TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14-20 Mart Haftası: Düzen zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2022 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.03.2022 08:19

Tüm hafta boyunca 18 Mart’ ta gerçekleşecek Başak Dolunayı’ nın etkilerini hissedeceğiz. Haftanın öne çıkan konuları sağlık, hizmet sektörü, işveren-işçi, tarım ve gıda ve bunlarla ilgili düzenlemeler olurken, bireysel anlamda iş hayatımıza, gündelik koşturmacalarımıza daha fazla odaklanarak, buralara bir düzen getirmek, fazlalıklardan kurtulmak, sorunlara pratik çözümler bulmak isteyeceğiz ve bunun için de çaba ve çalışmayı artıracağız. Sağlıkla ilgili de sağlık kontrolleri, zararlı alışkanlıkları bırakmayı belki yeni beslenme alışkanlıkları, sağlıklı yaşam programları ve arınmaya hayatımızda daha fazla yer vereceğiz.

Bu hafta yenilikçi ve farklı fikirlerle yeni bakış açıları geliştirmeye açık olacağız ama diğer taraftan Venüs-Uranüs kare açısı ilişkiler ve parayla ilgili beklenmedik gelişmeleri deneyimleyeceğimize işaret etmektedir. Başta kripto paralar olmak üzere para piyasalarında ani iniş-çıkışlar yaşayabilir ve elektrik, internet, siber saldırılar, hava yolları ile ilgili sorunlar oluşabilir.

Ülkemiz haritasında aldığımız etkiler sebebiyle gıda, toprak, doğal afetler konularına dikkat çekmekte. Önümüzdeki süreçte yoğun yağışlar ve sel riskleri artabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç : 18 Mart saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınızdan etki alacaksınız. Bu alanlarda ortaya çıkan durumları yeniden toparlama ve düzenleme enerjisi getirecek. Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açı size yenilikçi fikirler ve yeni bakış açıları sağlayacak. Demek ki bu alanlarda bir değişim sürecine gireceksiniz. Kariyer ve maddi konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yalnız Güneş ve Merkür sizin 12.evinizde şu sıra istemeseniz de bazı şeyleri akışa bırakmanız gerekmiştir ama Pazar günü artık burcunuza geçiyor. Yani pazara kadar çok harekete geçemeyebilirsiniz hala akışta kalmanız gereken konular ve belirsizlikler devam edebilir ama sonrası daha net daha motive olmaya başlayacaksınız. Hayatınız tekrar eski hızına dönüyor, hareketlenmeler başlıyor. Bu hafta endişe ve kuruntular artabilir, psikolojinizi dengede tutmaya çalışın lütfen.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa : 18 Mart Başak dolunayının etkisini tüm hafta hissedeceğiz. Sizin aşk, çocuk, yetenekleriniz ve spekülatif para alanınız etki alacak. Bu alanlarda yeni bir düzen getirme isteğinizi tetikleyecek, neyi nasıl istediğinizi düşüneceksiniz. Aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili yeni kararlar alabilir, belki yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Venüs ve Uranüs kare açısı sizi kariyer ve para konularında ani değişikliklere karşı uyarıyor bir taraftan da Merkür ve Uranüs olumlu açısı size yenilikçi bir bakış açısı getirecek, ama kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Onun dışında hafta boyunca gelecek projeleriniz ve arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Belki bir arkadaşınızın derdini çözüm bulmaya yardımcı olabilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek sizin 12.ev alanında olacağı için önümüzdeki 1 ay boyunca biraz daha kendinizi şarj etme, olup biteni gözlemek isteğini artıracak.