TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16 – 22 Mayıs Haftası: Zorlu krizler

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2022 12:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 12:17

Haftaya güçlü bir tam ay tutulmasıyla başlıyoruz. Akrep burcunda gerçekleşecek bu tutulma Satürn’ e dik açı yapıyor ve Ay ile Mars-Neptün kavuşumu arasında zorlu bir görünüm oluşuyor; finansal ve ekonomik koşulların halkın üzerinde yarattığı baskı maalesef artmaya ve gıda fiyatlarındaki artış ve zamlar devam edecek.

Türkiye haritasında sağlık konusu özellikle çocukların sağlığı, grev, bürokrasi, işveren-işçi konuları ön plana çıkıyor. Aynı zamanda bugüne kadar saklanan ve gizli kalanlar ortaya dökülürken krizleri de tetikleyecek. Güney ay düğümü alanında gerçekleşen tutulma hayatlarımızda güvenli alana geçmek ve hayatımızda yeni başlangıçlar yapabilmek adına eski işe yaramayan yöntemlerin bırakılması gerektiğine vurgu yapıyor.

Tutulma haritasında İkizler burcu yükselmekte ve Merkür İkizler burcunda geri hareketine devam etmektedir. Ticari konular, eğitim, sosyal medya, basın yayın gibi konular ön plana çıkarken, para piyasaları ve kripto piyasalarında büyük dalgalanmalar oluşabilir. Ayrıca tutulma New York Borsa haritasını da tetikliyor. Demek ki borsa ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Koç ve yükselen Koç: Ay tutulması sizin ortak parasal kaynaklar, borç, ödemeler, krediler veya miras konularıyla ilgili alanınızı etkileyecek. Bu alanlarda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz, sürüncemede kalan konuları artık netleştirmeye başlamanız gerekecek. Dönüşüm için direnç gösteriyorsanız duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Tutulma enerjisi sizi en derin korkularınızla yüzleşmeye davet ediyor. Bunu yaptığınız takdirde yönetici gezegeniniz Mars’ ın olumlu açısı aldığınız kararlarda harekete geçmeniz için size gerekli güç ve cesarete verecek. Çarşamba günü Mars -Neptün kavuşumu sebebiyle kendinizi daha yorgun hissedebilirsiniz, bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Perşembe ve cuma günleri iş hayatınızda ve yapacağınız girişimlerde güzel etkiler alıyorsunuz. Cumartesi Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artacak, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa: Ay tutulması ilişki ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek. Gizli saklı konular ortaya çıkabilir ve krizler yaşayabilirsiniz. Sorunlu giden ilişkileriniz sonlanabilir ama önümüzdeki 6 ay boyunca yeni ilişki ve ortaklıklar sizi ileriye taşıyacak. Salı günü maddi kazancınızı artıracak güzel etkiler alıyorsunuz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu sebebiyle arkadaş çevrenizde şaşıracağınız durumlarla karşılaşabilir veya hedeflerinizle ilgili hayal kırıklıkları deneyimleyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yapacağınız girişimlerde güzel destekler alıyorsunuz. Cumartesi Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca para alanınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirler ve yakın çevrenizden gelebilecek destekler gelirlerinizi artırmanıza fırsat verecek.

İkizler ve yükselen İkizler: Ay tutulması sizi iş koşullarınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili alandan etkileyecek, bu alanlarda bazı krizler yaşayabilirsiniz. Tutulma enerjisi, korkularınız sebebiyle bugüne kadar yapamadığınız girişimleri yapmanız için sizi bunlarla yüzleştirecek ve yüklerinizden hafiflemeniz için bazı kararlar almanız gerekecek. Size iyi gelmeyen iş yüklerinizin farkına varabilirsiniz. Bu süreçte psikosomatik rahatsızlıklarınız artabilir, hem sağlığınızı ve psikolojinizi ihmal etmeyin ve kontrollerinizi yaptırın. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu sebebiyle aklınız dağınık olabilir, kariyerinizle ilgili konularda harekete geçmekte zorlanabilir veya öfkelenmenize sebep olabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ortaklı gelir alanınız veya kredi, borç konularında güzel etkiler alıyorsunuz. Cumartesi Güneş burcunuza geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca daha fazla görünür olmaya başlayacak, enerji ve motivasyonunuzun arttığını hissedebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç: Ay tutulması sizi duygusal olarak zorlayabilir ve inişli çıkışlı bir ruh haline girebilirsiniz. Aşk hayatınızda sorunlu giden bir ilişkiniz varsa ayrılık kararı alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi konular istediğiniz gibi gitmeyebilir bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumuyla düşünceleriniz dağınık olabilir ve kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Planlarınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fazla duygusal davranmayıp mantık odaklı olursanız ilişkilerinizden yana güzel destekler alacaksınız. Cumartesi Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca daha fazla iç dünyanıza dönmek isteyebilir, olup biteni bir değerlendirme sürecine girebilirsiniz ve böylece yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz, bir nevi enerjinizi yeniden şarj edeceksiniz.

Aslan ve yükselen Aslan: Ay tutulması aile ve eviniz ilgili konularda bazı duygusal krizleri tetikleyebilir. Bunlarla yüzleşip ailevi konularda sürüncemede kalan konuları netleştirmeye başlayabilirsiniz. Sorunlu giden bir evliliğiniz varsa boşanma kararı alabilirsiniz. Yer değişikliği, taşınma ve ev alım satımı gündeme gelebilir. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle parasal konularda önemli kararlar almayın, yanılma payınız yüksek. Perşembe ve cuma günleri çalışma ortamınızda yapmak istediğiniz değişiklikler varsa güzel destekler alıyorsunuz aynı şekilde önemli projelerde başarı sağlayabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca gelecek hedeflerinize odaklanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilişkileriniz güçlenebilir, onlardan güzel destek ve fırsatlar alabilirsiniz. Ekip çalışmaları için uygun bir süreç.

