TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

17-23 Mayıs Haftası: Fırsatlar kalıcılık getirecek

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2021 11:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 11:06

2021 yılının ilk tutulmasının gerçekleşeceği 26 Mayıs tarihine doğru giderken, tutulma etkilerinin kendisini iyiden iyiye göstermeye başlayacağı bu hafta, birçok fırsatı da içinde barındırmaktadır. Özellikle iletişim, ticaret, sosyal medya, seyahat, politika konularıyla ilgili yeni fikirleri uygulamaya yönelik girişimler ön plana çıkacak.

Haftanın anahtar kelimeleri; yeni ufuklara açılmak, görüşmeler yapmak, netlik / vizyon kazanmak, esneklik, dikkat ve farkındalıkla gelen başarı / umursamazlık ve abartıların aksilik ve hayal kırıklıklarına yol açması.

Pazartesi gününe Güneş-Plüton açısının güçlü etkisi ile başlıyoruz ve hafta ortasına kadar aldığımız kararlarla ilgili adımlar atabilir ve olumlu etki bırakmak adına güzel sonuçlar alabiliriz. Buna ilaveten Venüs-Satürn olumlu açısı tüm hafta boyunca; ilişkilerde sağlam ve kalıcı etkileri beraberinde getirecek.

Uzun zamandır sizi meşgul eden ve üzerinde çalıştığınız konularla ilgili girişimlerde bulunmak için haftanın ilk günlerini mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim zira hafta sonuna doğru Merkür-Neptün kare açısı sebebiyle enerjiler değişiyor ve yanlış anlaşılmalara, yanlış kararlara ve aldanmalara açıklık veriyor olacak.

Salı ve Çarşamba günleri, Venüs-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu, sebebiyle; ilişkilere ait geçmiş konular önümüze gelebilir ve aynı zamanda sürpriz yeni tanışmalar da yaşayabiliriz. Hem ilişkilerimizde önemli kararlar vermek adına hem de yaratıcılık gerektiren işler için bu günleri değerlendirebiliriz. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Perşembe ve Cuma günlerine geldiğimizde ise Güneş-Jüpiter karesi işlerin istediğimiz gibi gitmemesi durumunda olayları abartmaya açıklık ve işlerin kendi doğrularımızla ilerlemesi yönünde ısrarcı tavırlar geliştirmemize sebebiyet verebilir. Özellikle finansal konularda acele karar vermeyin ve riskli adımlar atmayın lütfen. Eğer dikkatli ve farkındalıkla davranırsanız gelişmeler sizin lehinize olacaktır. Bu iki gün sağlığımızı da dikkate almalıyız. Akşam saatlerinde Güneş' in İkizler burcuna geçmesiyle hayat enerjimiz yükselmeye başlayacak ve pratik çözümlerle hayatımızı kolaylaştırabileceğiz.

Cuma itibariyle hissetmeye başlayacağımız Merkür-Neptün karesi zihnimizi susturup duygularımızla bağlantıya geçmemizi sağlayacak. Duygularımız baskın olacağı için yanlış karar vermeye ve yanlış anlaşılmalara açıklık katabilir, küçük bir söz büyük alınganlıklara ve yanılsamalara neden olabilir. İletişim kurarken net konuşmaya ve karşı tarafın ne söylediğini anladığımızdan emin olalım lütfen. Bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamanızı da tavsiye ederim.

Haftanın bir diğer önemli gökyüzü olayı Satürn' ün hafta sonu geri hareketine başlamadan önce durağan pozisyonda olması ve Pazar gününden itibaren 12 Ekim' e kadar bu geri hareketine devam etmesi olacak. Satürn baş öğretmendir, aksayan işlerin yoluna koyulması için bizi denetler ve Aralık 2020' den bu yana neler yaptığımızı sorgulatacak. Kova burcunda bulunması sebebiyle de özgürleşmemiz gereken alanları düzenlemeyi ve hayatlarımıza dair sorumluluklarımızı yerine getirmemizi ister. Bu sebeple de çeşitli engelleri önümüzü çıkartır ki gerekli düzenlemeleri yapalım, geçmişi iyice kapatalım ve geleceğe güvenle gidebilelim.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram Takip: astrologjasminsurer_

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.