız karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz, pasaport ve vize konuları gündeminizdeyse hızlanabilir. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla hayata bakış açılarınızı genişletebilir, yeni anlamlar katabilirsiniz. Uzaklarda bulunan kişiler aracılığıyla karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hafta geneli hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Ortak maddi konular ve finansal alanınızda yaşayacağınız bu kavuşumla para, ödeme, borç, kredi, tazminat vs. ilgili işlerinizi yoluna koyabilir, gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. İlişkinizde daha tutkulu hissedebilir, partnerinizle derin bir bağ oluşturabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla kazanç ve gelirlerinizi artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, değerlendirmeye çalışın.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta boyunca Güneş ve Venüs’ ün Uranüs ile kavuşum etkilerini deneyimleyeceğiz. İlişkilerinizde hızlı ve güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir, partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sevildiğinizi hissedebilir ve ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz. Bekar Akrepler uzun süreli yeni bir ilişkiye başlayabilir. Ortaklık ve iş birliklerinden yana da verimli bir süreçtesiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla ticaret ve finansal konularda olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Çalışma temponuz artabilir ama karşılaşacağınız güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Çalışma arkadaşlarınızla verimli çalışmalar yapabilirsiniz, kazançlarınızı artıracak yeni projelere başlayabilirsiniz. İş arayan Yaylar yeni bir işe girebilir. İhmal ettiğiniz sağlık kontrolleriniz varsa bu hafta sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir diyete veya spora başlamak için uygun bir hafta olacak. Hafta sonu yönetici gezegeniz Jüpiter, Güneş ile kavuşuyor; keyifli hissedebilir, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta geneli hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Partnerinizle rutinin dışına çıkmak isteyebilir, farklı planlar yapabilirsiniz. Bekar Oğlaklar yeni insanlarla tanışabilir. Yaratıcılığınız bu hafta oldukça yüksek olacağından orijinal işler ortaya çıkarabilirsiniz. Çocuk bekleyenler sürpriz haberi alabilir. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla sürpriz bir para haberi alabilir veya kazancınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Evinizde huzurlu hissedebilir ve evinizin bereketi artabilir. Gayrimenkul konularında karşınıza güzel şans ve fırsatlar çıkabilir; aradığınız bir ev varsa bulabilir, alım-satım veya taşınma, tadilat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmaktan keyif duyabilir, sorunlar varsa çözümler geliştirebilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumuyla keyifli hissedebilir, sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta hem Güneş’ in hem de Venüs’ ün Uranüs ile kavuşumu etkili olacak. Aktif bir iletişim içinde olabileceğiniz bu hafta yakın çevre vesilesiyle kazancınızı artıracak güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir, değerlendirmeye çalışın. Eğitim veya kısa seyahat gündemleriniz olabilir. Ticaret, satış, tanıtım, sosyal medya çalışmaları için verimli bir süreçte bulunuyorsunuz, bu alanlarda yapmak istediğiniz işleriniz varsa harekete geçin ve ertelemeyin. Aşk hayatınız hareketlenebilir; çevrenizden veya internet üzerinden bir tanışma yaşayabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.