TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18-24 Ekim haftası: Enerjisi yüksek Koç Dolunayı

Yazının Giriş Tarihi: 18.10.2021 09:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 09:57

Ekim ayının en zorlu haftasına giriş yapıyoruz. Bu haftanın hemen ilk günü 18 Ekim' de hem Jüpiter hem de Merkür düz hareketine dönmeye başlayacak. Merkür pazartesi akşam saatlerine kadar durağan pozisyonda olmaya devam edecek özellikle iletişimde sıkıntıları fazlalaştıracak bir etkidir bu, ama Merkür düzeleceği için genel olarak iletişimsel konularda son 3 haftadır fazlalaşan yanlış anlaşılmalar ve sıkıntılar sona eriyor. Kendimizi artık daha rahat ifade etmeye başlayacağız.  Anlaşma, sözleşme, resmi işler ve imza gerektiren işler, ev alım-satımı, araba, elektrik-elektronik aletlerin alımı için de tekrar uygun bir döneme girmeye başlıyoru. 20 Ekim' den sonra bu konularla ilgili harekete geçebilirsiniz.

Ve şans ve fırsatların gezegeni Jüpiter, 19 Haziran itibariyle geri hareket ediyordu, şimdi ise Jüpiter' in şans getiren bereket ve bolluğunu tekrar yılın sonuna kadar hayatlarımızda hissedeceğiz.  Diğer bir önemli gökyüzü olayı saat 17:57' de Koç burcunun 27 derecesinde meydana gelecek olan Dolunaydır. Ticaret, hukuk, seyahat, eğitim ve akademisyenlerle ilgili konular bu hafta daha fazla öne çıkabilir. Global anlamda ülkelerarası diplomasi krizlerin çoğalabileceği, polis, askeriye ve orduyu ilgilendiren konular, liderlerin açıklamaları gündemde yerlerini alacak. Bireysel anlamda dolunay enerjisi daha çok ben merkezli kararlar almayı tetikleyecek ama beraberinde getireceği gerginlik ve agresyon özellikle Cuma günü tepkisel davranışlara ve fevri kararlara açıklık vermekte. Özellikle kazalar, kavga ve çatışmalı durumlara karşı temkinli yaklaşmakta fayda var aksi halde gemiler hızla yakılabilir. Öte taraftan sağlık konusunda ateşli hastalıklar, baş, bel, böbrek ve üreme organlarında rahatsızlıklarda bir artış gözlenebilir.

Bu hafta dengede ve sakin kalmayı başarırsak yapılması gerekenler için gerekli motivasyona ve mücadele ruhuna sahip olacağız.

Haftalık burç yorumlarını kısaca değerlendirdim, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Haftanız güzel geçsin, sevgiler

İnstagram Takip: astrologyaseminsurer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Haftanın ilk günü İlişkilerinizde bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 20 Ekim Koç Dolunayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor ve bu sebeple daha gergin hissedebilirsiniz. Hayatlarınızda önemli bir dönüm noktasındasınız. Son haftalarda ilişkileriniz ön plandaydı ve anlaşmazlıklar size yormuş olabilir. Bu dolunayla birlikte bu anlaşmazlıklar tekrar tetiklenebilir ve bastırılan duygular ortaya çıkabilir.  Belki bir sağlık sorunu veya aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Hem iş hem aile hem de de ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ön plana alacağız yeni kararlar sizi beklemektedir ama bu istediğiniz gibi kolay olmayacağı için bu haftayı iyi yönetmeniz gerekecek. Sağlığınıza bu hafta lütfen dikkat edin, baş ağrılarınız çoğalabilir.