Başak ve yükselen Başak: Ay tutulması korku ve endişelerinizi gün yüzüne çıkartabilir, bunlarla yüzleşirseniz şifalandırabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ve akraba ilişkilerinizde devam eden sorunlar varsa artık bunları sonuçlandırmaya başlayabilirsiniz veya onların yaşayacağı zorlu durumlarda yardım de edebilirsiniz. Dijital işler, satış ve eğitim konularında bazı engeller oluşabilir. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle ilişkilerinizde belirsizlik veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, önemli kararlar almayın. Perşembe ve cuma günleri önemli girişimlerinizde güzel destek alıyorsunuz, daha kararlı ve rahat iletişim kurabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca ailevi ilişkileriniz güçlenebilir ve kariyer hayatınızda daha görünür olmaya başlayabilirsiniz. Bu alanlarda iletişim trafiğiniz hızlanacak ve yeni fikirleri uygulamaya başlarsanız başarı elde edebilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi: Ay tutulması parasal alanınızı etkileyecek. Bu konularda engeller ve krizler deneyimleyebilirsiniz ve maddi kaygılarınız artabilir. Aynı zamanda kendi değerinizin ve potansiyellerinizin daha fazla farkına varabilirsiniz ve önümüzdeki 6 ay boyunca yeni kararlar alıp daha cesur adımlar atabilirsiniz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle enerjiniz düşebilir ve yorgun hissedebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile ve evinizle ilgilenmek için güzel etkiler alıyorsunuz. Önemli kararlar almak için değerlendirebilirsiniz, kendinizi daha kararlı hissedeceksiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca gelecek planlarınıza ulaşmak için harekete geçebilirsiniz.  Ticaret, hukuk, seyahat, yabancı ülkeler ile ilgili işleriniz varsa başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep: Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması hayatınızla ilgili sorumluklarınız artabilir ve korkularınızla yüzleştiğiniz takdirde önümüzdeki 6 ay boyunca önemli dönüşümler sağlayacak. Hayatınızda size zarar veren alışkanlık, kişi ve durumlar önünüze gelecek. Sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle aşk ve ilişkilerinizde bazı belirsizlikler yaşayabilir, pasif agresif davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişiminiz güçlü olacak, yakın çevreniz/kardeşinizle ilişkileriniz güçlenebilir ve güzel destekler alabilirsiniz. Satış, sosyal medya ve eğitim konularında yeni adımlar atabilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca ortaklı gelirleriniz, kredi, borç ve ödeme konularında alacağınız kararlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay: Ay tutulması bilinçaltınızda gizlediğiniz korku ve endişelerinizi ortaya çıkaracak ve aynı zamanda bilmediğiniz durumlar görünür olmaya başlayacak. Kim dost kim düşman anlayacaksınız. Ticaret, dijital işler ve eğitim konularında bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte kendinizle ilgili yeni farkındalıklar elde edip, önemli bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız kararlar yeni başlangıçları mümkün kılacak. Yakın çevreniz ve varsa kardeşinize daha fazla yardımcı olmaya başlayabilirsiniz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz, önemli kararlar almayın. Perşembe ve cuma günlerini maddi konularla ilgili girişimleriniz için değerlendirebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca ilişkileriniz ve ortaklıklarınız güçlenecek ve iletişim yeteneğiniz artacak. Size fayda sağlayacak iş birlikleri yapabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak: Ay tutulması arkadaş ve sosyal çevrenizde yönetmeniz gereken krizleri doğurabilir. Gelecek planlarınızla ilgili maddi koşullarda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kendi korku ve endişelerinizle yüzleşebilirseniz daha rahat yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle düşünceleriniz karışık ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz ancak Perşembe ve cuma günleri planlarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir ve günlük temponuz artabilir. Diyete ve spora başlamak için uygun bir süreç olacak.

Kova ve yükselen Kova: Ay tutulmasıyla aile, kariyer ve hedeflerinizle ilgili yönetmeniz gereken krizler oluşabilir ve yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda sorumluluklarınız artabilir veya yöneticilerinizle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız ailevi konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay boyunca önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Mars-Neptün kavuşumu etkisiyle harcamalarınız artabilir, parayla ilgili yanlış kararlar almaya açık olacaksınız. Perşembe ve cuma günleri kendinize zaman ayırın ve sezgilerinize güvenin. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişiminiz güçlenecek. Bu süreçte sözlü yazılı daha etkili olacaksınız. Yalnız Kovalar yeni birisiyle tanışabilir.

Balık ve yükselen Balık: Ay tutulması gelecek hayallerinize ulaşmak için dönüştürmeniz gerekenleri karşınıza çıkaracak. Önümüzdeki 6 aylık süreçte korku ve endişelerinizle yüzleşirseniz isteklerinize ulaşmak için gerekli cesarete sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Ticaret, hukuk, yolculuk, taşınma ve yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi dinleyin ama eyleme geçmeniz gerektiğini de bilin. Çarşamba günü Mars ve yöneticiniz Neptün sizin burcunuzda kavuşacak. Yönünüzü kaybetmiş hissedebilirsiniz, alkol ve ilaç kullanımına dikkat edin, alerjik reaksiyonlara açık olacaksınız. Perşembe ve cuma günleri arkadaş ve sosyal çevrenize yardım edebilir, ihtiyacı olanlara destek verebilirsiniz. Başlatmak istediğiniz bir girişim varsa bu günleri değerlendirebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiş yapacak önümüzdeki 1 ay boyunca aile ve ev konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz özellikle ailenizle iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Merkür retrosundan sonra ev alım satımı ve taşınmak için uygun bir süreç olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.