TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15-21 Kasım Haftası: Tutulma haftasındayız

Yazının Giriş Tarihi: 16.11.2021 10:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.11.2021 10:21

19 Kasım günü Boğa burcunun 27 derecesindeki Parçalı Ay tutulması saat 11:57' de gerçekleşecek. Bu derecedeki son tutulma en son 20 Kasım 2002 tarihinde gerçekleşmişti. Yani o günden bugüne yaşanan 19 yıllık bir döngünün de sonunu getiriyor. Biliyorsunuz ki ay düğümleri 18 Ocak 2022 tarihi itibariyle Boğa-Akrep aksına geçecek ve 2023 sonbahar aylarına kadar etkili olacak. İşte haftaya yaşayacağımız Ay tutulması, bu akstaki yaklaşık 2 yıl sürecek tutulma serilerini başlatacak ve artık bu ay itibariyle 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek.

Haftaya Koç burcunda başlıyoruz. Hızlı hareket edeceğimiz, hızlı gelişmelerin olacağı bir hafta daha bizi beklemektedir. Hafta başında etkili olacak Güneş-Jüpiter kare açısı; kendimize güvenimizi artırsa da buna kapılıp fazlaca coşkuya kapılabilir ve riskli girişimler yapabiliriz. Abartmaya meyilli günler olduğu için bunlara dikkat edersek verimli değerlendirebiliriz. Üzerine aynı gün Venüs ve Chiron arasında da olumsuz bir açı gerçekleşecek. İlişki ve finans konularında işler istediğimiz gibi gitmeyebilir, uzlaşma sağlayacak fırsatları da kolayca kabul etmek isteyemeyebiliriz. Özellikle pazartesi ve salı günleri ticari girişimler ve yeni projelere başlamak adına uygun değil. Normalinden daha fazla ukala ve kibirli davranışlar sergilenmeye açık olunacağından, sonradan pişman olacağınız büyük girişimlerde bulunmamanızı tavsiye ederim. 17 Kasım günü Mars - Uranüs karşıtlığımız var. Harekete geçmek istediğimiz konularda çok farklı olaylar ve gündemle karşılaşabiliriz. Burada olan biteni sakin ve esnek karşılamamız önemlidir. İlla istediğimiz olsun diye baskı ve güç mücadelelerinden uzak durmalıyız. Kolayca sinirlenebileceğimizden sakin ve dengede yol almaya devam edelim lütfen çünkü bunların sonradan olumsuz sonuçları olabilir. Ne istediğimizi bilelim ve ona göre davranalım. Yine hırsızlıklara karşı dikkat edilmesi gerekir. Çarşamba ve perşembe günleri kaza ve sakarlıklara daha fazla açıklık var, bu günler daha temkinli olalım. Aynı gün Güneş-Plüton iyicil açısı; bunu yaptığımız takdirde çok önemli fırsat ve destekleri karşımıza çıkaracak. Kendimizden emin ve başarı getirecek hamleler yapabiliriz. Sezgilerimize de kulak verelim. Hemen ardından 18 Kasım günü kesinleşecek Merkür-Neptün açısı; çevremize empatiyi yükseltecek. Güzel düşünceler ve ağzımızdan çıkan güzel sözcükler kendimize ve çevremize mutluluk katacak.

