TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 – 24 Nisan Haftası: Fikir ve karar değişiklikleri oluşabilir

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2022 12:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 12:13

Haftaya Ay Akrep burcunda başlıyoruz. Finansal konular, ödeme ve borç konuları ön planda olacak. Terazi Dolunayı’ nın etkilerini tüm hafta hissetmeye devam edeceğiz. Başta ilişkiler olmak üzere hayatımızda denge kurmaya çalışmaya devam ediyoruz. Hemen hafta başı Güneş ve Plüton arasındaki dik açı güç çekişmelerine ve manipülasyonlara dikkat çekmekte, kendimizi baskı altında hissedebilir, daha hırslı davranabiliriz. Para piyasalarında bu hafta dalgalanmalar oluşabilir.

Aynı zamanda Venüs-Uranüs iyicil açısı bize destek verecek; zihinsel olarak özgürleşebilir, hayatımıza farklı yenilikler katabiliriz. Merkür – Uranüs kavuşumu ise zihinlerimizi hızlı çalıştıracak. Farklı fikirler ve çözümler bulacağız.

Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki 1 ay boyunca daha istikrarlı ve sağlam adımlar atmak isteyeceğiz. Güvende hissetmek ve maddi konularla ilgili uzun vadeli plan ve projeler yapmak isteyebiliriz. Gıda, tarım, toprak ve emlak konuları öne çıkacak.