Jüpiter artık düzeldiği için; yazın arkadaş ve sosyal çevrenizden belki umduğunuz destekleri alamadıysanız tekrar bu destekleri yılın sonuna kadar hissetmeye başlayacaksınız. Gelecek projeleriniz ve hayalleriniz adına fırsatlar karşınıza çıkmaya başlayacak. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca eşinizle ortak paralar veya ödemeler, borç, kredi ve miras konusu ön plana çıkacak ve isteklerimizi gerçekleştirmek için olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burcu: Haftanın ilk günü çalışma ortamınız ve sağlığınızla ilgili bazı sorunlar oluşabilir. 20 Ekim Koç Dolunayı ile kendi içinize daha fazla dönebilir ve ruhsal gücünüzü daha fazla ortaya çıkarmaya başlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Ateşli hastalıklar, baş, migren ve bel ağrılarınız oluşabilir. Gizli düşmanlıklar, arkanızdan dönen işler, bilmediğiniz bazı gerçekler ortaya çıkabilir, aynı zamanda akraba, yakın çevrede ve iş arkadaşlarınızla bazı sıkıntılar yaşanabilir. Lütfen bunların karşısında hissedeceğiniz kırgınlık ve öfkelerinizle yüzleşmeye çalışın, böylelikle 6 Kasım' da ki Akrep Yeniayında daha kolay yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında kariyer ve meslek hayatınızda istediğiniz güzel destek ve fırsatları bulamadıysanız tekrar bu alanda yılın sonuna kadar şansınız açılmaya başlıyor. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca ilişkileriniz ön planda olacak. Evli olan Boğalar eşiyle ilgili olumlu bir sürece girerken, bekar olan Boğalar yeni bir ilişkiye başlamak veya ilişkisini resmiyete dökmek isteyebilir. 6 Kasım' da ki Akrep Yeniayı da bu alanınızda gerçekleşeceği için yeni başlangıçlar sizi beklemektedir. Maddi konularda bir girişimde bulunursanız olumlu yönde gelişmeler sizi sevindirebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu: Haftanın ilk gününde aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili geçmişten gelen bir sorunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 20 Ekim Koç Dolunayı arkadaş ve sosyal çevremizde yeniden bir gözden geçirme ve artık bize iyi gelmeyen vizyonuna uygun olmayan insanları hayatınızdan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla bu hafta çatışmalara daha fazla açıksınız. Yaşanacak güç mücadeleleri sizi zorlayabileceği gibi, asabi ve inatçı tutumları sizi daha fazla yorabilir. Gelecek projeleriz ve hayalleriniz ile ilgili netleşmeler sağlayabileceğiniz bir haftadasınız ama belki maddi konularla ilgili pürüzler karşınıza çıkabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız kazancınız artıracak bir düşünceyi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında eğitim, medya, ticari ve hukuki konular, yurtdışı ile bağlantılı konularda umduğunuz destekleri bulamadıysanız artık bu alanlarda yılın sonuna kadar karşınıza fırsatlar çıkmaya başlayacak. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca çalışma ortamınız, gündelik rutinleriniz ve sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arayışındaysanız bu süre zarfında yeni bir işe başlayabilir veya mevcut işinizde kazanınızı artıracak güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Haftanın ilk günü iletişimsel sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu hafta 20 Ekim' deki Koç dolunayından yoğun etkiler alıyorsunuz. Kariyer ve meslek hayatıyla ilgili zorlanacağınız ve mücadele etmeniz gereken bir haftada olacaksınız. Yaşananların sonucunda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz, yöneticilerinizle gerginlikler oluşabilir ama ödeme ve borçlarla ilgili birtakım zorlanmaların devam ettiği bir süreçte olduğunuz için istediğiniz yönde kararlar alamayabilirsiniz. Mesela istifa etmek isterseniz ama ekonomik koşullar buna müsaade etmez. Bu da sizi iyice bir çıkmazda hissettirebilir. Ailevi konularda da bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ama moralinizi bozmayın çünkü aslında bu yaşananlar hemen olmasa da iyice netleşmenizi sağlamakta.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında ortak paranız, ödemeler, kredi ve borçlar konusunda zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz ama artık yılın sonuna kadar dış kazancınızı artıracak yeni fırsatlar ve maddi durumunuzu yapılandıracak güzel destekler almaya başlayacaksınız. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, sizi olumlu yönde etkileyecek bir geçiş olacaktır. Önümüzdeki 1 ay boyunca ikili ilişkilerinizde derin paylaşımlar sizin için daha önemli olacak. Yeteneklerinizi daha fazla sergilemek isteyeceğiniz bir dönem olacak sizin için.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Haftanın ilk günü iletişim konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca normalden daha gergin ve sinirli hissedebileceğiniz anlaşmazlıklar oluşabilir.  Bu sebeple olabildiğince ani tepkiler vermeye açık bir haftada olacaksınız, kendinizi dengede tutmaya çalışın. 20 Ekim Koç Dolunayı yurtdışı bağlantılı işleriniz, ticari, hukuksal veya da eğitim, medya konularında harekete geçmek istediğiniz konularla ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bunun mücadelesini vermek durumunda kalıp ardından istediğiniz sonuçlara ulaşmanız mümkün.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında ikili ilişkiler ve ortaklık konularında şansızlık yaşamış olmalısınız veya da danışmanlık ve müşterilerinizde bir azalma olduysa karşınıza tekrardan yılın sonuna kadar güzel destekler ve fırsatlar çıkmaya başlayacak. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca ailenizle ilişkilerinizi çok derinleştirebilir ve onlarla güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Ev alım-satımı, miras konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilir yine taşınma, evde tamirat, dekorasyon gibi işleriniz varsa lütfen harcamalarınızı ölçülü yapmaya çalışın, dikkat etmezseniz ödemeler sizi sonradan zorlayabilir.