Cuma gününe geldiğimizde Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı; yaratıcılığımızı ve sezgilerimizi çok artıracak. İlişki ve para konularında sürpriz gelişmeler var demekte. Cumartesi günü Merkür ve Jüpiter arasındaki kare açısıyla; fazla iddialı, kendimizden emin tavır ve davranışlara girebilir ve sonradan tutamayacağımız sözler verebiliriz. Pazar günü Plüton' un Merkür' e iyicil açısı; daha kolay karar almamıza ve kararlarımızın arkasında durmamızı sağlayacak.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması para evinizde gerçekleşecek. Gelirlerinizde yeniden bir yapılanma ve yeni kazanç kaynakları bulacaksınız. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanma özelliğini taşımakta. Maddi ve finansal konularınızda ihmal ettiğiniz konu ve girişimleriniz varsa bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kredi veya borçların kapatılması veya geri ödenmesi konusunda yapılanmaya çalışabilirsiniz. Para kazanma yöntemlerinizde, kaynaklarınızı olumlu yönde kullanmak adına yenilikler yapmak isteyeceğiniz 6 aylık bir süreç başlıyor. Yeni iş fırsatları ve kazanç yolları karşınıza çıkacak, belki bir iş değişikliği veya ek kazanç getirecek yeni oluşumları hayatınıza entegre etmeye başlayacaksınız. Aile içinde maddi konular bu dönem daha fazla konuşulmaya başlanabilir, sorunlar oluşabilir ve bazı sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yapabilmek adına kararlar almanız gerekebilir. Ortaklık ve iş birlikleriniz varsa değişimler gündeme gelebilir. Ama bu dönem alacağınız kararları hızla almayın ve riskli girişimlerde bulunmamanızı tavsiye ederim. Ailenizde anne veya bir kadının sağlık sorunu oluşabilir, bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanışını sağlayacak. Hayatınızın hemen hemen tüm alanlarını ilgilendiren önemli kararlar almanıza etki edecek bir ay tutulması olacak sizin için. İhmal ettiğiniz konuların tamamlanması, iş, sağlık ve ilişkileriniz/ortaklıklarınız ile yaşayacağınız durumlar yeni kararlar yeni yollar belirlemenize sebep olacak.  İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ön plana alıp, var olan sorunlara çözümler bulmaya çalışıp, nokta koyacaksınız. Son zamanlarda bakış açılarınızı esnetmeye başladıysanız bu süreçte karşılaşacağınız olaylar sizi fazla zorlamayacaktır. Fırsatlar ve destekler karşınıza yeni yollar açacak, belki bir iş, yer veya ülke değişikliği olacağı gibi, bekar olan boğalar evlilik kararı alabilir. Şimdi atacağınız adımlar ve alacağınız kararlar 2022 yılında size şans ve fırsatları sunacak. Sağlık konusunda boyun, boğaz, tiroid, hormonlarla ilgili rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

İkizler ve yükselen İkizler burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması 12.evinizde gerçekleşiyor. Bilinçaltınız, iç dünyanız, sağlık ve iş konularında etkiler alacaksınız. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de bitişini de göstermekte. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Bu tutulmayla artık geçmişten bugüne getirdiğiniz sorunlar karşısında bir tamamlanma yaşayacaksınız. Çalışma ortamınızda devam eden sorunlar varsa artık bunlarla ilgili çözüm bulup noktayı koyacaksınız. Bu iş değişikliği olabileceği gibi var olan sorunların tamamen çözecek yeni kararları da içerebilir. İhmal ettiğiniz sağlık sorunlarınız varsa tekrar kontrollerinizi yaptırmanız gerekebilir ya da ebeveynlerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Günlük hayatınız ve çalışma koşullarınızda yeni bir düzen getirmeye başlayacaksınız. Aynı zamanda yeni bir sağlık düzeni oluşturabilirsiniz, yeni beslenme alışkanlıkları edinebilirsiniz, zararlı alışkanlıkları bırakabilirsiniz. Zaman zaman daha fazla dış dünyadan kendinizi soyutlamaya ve enerjinizi şarj etmeye ihtiyacınız fazlalaşabilir çünkü Psikolojinize de dikkat etmeniz gereken bir süreç olacak, psikosomatik rahatsızlıklar oluşabilir. Hayatınızda gerçekleştirmek istedikleriniz için önümüzdeki 6 ay size sunulacak şanslara açık olmaya çalışın. Yeni bir iş, yeni bir ilişki veya şehir ve ülke değişikleri yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla hedefleriniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek adına bazı kararlar almanız gereken bir sürece gireceksiniz. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanışı özelliğini taşımakta. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Arkadaş ve sosyal çevrenizde değişiklikler yapabilir, çocuk isteyebilir, çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da iyi gitmeyen bir ilişkinizi noktalayabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda kariyerinizle ilgili bazı konuları noktaladığınız ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Artık eyleme geçiyorsunuz. Zaten bugüne kadar getirdiğiniz belirsizleriniz varsa artık bunlar çözülmek için önünüze gelmeye başlayacak. Tamamladıkça da karşınıza yeni fırsatların çıktığını göreceksiniz. Parayla ilgili uzun vadeli planlar ve yatırımlar yaparsanız iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Duygularınız daha yoğun ve istekleriniz için daha tutkulu bir çaba harcamaya başlayacaksınız. Maddi konularda uzun vadeli planlar yapmak isteyeceğiniz ve başarılı olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanış özelliğini taşımakta. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Bu tutulmayla birlikte Kariyer, toplumsal statünüz, üstlerinizle ilgili bazı gelişmeler yaşayacaksınız ve yeni kararlar almaya başlayacaksınız. Bu alanda bazı belirsizlikleriniz devam ediyorsa artık geçmişi tamamlama zamanı geldi. Aile ve kariyer dengesinin oturtulması veya ailede para konularıyla alakalı bazı sorunlar varsa bunlara çözümler bulmak durumunda kalacağınız gelişmeler önünüze gelebilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte terfi, iş değişikliği, yer ve şehir değişiklikleri hayatınızda oluşabilir. Sağlam ve kalıcı adımlar atabilmeniz içim tutulma enerjisi size yeni fırsatlar ve yeni destekler sunacak, bu süreçte değişimlere direnmek yerine sakin kalıp değerlendirdiğinizde hayatınızı ileriye taşıyacak fırsatları daha rahat değerlendirebileceksiniz.  Büyük riskler, girişimler ve aceleci kararlardan uzak durun. Ailede yaşanacak bazı zorluklarda tartışmaya açık bir iletişim dili kullanmanız daha kolay uzlaşmaya varabilirsiniz. Ailede bir kişin sağlık temasıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin ticaret, hukuki, eğitim, yurtdışı konularla hayatınızdaki umutlarınız, bakış açılarınız, vizyonlarınız konusunda gelişmeleri sunacak. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanma özelliğini taşımakta. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Yakın çevre, kardeş ve arkadaşlarınızla iletişimsel sıkıntılar ve değişimler gözlemlemeye başlayacaksınız. Maddi konularla ilgili daha temkinli ve dikkatli olacağınız bir sürece gireceğiniz için elinizdekini tutma ve riskli girişimlerden bulunmaktan kaçınsanız da finansal kaynaklarınızı artırmak için uzun vadeli planlar yapmak isteyeceksiniz. Sizde farkına varıyorsunuzdur eski düşünce kalıplarınız değişmeye başladı ve bu değişim de devam edecek. Daha fazla hayallerinizin peşinden gitmek isteyeceksiniz özellikle iş konusunda yeni adımlar atmaya dış koşullar sizi götürecek ve daha kararlı ne istediğinizi bilerek yol alacaksınız. İş birlikleri ve ortaklıklar konusunda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel haber alabilirsiniz. Evlilik ve ilişki konularında güzel destekler alıyorsunuz önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni kararlar alacaksınız. Değişime direnmeyen Başaklar bu süreçte daha kolay yol alabilecekler.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin ortak kaynaklar, kredi ve finans kaynaklarınızla ilgili karşınıza bazı olay ve durumları çıkaracak. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de bitişi özelliği taşımakta. Bu dönem belki eşiniz veya ortağınız varsa onunla finansal kaynaklarınızla ilgili temalarla uğraşmak durumunda kalabilir, yeni kararlar alabilir ve yeni yapılanmalar yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeni kaynaklar arayacaksınız. Kredi, vergi, miras veya tazminat konularıyla ilgilenmek veya ödemelerinizi tamamlamak adına da yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizle daha fazla ilgilenmeye başlayacağınız bir süreç başlayacak. Bu maddi konular ve sağlık konularıyla ilgili sorunların oturulup, beraberce kararlar alınması olabilir. Bir taraftan da daha fazla psikoloji, astroloji vs. veya derin konulara ilginiz artabilir. Sezgilerinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sebeple çok yoğun etki alıyorsunuz ve büyük dönüşümleri önümüzdeki 6 aylık süreçte deneyimlemeye başlayacaksınız. Hayatınızın temel yapı taşlarında değişimler ve dönüşümler olacak. İlişkilerden yana güzel destekler alacaksınız, yeni ilişkiler veya ortaklıklara girebilirsiniz. Önümüzdeki süreçte hayatınızda bazı krizlere aşmanız gerekebilir ama uzun vadede bunlar size istikrar sağlayacak. Bazılarınız yeni bir işe başlayabilir, iş değişikliği için şehir veya ülke değiştirebilir, ilişkisinde evlenme kararı alabilir ya da iyi gitmeyen evliliği bitirme kararı da alabilirsiniz. Yani hayatınız yavaş yavaş büyük bir değişime doğru gidiyor. Maddi kaynaklarınızı da uzun vadede planlamak istediğiniz bir süreçte olacağınız için yeniliklere daha fazla kendinizi açmaya başlayacaksınız.