TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16-22 Ağustos Haftası: Hareket yüksek

Yazının Giriş Tarihi: 16.08.2021 11:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.08.2021 11:27

Enerjik ve harekete yüksek bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür-Mars kavuşumu ve Uranüs ile olumlu açıları, Güneş - Jüpiter karşıtlığı, Venüs' ün Terazi burcuna geçmesi ve 24 Temmuz' un ardından 22 Ağustos' ta son derecede gerçekleşecek ikinci Kova Dolunayı bu haftanın önemli gökyüzü hareketleri arasında yerini alacak. Başlanılan işlerin etkinliğinin anlaşılacağı önemli bir süreci başlatacak bu etkiler yapılması gerekenleri önümüzü getirecek ve alınacak sonuçlara göre yeniden bir düzenleme isteyecek. Hataların düzeltilmesi ve eski düşünce ve kalıpların bırakılması, yeniye ve değişime doğru bizi yönlendirmek istemektedir. Hafta genelinde yaratıcı fikirlerin eyleme dönüşmesi için bize çeşitli fırsatlar sunulacaktır. Yine sorumluluk alarak, planlı programlı çalışmalar yapmak, ilişkilerde ve ortaklıklarda ortak yolu bularak hakkaniyetli ve adil davranmak işlerimizi kolaylaştıracaktır.

Kova dolunayının etkilerine girmeye başlayacağımız hafta ortası itibariyle dünya genelinde toplumsal konularla ilgili protesto ve tepkiler artabilir. Aynı zamanda sözleşme ve grevler, hak-hukuk, sağlık ve aşıyla ilgili konular, teknolojiyle bağlantılı yenilik ve haberler gündemimizi daha fazla meşgul etmeye başlayacak.

Pazartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak ve ilişkilerde uyum ihtiyacı daha önemli olmaya başlarken, güzellik/estetik, alışveriş ve sanatla daha fazla ilgilenmeye başlayacağız. Ay-Merkür kare açısı etkileri devrede olacağından özellikle akşam saatleri iletişimde sıkıntı ve gerginliklere karşı dikkatli olmamız gerekmektedir. Fevri çıkışlar yerine daha olgun davrandığımız takdirde kendimize zora sokmayız. Salı günü Ay-Neptün karesi duygularımızın ön planda olacağı bir güne işaret etmektedir. İsteklerimize ulaşmadığımızı hissettirip belirsizlikleri artırabilir. Bu sebeple önemli kararlar alınmaması daha uygun olacaktır. Çarşamba günü daha ciddi ve sorumluluklarımızın bilincinde olacağız özellikle disiplin gerektiren iş ve projeleri düzenlemek ve gerçekleştirmek için değerlendirebiliriz. Gün genelinde ilişkilerde anlaşmazlıklar oluşabilir, olumlu bir tavır bunun üstesinden gelmemize yardımcı olacaktır. Perşembe günü haftanın önemli gezegen açılarından Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Başta iş hayatımızla ilgili görüşmek, konuşmak istediğimiz kişilerle bağlantıya geçip, hızlı eylemler gerçekleştirebiliriz. Aynı zamanda öğrenmek veya da eğitim almak istediğimiz alanlarda güzel başlangıçlar için uygundur. Cuma günü bu kavuşum Uranüs ile olumlu bir açı gerçekleştirip, beklenmedik ve güzel haberler alabileceğimizi yine yaratıcı ve yenilikçi fikirleri hayata geçirmek için zemin hazırlamaktadır. Pratik çözümlerle var olan sorunların üzerinden rahatlıkla gelebiliriz. Aynı gün Güneş ve Jüpiter karşı karşıya geldiği için bencil ve kibirli davranışlardan uzak durmamız fayda getirecek. Cumartesi gününe geldiğimizde ikili ve sosyal ilişkiler önemli olacak. Fikir alışverişi ve destekler güzel gelişmeleri beraberinde getirebilir. Pazar günü Mars ve Uranüs arasındaki olumlu açı yaratıcı ve farklı yeni fikirlerle ilgili hem harekete geçmemizi kolaylaştırırken hem de ilişkilerden yana güzel fırsatları ve destekleri beraberinde getirmektedir. Aynı gün saat 15:01' de 29° de gerçekleşecek Kova Dolunayı; 24 Temmuz' dan bu yana yapılan girişimlerin karşılığını olumlu veya olumsuz şekilde alacağımız ve beraberinde sonlanmaları da getirecek 15 günlük bir evreye giriş yapmamıza etki edecek. Kova Dolunayı etkilerini sayfamdan daha detaylı okuyabilirsiniz.

Haftanın size güzellikler getirmesini dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.