TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 – 8 Mayıs Haftası: Bayramınız kutlu olsun

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2022 21:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2022 09:22

Bayram haftası iki tutulma arasında ve Merkür’ ün geri hareketi öncesi nispeten sakin geçecek ama hafta ortasından sonra hızlı gelişmeler yaşanabilir ve şaşırtıcı durumlar oluşabilir. İletişimin hızlandığı bu süreçte hayatımıza birçok yenilikler yapmak için harekete geçebiliriz. Finansal konularda çeşitli fırsatlar yakalayabilir ve yapacağımız konuşmalar neticesinde yeni kararlar alabiliriz. Bayram sonrası para piyasaları ve borsada iniş çıkışlar oluşabilir.

Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda ilerleyecek. Parasal konularda daha fazla inisiyatifi ele alabiliriz. Bu zaman zarfında girişimlerimizde daha cesur davranabilir ve destek alabiliriz ama daha sabırsız ve aceleci olacağız.

10 Mayıs Merkür’ ün geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, toplantı, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Güneş – Uranüs birlikteliği size hafta boyunca para ve kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler ve fırsatlar sunabilir. Yeni adımlarınız ve girişimleriniz tutulma enerjisiyle destekleniyor. Yapacağınız görüşme ve konuşmalar size yeni kararlar aldırabilir. Ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir hafta. güzel Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde burcunuzda hareket edecek. İlişkiler ve para konusunda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz, daha fazla dikkat çekeceksiniz! Bu süreçte tarzınızda ve dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, toplantı, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Burcunuzda gerçekleşen tutulma ve hafta genelindeki Güneş – Uranüs birlikteliği sizde bir yenilenme isteği yaratabilir. Kendinize olan güveni gözden geçirebilirsiniz. Daha önce cesaret edemediğiniz şeyleri denemeye karar verip yeni adımlar atabilirsiniz. Bu hafta konuşma ve görüşmelerinizde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. İç dünyanızla ve duygularınıza güzel etki edecek, ruhsal anlamda yenilenebilirsiniz. İlişkilerinizde ne isteyip ne istemediğinizi daha rahat anlayabileceksiniz.  10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi parasal konularla ilgili önemli banka, evrak ve imza işleriniz varsa tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Kendinizi rahat ifade edeceğiniz, yapacağınız görüşme ve konuşmalarda destekleneceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel haber ve destekler alabilirsiniz. 11 Mayıs Jüpiter’ in Koç burcuna geçmesiyle gelecek hedeflerinize daha rahat ilerleyebileceksiniz. Yardım talep etmekten çekinmeyin. Yönetici gezegeniniz Merkür 10 Mayıs’ ta geri hareketine başlamadan önce bu hafta önemli konuşma veya imza işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyalleşebilir, ekip çalışmaları yapabilirsiniz. Etkinliklere katılmak için harika bir süreç. Bekar İkizler katıldıkları bir davet veya arkadaş ortamında yeni bir aşka yelken açabilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Hafta genelindeki Güneş – Uranüs birlikteliği gelecek hedefleriniz veya arkadaş çevrenizle ilgili sürpriz gelişmeleri karşınıza çıkarabilir, güzel destekler alabilirsiniz. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Yaptığınız işlerle ilgili daha fazla takdir ve beğeni almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir. Çalışmıyorsanız aile içinde güzel paylaşımlar olacak bir sürece giriyorsunuz. Merkür 10 Mayıs’ ta geri hareketine başlamadan önce bu hafta önemli konuşma veya imza işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. İlişkilerinizle ilgili olup biteni daha rahat gözlemleyebileceksiniz. Perşembe ve cuma günleri Ay burcunuzda ilerleyecek. Ev ve ailevi konularda yapmak istediklerinize daha rahat odaklanabilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor ve rüyalar kanallarınız açık.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Hafta genelindeki Güneş – Uranüs birlikteliğiyle gerek kariyer gerekse aile hayatınızda güzel destekler alıyorsunuz. Yeni adımlar atmak için uygun bir süreçtesiniz, fırsatlar karşınıza çıkabilir. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Vizyonunuzu geliştirecek konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Güzel seyahatler, yeni eğitimler ve size keyif verecek uğraşlar sizi mutlu edecek. Daha fazla sosyalleşeceğiniz bu süreçte temponuz artacak. Bekar aslanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Ticari ve hukuki bir konu gündeminizdeyse güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür 10 Mayıs’ ta geri hareketine başlamadan önce bu hafta önemli konuşma veya imza işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Etkili olacak Güneş – Uranüs kavuşumuyla hafta genelinde hayatınızda yenilikler yapmak için destekleniyorsunuz. Tutulma enerjisi daha önce atmaya çekindiğiniz adımları atmaya teşvik ediyor. Sizi ileriye taşıyacak konuşmalar yapabilir ve haberler alabilirsiniz, çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu edecek. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Ortaklı paranız, ödeme ve borçlar konusunda olumlu gelişmeler oluşabilir. Ek kazanç elde edebilirsiniz ama ani harcamalar yapmamaya dikkat edin. Aşk hayatınızda daha tutkulu ve kıskanç olabilirsiniz, fevri tepkiler vermeyin. Merkür 10 Mayıs’ ta geri hareketine başlamadan önce bu hafta önemli konuşma veya imza işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Güneş – Uranüs  kavuşumu hafta genelinde hızlı gelişmelere ve konuşmalara işaret etmektedir. Tutulma enerjisi hayatınızda yeni başlangıçları destekliyor ve bu doğrultuda yeni kararlar alabilirsiniz. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. İlişkilerden yana şansınız artacak ve güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Birlikteliğinizde uyum ve tutku artabilir. Bekar Teraziler ise yeni birisiyle tanışabilir. Bu süreçte yapacağınız iş birlikleri ve ortaklıklar bereketli olacak, kazancınızı artırabilirsiniz. Bu hafta ticari iş ve girişimlerinizde iyi fırsatlar karşınıza çıkabilir ve yapacağınız görüşmelerinizde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Merkür 10 Mayıs’ ta geri hareketine başlamadan önce bu hafta önemli konuşma veya imza işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Hafta genelindeki Güneş – Uranüs birlikteliği ilişki ve iş birlikleriniz konusunda size güzel gelişmeler ve fırsatlar sunabilir. Devam eden ilişkinizi ileriye taşıyabilir veya yeni bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızın artacağı bir hafta olacak sizin için. Bu hafta iletişim konularında destekleniyorsunuz, yapacağınız görüşmelerde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Parasal konularda yeni atılımlar yapabilirsiniz. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Çalışma ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizi güzelleştirecek bir etki olacak. Daha fazla hayatın keyifli yönlerine odaklanmak isteyebilirsiniz. Sağlık konusunda beklediğiniz bir haber varsa bu süreçte olumlu bir haber alabilirsiniz. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Güneş – Uranüs kavuşumu tutulma enerjisiyle birlikte günlük rutin ve iş koşullarınızda bir yenilik isteği yaratabilir, bununla ilgili gelişmeler ve haberler söz konusu olabilir. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Aşk hayatınız hareketleniyor, yeni insanlarla tanışabilir ve birden fazla kişi kafanızı karıştırabilir. Birlikteliği olan Yaylar ise ilişkilerinde daha tutkulu olacak, güzel paylaşımlar sizi mutlu edecek. Bu süreçte sizi mutlu eden hobilerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olan Yaylar onlarla daha fazla vakit geçirebilir ve güzel gelişmeler yaşayabilir. Boğaz bölgesi, tiroit, hormonlarla ilgili rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Hafta geneli Güneş – Uranüs kavuşumu etkili olacak. Tutulma enerjisiyle birlikte daha öce cesaret edemediğiniz konularda yeni atılımlar yapmayı düşünebilirsiniz ve bu yönde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişiminiz hızlanacak, birçok konuyla aynı anda ilgilenebilirsiniz. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Ev ve ailevi konularda uyum ve güzellikler katacak. Evinizi değiştirme, tadilat ve taşınmayı düşünüyorsanız bu süreç uygun. Ailevi ilişkilerinizi güçlendirebilir ve iyileştirebilirsiniz. Var olan sorunları barışçıl bir şekilde çözebilirsiniz. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Hafta geneli Güneş – Uranüs kavuşumu etkili olacak. Ev ve aile büyükleriyle ilgili gelişmeler ve yeni haberler alabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle daha anlayışlı hareket edecek, iletişiminizde daha uyumlu olacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade edebilir ve iyi bir etki bırakabilirsiniz. Yeni girişimler planlamak ve kazancınızı artırmak için destekleniyorsunuz. Sosyal medya ve tanıtım işleri için uygun bir süreç. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Güneş – Uranüs kavuşumu hafta boyunca etkili olacak. Tutulma enerjisiyle birlikte hayata dair yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yeni bakış açılarınız ufkunuzu genişletecek. Girişimlerinizde destekleniyorsunuz. Yakın çevrenizden şaşıracağınız beklenmedik haberler alabilirsiniz. Bu süreçte konuşma ve görüşmelerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Venüs 2 – 28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda hareket edecek. Paranız bereketleniyor. Yeni gelir kapıları ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte evinizin dekorasyonu ile ilgili değişiklikler yapabilir veya daha fazla alışveriş yapmak isteyebilirsiniz, harcamalarınız artabilir. 10 Mayıs Merkür geri hareketi öncesi önemli ticari girişimler, sözleşme ve imza konularını tamamlamanızı tavsiye ederim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.