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Ve sizin için çok önemli olacak olan 4 Aralık' ta ki Güneş tutulmasına çok az zaman kaldı. Güneş tutulmasıyla yeni rotalar belirlemeye başlayacaksınız. Ay tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca günlük rutinlerinizde, çalışma ortamınızda bazı konuları önünüze getirecek. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanışı özelliğini taşımakta. Daha fazla riskli girişimler yapmak yerine uzun vadeli planlar yapmak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz, istikrarlı ve kalıcı adımlar atmak için uğraşacaksınız. Maddi konularla ilgili de kaynaklarınızı korumak adına çabalayacağınız bir dönem olacak. Yine tutulma sağlık evinize de etki yapmakta. Boyun, boğaz veya hormonlarla ilgili rahatsızlıklara dikkat edin. Sizin veya ailenizde birisinin sağlık durumuyla ilgilenebilirsiniz, rutin kontrollerinizi ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması hayatınızda aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili temaları önünüze getirecek. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanışı özelliğini taşımakta. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Ay tutulmasıyla birlikte önümüzdeki 6 ay yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da ilişkinizi sonlandırabilir, çocuk kararı alabilir veya da çocuğunuzun hayatındaki önemli bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Oğlaklar daha fazla mantık odaklı hareket eder ama bu süreçte duygularınızı da daha fazla dinlemeye başlayacaksınız. Hayattan bir taraftan daha fazla zevk almak, hayatın keyifli yönlerini daha fazla fark etmek isteyebilirsiniz. Belki uzun yıllardır çok yoğun çalıştıysanız hayattaki hedefleriniz ve hayalleriniz uğruna daha uzun vadede orijinal fikirlerinizi de uygulamaya başlamak isteyeceksiniz. Arkadaş çevrenizde değişiklikler yapabilir, farklı sosyal gruplara girebilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması sizin aile, yuva, aile üyeleri ve ev konularını önünüze getirecek. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngüyü de bitirecek. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Ay tutulması kariyer ve aile konularında denge çabalarınızı artıracak. Bu ikisi arasında istikrar aynı zamanda hem iş hem yuva konularında uzun vadeli kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Aynı zamanda evle ilgili konular, bu ev alım satımı, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerektiğini ifade ederken, anne-babanızla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zaman zaman hayatınızda dengeyi korumak için bazı konularla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz ama kesin çözümler bulmak adına mücadelenize devam edeceksiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: 19 Kasım' da gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması düşünce yapınızda değişimler, yakın çevre, kardeş, akrabalarla ilişkiler, iletişim ve kendinizi daha rahat ifade etmek ve anlatmak, pazarlama ve ticaret konularında anlaşma ve sözleşmeler gibi tüm bu konularda yavaş yavaş değişimler ve destekler almaya başlayacağınız bir süreç başlatacak. Bu tutulma aynı zamanda 19 yıllık bir döngünün de kapanışı özelliğini taşımakta. Tutulma etkileri 2022 yılının ana temalarını bize gösterecek ve etkisi 6 ay devam edecek. Özellikle arkadaş çevrenizde kim yanınızda kim değil daha net göreceksiniz. Hedefleriniz ve yapmak isteklerinizi için yeni adımlar atmaya başlayacağınız bu süreçte eğer ki yurtdışı, seyahat, ticaret ve hukuki konularla ilginiz varsa bazı sorunlar karşınıza çıkarabilir. Ama genel olarak daha fazla üretken olup, hayallerinizin peşinden gideceğiniz bir süreç başlıyor sevgili Balıklar. Zaten biliyorsunuz 29 Aralık itibariyle Jüpiter sizin burcunuza geçecek, bol şans ve fırsatlar karşınıza çıkacak. O yüzden şimdiden yavaş yavaş adımları atın, atın ki 2022 yılının size sunacağı fırsatlardan en verimli şekilde faydalanın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.