Sevgili Başak ve yükselen Başak burcu: Haftanın ilk gününde finansal zorluklar sizi zorlayabilir bunu doğru bir şekilde yönetmeye çalışın lütfen. 20 Ekim Koç Dolunayı eşinizle yönettiğiniz ortak paranız veya ödemeler, borç veya kredi konularında bazı zorlayıcı durumları karşınıza çıkarabilir. Alacak-verecek dengesini oturtmaya çalışacağınız bu hafta bir borcun kapanması için uğraşabilir veya alamadığınız bir para için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin veya aile büyüğünüzün sağlık durumuyla bir sorun veya ameliyat gündeme gelebilir. İlişkiniz veya çocuğunuz varsa bu hafta bir fikir anlaşmazlığı yaşayabilirsiniz.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ve günlük rutinlerinizde aradığınız fırsatları bulamadıysanız artık yıl sonuna kadar güzel fırsatlar karşınıza çıkmaya başlayacak. İş arayanlar istediği bir iş bulmanın mutluluğu yaşayabilir. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevre, arkadaş ve kardeşlerinizden yana güzel destekler almaya başlayacaksınız, bu destek sizi çok iyi gelecektir sevgili Başaklar.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burcu: Haftanın ilk günü ilişkilerinizde geçmişten gelen bazı zorlukları önünüze getirebilir, biraz canınız sıkılabilir. 20 Ekim Koç Dolunayında yoğun etki alacak burçlardan birisiniz. Başta ilişkilerinizle olmak üzere hayatınız için önemli bir dönüm noktası olacak. Son zamanlarda ikili ilişkilerinizi doğru yönetmek konusunda çaba sarf ettiğiniz şimdi ise bu yönde edindiğiniz tecrübeler ve bilgiler doğrultusunda önemli kararlar alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Ailevi konularda da sorumluluk alarak, bu süreci olumlu yönetmeniz gerekebilir. Gerginliğinizi bastırmaya çalışsanız da bu hafta bunu dengelemekte biraz zorlanabilirsiniz. Bu sebeple gerginliklerinizden kaynaklı sağlık sorunlarına dikkat edin lütfen.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili kendinizi zaman zaman karamsar hissetmiş olabilirsiniz ama artık bu alanlarda yıl sonuna kadar yaşayabileceğiniz güzel gelişmeler sizi daha iyimser hissettirmeye başlayacak. Yaratıcılığınızda yükselmeye başlayacak, yeni hobiler edinebilirsiniz. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca parasal konular ön plana çıkacak. Beklediğiniz bir para varsa bunu alabilir, borçlarınızı kapatabilir veya kazancınızı artıracak yeni adımlar atabilirsiniz. Şimdiye kadar tam olarak ortaya çıkaramadığınız potansiyelinizi ortaya çıkarmak için gerekli gücü kendinizde bulmaya başlayabilir ve kazanca çevirebilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burcu: Haftanın ilk gününde ilişkilerle ilgili sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 20 Ekim Koç Dolunayı iş yerinizde, gündelik rutin ve sağlık konusunda tamamlanması gereken konuları önünüze getirecek. Bu konularla ilgili daha fazla mücadele içine girmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta çalışma arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir, iş yerinizde ani beliren problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Biraz daha sabır lütfen, Kasım başlarında hayatınızın rotasını daha fazla elinize alabileceksiniz sevgili Akrepler. Sağlık konusunda bu baş ve migren ağrılarınız, tansiyon, bel ve böbrek ağrıları fazlalaşabilir.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında zaman zaman ailenizden gerekli desteği görmediğinizi hissettiyseniz artık istediğiniz destekleri almaya başlayacaksınız. Ev, ev alımı-satımı, kiralama veya taşınma gibi karalarınızı da uygulamaya başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz ve yıl sonuna kadar bu alanda şanslı etkiler alıyorsunuz. 23 Ekim gününde Güneş burcunuza geçiş yapacak, şimdiden tüm Akreplerin doğum günlerini kutluyorum, mutlu yıllar. Önümüzdeki 1 ay boyunca hayatınızın tüm alanlarında daha hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Son haftalarda biraz daha içe dönük olmak istemiş olabilirsiniz şimdi adeta tekrar görünür olmaya başlayacaksınız. İlişkilerde daha iyimser ve mutlu hissedeceğiniz bir süreç başlayacak.