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Siz ev ve aile alanınızdan etki alıyorsunuz. Bu alanlarda varsa belirsizlikler netleşmeler ve olayların görünür olmasını sağlayacak. Güvenlik alanınıza daha fazla sahip çıkmak isteyebilirsiniz ama diğer taraftan Venüs-Uranüs kare açısı ani değişimleri önünüze çıkarabilir, kararsızlık ve fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Özellikle ticari/hukuki girişimler, eğitimler, sosyal medya ve yurtdışı bağlantılı işlerde hızlı değişimler gündeminize gelebilir. Ailevi ve maddi konularla ilgili ve bir yapılanma sağlamaya başlayabilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, kariyer hayatınızda yaşadığınız belirsizlikler azalmaya başlayıp gelecek planlarınız için daha net ve kararlı harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Daha fazla sosyalleşmeye başlayabilir ve arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 18 Mart Başak dolunayının etkisini tüm hafta hissedeceğiz. Düşünce ve iletişim alanınızdan etki alacaksınız. Yakın çevre, kardeş, akrabalarla ilişkileriniz ön plana çıkabilir, konuşulması gerekenler konuşulabilir, varsa evrak sözleşme alım-satım konularıyla ilgili yapılması gerekenlere odaklanacak ve yeni bir düzen getirebilirsiniz. Yapılması gerekenler için iletişiminizi artırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ve yeni bir bakış açısı sizi bir adım ileriye taşıyabilir. Arkadaşlarınızla ortaklaşa bir girişim ve ekip çalışması size yeni kapılar açabilir. Dolunay enerjisinde Venüs-Uranüs kare açısı  beklenmedik bir harcama yaptırabilir ve ailede bir sağlık temasıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, kariyer, toplumsal statünüz, gelecek hedeflerinizle ilgili daha motive şekilde hareket etmeye başlayabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Etkisi tüm hafta devam edecek. Sizin para alanınız etki alıyor. Yani gelir – gider dengesi, yaptığınız harcamaları düzenleme, bütçe planlaması gibi konularda yeni fikirler ve planlamalara odaklanabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizle daha fazla nasıl para kazanırım fikrini de ortaya çıkarabilir. Kazancı daha yüksek bir girişime de başlayabilirsiniz, yeni sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. Dolunay sırasındaki Venüs-Uranüs kare açısı ilişkiler ani ve beklenmedik gelişmeleri gündeminize taşıyabilir. Sorunlu giden bir ilişkiniz varsa ayrılma kararı alabilirsiniz veya ani tartışmalar da yaşayabilirsiniz. İşbirlikleriniz varsa fikir ayrılıkları oluşabilir. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, gelecek projeleriniz, hayalleriniz uğruna daha çok motive ve harekete geçmeye başlayacaksınız.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Etkisi tüm hafta devam edecek. Kendinize ve hayatınıza dair yeni kararlar ve planlamalar yapmaya başlayacaksınız. Gerek ilişkilerinizde gerekse işiniz ilgili ne isteyip ne istemediğinizi belirleyip bir düzen oluşturma sürecine gireceksiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ama hatırlatmak isterim ki şu sıra karşıt burcunuz Balıkta birçok gezegen yer almaktadır. Bu da ikili ilişkiler, iş birlikleri veya varsa ortaklarınıza bağlı olduğunuzu, koşullarınızın onlarla birlikte şekillendiğini de göstermektedir yani hem gereğini yapma bir taraftan da akışa bağlı kalmayı da gerektirmektedir. Dolunay enerjisi sizi daha gergin ve inişli çıkışlı bir ruh haline sokabilir, daha karamsar ve eleştirel olabilirsiniz. Dolunayda etkili olan Venüs-Uranüs kare açısıyla güvendiğiniz kişilere dikkat etmenizi de öneririm, beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, maddi konularla ilgili harekete geçebilir, bazı krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sizin 12.evinize etki edecek. Daha önceden fark etmediğiniz, görmediğiniz olaylar görünür olmaya başlayacak. Zaman zaman daha karamsar ve endişeli hissedebilirsiniz. Ev ve aile konularıyla bu süreçte daha fazla ilgilenmek ve alacağınız kararlarla yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Dolunay sırasında etkili olacak Venüs-Uranüs kare açısı ilişkilerinizde beklenmedik durumları oluşturabilir veya çocuğunuzla ilgili ani bir harcama yapmanızı sağlayabilir. Maddi konularda riskli yatırımlar yapmak konusunda lütfen dikkatli olun çünkü ani para kayıpları oluşabilir. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, ilişki ve ortaklıklar konusu ön plana çıkacak. Hızlı ve yeni adımlar atmak için gerekli motivasyona sahip olacaksınız.