TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 15 - 21 Nisan Haftası: Yeni bir döngü başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2024 08:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 08:58

Bu hafta Jüpiter ve Uranüs 14 yıl sonra kavuşum yapmaya hazırlanıyor. Boğa burcunda gerçekleşecek olan bu kavuşum yeni bir döngünün habercisi olmakla birlikte para ve ekonomide güven ve istikrarı sağlayan faktörlerde ani değişimleri ve oluşacak yeniliklere işaret ediyor. Parasal konular dışında başlıca etkilenecek alanlar arasında gayrimenkul, emlak, toprak, tarım ve gıda sektörünü sayabiliriz. Bu ikilinin bir araya gelmesi uzay, bilim, teknoloji, havacılık, genetik, internet ve bilgisayarlarla ilgili çok önemli keşiflerin yaklaştığını da göstermektedir.

8 Nisan Güneş tutulmasının ardından oluşacak bu kavuşum özellikle Ortadoğu ile ilgili çatışma ve mücadeleci bir tavrı daha sert ortaya koymayı başlatabilir. Türkiye haritasında para ve borsayla ilgili ani durumların oluşabileceğini ve dalgalanmalar yaşanabileceğini vurgulamaktadır.

Haftanın diğer gökyüzü etkilerine baktığımızda çarşamba günü Venüs ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapıyor hem ilişkiler hem maddi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, bunların geleceğimiz adına kadersel etkileri söz konusu olabilir.

Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor önümüzdeki 1 ay boyunca daha güvence odaklı, sağlam ve uzun vadeli adımlar atmayı tercih edeceğiz. Aynı gün Mars-Jüpiter arasındaki uyumlu açı finans, ticaret, hukuk ve eğitim konularıyla ilgili yapacağımız girişimler adına destekleyici olacak. Bir yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bu etkiyle altında bir yükseliş meydana gelebilir.

Kolaylıkla geçen bir hafta diliyorum.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