Sevgili Yay ve yükseleni Yay burcu: Haftanın ilk günü arkadaşlıklarla ilgili bazı sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 20 Ekim Koç Dolunayı aşk hayatınız veya çocuklarınız varsa onlarla ilgili mücadele vermeniz gereken bir durumla ilgilenmek durumunda kalabilir ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Birlikteliği olan Yaylar ortaya çıkan bir olayın ardından partneriyle bu sorunu halletmeye çalışabilir. Bekar olan Yaylar ise yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilir. Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Farkında olmadan fazla para çıkışları sizi zorlayabilir.

Jüpiter artık düzeldiği için; yakın çevreniz, kardeş, akrabalarınızla güzel destekler alabilir veya sizin destek vermeniz gereken bir durum yaşayabilirsiniz. İletişimde yaşanan sıkıntılar azalacak özellikle yılın sonuna kadar eğer ki internet, sosyal medya üzerinde tanıtım ve pazarlama çalışmalarından güzel fırsatlar yakalamaya başlayabilir aynı şekilde okuyorsanız da eğitim hayatınızda güzel fırsatlar karşınıza çıkmaya başlayacak. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca biraz da içe dönmek, yalnız kalmak, yaptıklarınızı daha gizli tutmak isteyebilirsiniz. Arkanızdan bu dönem daha fazla bilmediğiniz işler dönebilir, bu sebeple gizliliği dikkat edin ve her şeyi herkese anlatmayın.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Haftanın ilk günü kariyer hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Aile veya iş yerinizdeki kişilerle iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. 20 Ekim Koç Dolunayından en çok etki alan burçlardan birisiniz. Bu hafta baskı ve güç mücadelelerine dikkat edin, daha asabi ve gergin hissedebileceğiniz bu hafta lütfen sakin davranmaya özen gösterin. Ailevi konularda tamamlanması gereken konularla ilgilenebilir ve aynı zamanda da kariyer ve meslek hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içine girebilirsiniz. Ev, arsa, miras gibi konular varsa artık sonlanma içerisine girecek ve finalize olacak. Hem aile hem de kariyerinde dengeyi oturtmaya çalışacağınız bir süreçtesiniz, fazla bencil davranmamaya çalışın.