Hafta sonu Merkür ve Kuzey Ay Düğümü kavuşum yapacak. Kadersel konuşmalar ve kararlar zamanı. Önemli konuşma ve görüşmeler yapmak için değerlendirebiliriz. Pazar günü Merkür ve Satürn arasındaki dik açı daha karamsar hissetmemize sebep olabilir, düşüncelerimizi olumluya odaklamaya çalışalım.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle güç mücadelelerinden ve öfkeli davranışlardan uzak durun. Merkür ve Uranüs kavuşumu başta maddi konular olmak üzere aklınızda farklı fikir ve düşünceler oluşturabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararları uygulamaya koyarsanız kazançlı çıkabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınız para, parayı nasıl kazanacağınız, gelir-gider dengesi, değerleriniz, potansiyellerinizi nasıl en iyi şekilde kullanacağınız üzerine yoğunlaşacak. Hafta sonu önemli kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizde daha duygusal olacak ve güzel paylaşımlar yapabileceksiniz. Pazar günü modunuzu düşürmeyin.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Haftaya biraz gergin başlayabilir, güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz ama Merkür ve Uranüs kavuşumu etkisiyle farklı fikirler üretebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. İş konusunda yeni girişimler yapabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş burcunuza geçiş yapacak. Tüm Boğaların doğum günlerini şimdiden kutluyorum! Önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı kendinize ve yapmak istediklerinize daha fazla yönelteceksiniz. Geleceğe güvenli adımlarla ilerlemek için planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel olarak önemli konuşmalar veya haberler alabilirsiniz. Düşüncenizde kısa bir seyahat veya bir eğitime başlamak varsa şimdi tam zamanı. Arkadaş ve sosyal çevrenizle daha fazla ilgilenebilir ve güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Pazar günü karamsarlığa kapılmayın.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı yapmak istedikleriniz ile ilgili daha fazla mücadele verebilirsiniz ama maddi konularda önemli kararlar almayın. Merkür ve Uranüs kavuşumu etkisiyle hayatınıza dair yeni farkındalıklar elde edebilir ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca kendi iç dünyanıza daha fazla yöneleceksiniz bir nevi enerjinizi şarj etme dönemi olacak. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; ruhsal bir farkındalık veya bir konuşma size önemli bir konuyla ilgili aydınlanma sağlayabilir. Kariyer ve hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, yöneticilerinizden güzel bir takdir alabilir veya istediğiniz bir başarıyı elde edebilirsiniz. Nasıl ilerlemek istediğinizle ilgili yeni rotalar belirlemek isteyebilirsiniz. Pazar günü fazla eleştirel davranmayın.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı kariyer ve aile hayatınızla ilgili sorumluluklarınıza dair kendinizi biraz baskı altında ve gergin hissedebilirsiniz. Merkür ve Uranüs kavuşumu etkisiyle yapmak istediklerinize dair farklı fikir ve konuşmalar yapabilir ve yeni olasılıklar gündeme gelebilir. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz hareketlenecek. Bu süreçte ekip çalışmalarınızla verimli ve üretken işler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel bazı konuşmalar yapabilir ve karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bazılarınız uzun zamandır beklediği seyahate çıkabilir, eğitime başlayabilir veya hayallerini süsleyen yeni girişimler yapabilirler. Pazar günü kendinizi karamsarlığa kaptırmayın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı mücadele ruhunuzu artırabilir ve duygusal tepkileriniz daha yoğunlaşabilir. Maddi konularla ilgili sorunlarınız varsa çözümler bulmaya çalışabilirsiniz. Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle kariyer ve hedeflerinizle ilgili olumlu görüşmeler yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı kariyer, itibar ve hedeflerinize daha fazla yönelteceksiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; iş veya aile hayatınızla ilgili kadersel bazı konuşmalar yapabilir ve kararlar alabilirsiniz. Ailede bir sağlık konusu gündemdeyse olumlu haber alabilirsiniz. Pazar günü fazla eleştirel davranmayın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı etkisiyle parasal konularda bazı sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir ve gergin hissedebilirsiniz ama Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle yeni çözüm yolları ve yeni fikirler bulabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı yapmak istediğiniz girişimlere yöneltebilirsiniz. Bir seyahat veya yeni bir eğitime başlamayı düşünebilirsiniz. Sosyal medya ve pazarlama konuları için verimli bir zaman olacak. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir, haber veya fırsatlar karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerinizde daha duygusal ve romantik paylaşımlar ön planda olacak. Pazar günü karamsarlığa kapılmayın.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle maddi konularla ilgilenebilir veya var olan sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle bunlara yeni çözüm yolları ve yeni fikirler bulabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ortaklı paranıza ve ödemelere yoğunlaştırabilirsiniz. İç dünyanıza dair yeni farkındalıklar elde edebilirsiniz. Sağlık temasıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde biraz daha yavaşlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha uyumlu olabilir. Pazar günü modunuzu düşürmeyin.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle daha gergin hissedebilir ve bazı pürüzlerle ilgilenebilirsiniz. Güç çekişmelerine girmeyin. Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle ilişkilerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Güzel haberler alabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ikili ilişkiler ve iş birliklerine yönelteceksiniz. Bu süre zarfında gelirinizi artıracak uzun vadeli ortaklıklara veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor sevgili Akrepler, size iyi gelen uğraşlarla ilgilenmek ve hayatın keyfini daha fazla çıkarmak isteyebilirsiniz. Pazar günü fazla eleştirel davranmayın.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle daha hırslı ve gergin hissedebilirsiniz, güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle çalışma ortamınızda yeni fikirler ve kararlar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları ve projeler karşınıza çıkabilir. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı işinize ve gündelik rutinlerinize yönelteceksiniz. Sağlığınıza daha fazla özen gösterebilir, yeni bir diyete veya beslenme programına başlayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilir, ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Pazar günü karamsarlığa kapılmayın.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle ev ve ailevi konularda bazı anlaşmazlıkları çözmek için uğraşabilirsiniz, olayları gereğinden fazla büyütmemeye çalışın. Merkür ve Uranüs kavuşum etkisiyle aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler oluşabilir veya yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı aşk hayatınıza, çocuklarınıza ve yeteneklerinize çevireceksiniz. Sevgiliniz veya çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İstikrar ve huzur isteğiniz ön planda olacak. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. İletişimizde daha anlayışlı ve uyumlu olacaksınız. Pazar günü fazla eleştirel davranmayın.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle ilişkilerinizde bazı pürüzler çıkabilir ve gergin hissedebilirsiniz, inatlaşmalara girmeyin. Merkür ve Uranüs kavuşumu etkisiyle ev ve ailevi konularda yeni bakış açıları geliştirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca ev ve aileniz hayatınızda istikrar ve huzur isteğiniz ön planda olacak. Taşınma, ev tadilatı, yatırım, alım-satım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Para ve gelirinizi artıracak yeni yollar keşfetmeye çalışabilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Pazar günü kendinizi olumsuzluklara kaptırmayın.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Hafta başında Güneş ve Plüton arasındaki dik açı sebebiyle maddi konularla ilgilenebilirsiniz, güç çekişmelerine dikkat edin. Merkür ve Uranüs kavuşumu etkisiyle yeni fikirler ve yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevreniz ve kardeşlerinizle daha fazla ilgilenebilir, iletişiminiz hareketlenebilir. Düşünceleriniz uzun vadeli ve istikrarlı projelere daha fazla yönelebilir. Eğitim, sosyal medya, pazarlama gibi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha uyumlu ve anlayışlı paylaşımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu Merkür ve Kuzey ay düğümü kavuşum yapacak; kadersel konuşmalar yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Pazar günü kendinizi olumsuzluklara kaptırmayın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.