Instagram: Astrolog Yasemin Sürer

Web: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 14 yılın ardından Jüpiter ve Uranüs kavuşuyor. Bu kavuşumla para, değerleriniz ve finansal konular alanından etki alıyorsunuz ve bir yenilenme sürecini başlatıyor böylece hem yeteneklerinizi daha fazla ortaya çıkartıp kazanca çevirebilir, yeni gelir kaynakları elde edebilir hem de değişik fırsat ve sürprizler karşınıza çıkabilir. Paraya bakış açınız ve alışkanlıklarınız değişmeye başlıyor. Yeni bir işe başlayabilir veya maaşınızda artışlarla da karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız bir yatırım sonucunda sürpriz kazançlar maddi olarak özgürleşmenizde yardımcı olabilir. Kimi Koçlar ise ticaret, eğitim, dijital konular ve yurtdışı bağlantılı işlere girebilir.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Jüpiter ve Uranüs tam 14 yıl sonra burcunuzda kavuşum yapıyor. Son yıllarda deneyimlerinizden büyük dersler çıkardınız şimdi bu kabuk değişimini daha net hissetmeye başlayacaksınız. Geçmiş yüklerden ve sizi üzen tüm bağlardan özgürleşiyorsunuz. Kendi isteklerinizi daha net ifade etmeye başlarken yeni fırsat ve destekler karşınıza yeni yollar açacak. Daha önce yapamam dediklerinizi artık yapma cesareti hissedebilirsiniz. Gerek kariyer gerekse ilişkilerinizde yeni bir dönü başlıyor. Kimi Boğalar dış görünüşünde değişikliğe gidebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Jüpiter ve Uranüs’ ün 14 yıl sonra kavuşum yapıyor olması sizin için ‘’Uyanış’’ demektir. Bilinçaltınız büyük bir dönüşümden geçiyor, korku ve endişelerinizi geride bırakıp kendinizle yeniden tanışıyorsunuz. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızla ilgilenebilir, olumsuz etkilerden arınabilirsiniz. Bu süreçte yeni terapi ve tedavi yöntemleri karşınıza çıkıp sizi yenileyebilir. Yurtdışı ve yabancılardan sürpriz iş fırsatları ve kazanç kapıları açılabilir. Arkanızdan dönen işleri duyabilirsiniz ama artık çok da umurunuzda olmayacak çünkü gücünüzü elinize alıyorsunuz. Finansal konularda riskli yatırımlarda dikkatli olun onun dışında yaratıcılığınız ve sezgileriniz çok güçleniyor. Haberci rüyalarınız sıklaşabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 14 yılın ardından Jüpiter ve Uranüs kavuşuyor. Gelecek planlarınızı yenilediğiniz bir sürece giriyorsunuz, yeni bir döngü başlıyor. Bakış açılarınızı geliştirdikçe önünüzde yeni yollar açıldığını keşfedeceksiniz. Yeni arkadaşlıklar edinebilir ve yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Tanışacağınız insanlar size sürpriz fırsat ve destekler sunabilir, yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. Kimi Yengeçler kendi işini kurabilir ve gelir artışı yaşayabilir. Ticaret ve dijital işlerden yana şanslı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Toplumsal işlerle ilgilenebilir, yeni proje, ekip ve dernek çalışmalarına girebilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Jüpiter ve Uranüs’ ün 14 yıl sonra kavuşum yapıyor olması kariyer hayatınız, toplum önündeki duruşunuz ve hedefleriniz için yeni bir döngü başlatıyor. Kimi Aslanlar işini bırakıp kendi işini kurabilir veya değiştirebilir, sürpriz fırsatlarla karşılaşıp yepyeni kariyer başlangıçları yapabilirsiniz. Bu süreçte maddi manevi karşılaşacağınız destekler size güç verirken ticaret, yurtdışı, dijital ve teknoloji alanlarında girişimler yapmak için de değerlendirebilirsiniz. Kimi Aslanların medeni hali değişebilir, taşınma ve yer değişikliği gündeme gelebilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 14 yılın ardından Jüpiter ve Uranüs kavuşuyor. Bu kavuşumun size destekleyici etkileri olacak. Hayatın anlamı, inanç ve bakış açılarınızda değişimler hızlanıyor ve önünüzde yeni fırsat ve yollar açılmaya başlıyor. Hiç beklemediğimiz sürpriz gelişmeler sizi yeni hayat planınıza taşıyabilir, hayat amacınızı bulabilirsiniz. Kimi Başaklar ticaret, hukuk, eğitim, dijital ve teknolojik işlerle ilgilenebilir ve yeni kazanç kapılarını aralayabilir. Kimi Başaklar yurtdışına yerleşme kararı alabilir veya şehir değişikliği yapabilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Jüpiter ve Uranüs tam 14 yıl sonra kavuşum yapıyor. Finansal konular, yatırım ve maddi ortak kaynaklarınız alanında gerçekleşecek bu kavuşumla yeni bir döngüye başlıyorsunuz. Sürpriz gelişmeler ve yeni fırsatlar maddi koşullarınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Miras, tazminat, vergi, nafaka konularında hakkınız olanı alabilir, kaynaklarınızı artıracak destekler karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte riskli ve sağlam olmayan adımlar atmamaya özen gösterin. Diğer taraftan psikolojik olarak bir özgürleşme yaşamaya başlayabilir, sağlık konularında başlayacağınız yeni bir terapi veya tedavi size çok iyi gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Jüpiter ve Uranüs 14 yıl sonra tekrar bir araya geliyor ve ilişkilerinizle ilgili yepyeni bir döngüye başlıyorsunuz. Bekar Akrepler sürpriz yeni ilişki başlangıçları yapabilir, evlilik teklifi alabilir ve buna istinaden şehir veya ülke değişikliği dahi yapabilir. Daha önce yaşamadığınız, sizi özgür hissettiren farklı bir partner ile birlikte olabilirsiniz. İlişki ve iş birliklerinden yana güzel fırsat ve desteklerle maddi manevi gelişmeye başlayabilir ve bu doğrultuda yeni gelir kapılarını aralayabilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız ortaklıklar yeni projeleri başlatabilir ve size önemli kazançlar sağlayabilir.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Jüpiter ve Uranüs tam 14 yıl sonra kavuşum yapıyor. Çalışma hayatınız, günlük koşullarınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecek bu kavuşumla yeni bir döngü başlıyor. Kimi Yaylar iş değişiklikleri yapabilir, sürpriz yeni fırsat ve desteklerle karşılaşabilir kimi Yaylar işini dijital medya ve teknolojiyi daha verimli kullanarak geliştirip kazançlarını artırabilir. Ticaret, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işler açısından destekleyici bir sürece giriyorsunuz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, yeni tedavilerle rahatsızlıklarınıza çözümler bulabilir yine yeni beslenme alışkanlıkları edinebilir veya spora başlayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 14 yılın ardından Jüpiter ve Uranüs kavuşuyor. Bu kavuşumun size destekleyici etkileri olacak. Sizi geçmişten özgürleştirebilir ve hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler, yeni ilişki başlangıçları gündeme gelebileceği gibi çocuklarınızın hayatında oluşacak güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Çocuk bekleyenler mutlu haberi alabilir. Yeteneklerinizi daha fazla ortaya çıkarabilir ve bu doğrultuda kazançlarınızı artırabilirsiniz. Yeni sosyal çevre ve arkadaşlar edinebilir, yeni gelecek projelerine yönelebilir ve maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Jüpiter ve Uranüs tam 14 yıl sonra kavuşum yapıyor. Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren önemli yenilikler sizi bekliyor sevgili Kovalar. Evlenme/boşanma, kariyer sebebiyle taşınma, ülke ve şehir değişiklikleri gündeme gelebilir. Ev, gayrimenkul ve yatırımlardan yana maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Geçmiş ve aile köklerinizle ilgili yeni bilgiler öğrenebilir, duygusal travmalarınızdan özgürleşebilirsiniz. Aile üyelerinizle ilgili önemli bir sorun çözüme kavuşabilir, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Jüpiter ve Uranüs tam 14 yıl sonra kavuşum yapıyor. Düşüncelerinizde belirli kalıplardan çıkıp bakış açılarınızda özgürleşebilir ve bu doğrultuda hayatınıza yeni anlamlar katabilirsiniz. Kendinizi daha özgün ifade edebilir, yeni ve farklı fikirler geliştirebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızdan maddi manevi önemli destekler görebilirsiniz. Bu süreçte iletişim, eğitim, dijital işler, pazarlama, satış konularında orijinal tarzınızla kazançlarınızı artırabilir veya yeni gelir kapıları aralayabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilir buralarda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerden yana şanslı olabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.