Jüpiter artık düzeldiği için; yaz aylarında maddi konularda bazı zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz artık yıl sonuna kadar kazancınızı artıracak yeni fırsat ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz hareketlenecek, gelecek projelerinize daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızın da artacağı bu süreçte biraz daha hayatın keyfini çıkarmak ve istediğiniz aktiviteler ve hobilerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha fazla vakit geçirip, ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. Haftanız güzel geçsin

Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu: İletişimde gerginliklere açık bir haftaya başlıyorsunuz. 20 Ekim Koç Dolunayı etkisiyle özellikle yakın çevre, kardeş veya akrabalarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fikir ayrılıkları inatlaşmaları beraberinde getirebilir, fikirlerinizi savunmak için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Daha sinirli bir iletişim dili yerine daha sakin ve uzlaşmacı bir tavır sergilerseniz olaylar büyümeden istediğiniz yönde daha çabuk gelişir. Bazı düşüncelerinizde bakış açınız değişmeye başlayabilir ve bu olumlu yönde size etki edecektir. Bu hafta kısa seyahatlerde bazı aksilikler oluşabilir mesela aracınız yolda arızalanabilir, kazalara açıklık var, dikkat edin lütfen.

Güzel haberim Jüpiter artık düzeldiği için; hem aile hem kariyer hem de ilişkilerinizde yılın sonuna kadar güzel destekler almaya başlayacaksınız. Muhtemelen yaz aylarında zaman zaman kendinizi biraz şansız hissetmiş ve her şeyle kendiniz ilgilenmek zorunda kalmış olabilirsiniz ama artık daha şanslı etkiler alacaksınız ve sizi sevindiren güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.  23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca kariyer ve meslek hayatınızda daha ön plana çıkacak ve toplumsal statünüz daha görünür olacak. Hak ettiğiniz terfi, atamayı alabilir veya yeni sözleşmeler ve anlaşmalar olumlu yönde sonuçlanabilir.

Sevgili Balık ve yükselen Balık burcu: Haftanın ilk günü duygusal olarak karışık ve iletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ardından Merkür' ün düz hareketine dönmesiyle birlikte alacağınız kararlarda netleşmeleriniz başlayacak. 20 Ekim Koç Dolunayı parasal konularla ilgili mücadele ruhunuzu artıracak. Öğrendikleriniz ve yüzleştiklerinizle aldığınız kararlar doğrultusunda mücadelenizi artıracaksınız. Belki çalıştığınız işte kazancınızın az olduğunu düşünüyorsanız kendinizden daha emin bir şekilde zam artışı isteyebilirsiniz belki de artık iş değişikliği için kendinizde o cesareti bulacaksınız. Ama bunlar olurken mücadele etmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta fazla harcama yapmamaya dikkat edin lütfen, bir taraftan kazancınızı artırmaya uğraşırken fazla harcamalar zorlayabilir.

Son zamanlarda biraz daha içe dönük ve karamsar hissetmiş olabilirsiniz ama Jüpiter artık düzeldiği için; inanç ve iyimserliğiniz artmaya başlayacak, yılın sonuna kadar karşılaşacağınız güzel fırsatlar tekrar umudunuzu yükseltecek. 23 Ekim gününde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak, önümüzdeki 1 ay boyunca şanslı etkiler alacaksınız. Hayattan daha fazla keyif duymak isteyebilir ve bu yönde aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa ilişkiniz derinleşebilir, çocuğunuz olmasını istiyorsanız da beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Yine yeni bir hobi veya spora başlamak için istek duyabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, ticaretle uğraşıyorsanız veya da hukuk, eğitim ve medya konularında görünür gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.