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu hafta bu enerjiyi hissediyor olacağız. Sizin gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevre alanınıza etki edecek. Hedeflerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve planlı programlı hareket etmeye başlayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenize de daha eleştirel yaklaşabilir veya onlara yardımcı olabilirsiniz. Dolunay sırasında Venüs-Uranüs kare açısı gerçekleşecek bu da ev ve aile konularında bazı harcamaları veya sorunları ortaya çıkabilir ve bunların çözümüyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü Güneş Koç burcuna geçecek, çalışma ve gündelik rutinlerinizde temponuz artmaya başlayacak, yeni adımlar atmaya cesaret edeceksiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunayımız gerçekleşecek. Tüm hafta etkisi devam edecek. Kariyer, toplumdaki statünüz ve hedeflerinizle ilgili yeni kararlar almanızı ve bir düzen kurmak için çalışmanıza işaret etmektedir. Bir taraftan da evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu alanlarda ne istediğinizi ne istemediğinizi belirlemek isteyeceksiniz. Dolunay sırasında Venüs-Uranüs kare açısı gerçekleşecek bu da çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ve günlük rutinlerinizle ilgili ani değişimler oluşabilir ve bu yönde fikirlerinizi de değiştirebilirsiniz. Bu hafta parasal konular ön planda olacak, farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, aşk, flört, çocuk, hayatın keyifli yönleri daha çok odağınıza yerleşecek. Daha motive şekilde bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Ticari/hukuki konular, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, seyahat, sosyal medya, hayata dair inançlarınız konusunda yeni farkındalık ve kararlar almaya başlayabilirsiniz. Dolunay enerjisi olayları görünür kılar bu sebeple sizin için doğru olan neyse bunu yeni düşünce ve farkındalıklarınızla yeniden analiz edebilirsiniz. Dolunay sırasında Venüs-Uranüs kare açısı gerçekleşecek bu da maddi konularla ve ilişkilerinizle ilgili beklenmedik gelişmelere yol açabilir ve beliren şeylere göre yeniden bir değerlendirme yapabilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, ev ve aile konuları daha fazla ön plana çıkacak. Evinizle ailenizle daha fazla ilgilenebilir ve daha mücadeleci olmaya başlayabilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Tüm hafta etkisi devam edecek. Ortaklı para ve ödemeler konularını diğer taraftan yönetmeniz gereken krizleri görünür kılacak. Bu alanlarda yeni kararlar alıp yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Dolunay sırasında Venüs-Uranüs kare açısı gerçekleşecek.  Aile ve ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler oluşabilir ve bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz veya belki eve harcamalarınız artabilir. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, yakın çevreniz, kardeş, kuzenlerinizle daha fazla görüşmeye başlayabilirsiniz.  Kısa seyahatleriniz artabilir ve fikirlerinizi uygulamak için daha cesur adımlar atmaya başlayacağınız bir süreç başlayacak.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta 18 Mart sabahı saat 10:17’ de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Sizin karşıt burcunuzda ve ilişki konusuna vurgu yapmakta. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklarınız varsa onlarla ilgili yeni bir düzenleme yapma ve yeni farkındalıklarınızla yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Dolunay sırasında Venüs-Uranüs kare açısı gerçekleşecek. Beklenmedik bir harcama veya ilişkilerinizde bir sorun gündeme gelebilir. Biraz da gergin ve endişeli hissedebilirsiniz. Pazar günü Güneşimiz Koç burcuna geçecek, para konuları daha fazla gündeminizde olacak. Para ve gelirinizi artırmak, kendi potansiyellerinizi daha fazla ortaya çıkarmak için daha kararlı ve cesur adımlar atmaya bağlayacağınız bir süreç başlıyor sizin için sevgili Balıklar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.