TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20-26 Aralık Haftası: Değişim Rüzgarları

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2021 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 08:48

Bu hafta 19 Aralık' ta gerçekleşen İkizler Dolunayı' nın etkileri ile başlıyoruz. Bu Dolunay 1,5 yıldır meşgul olduğumuz, çözmeye çalıştığımız konularla ilgili bizlere güzel ve şanslı etkileri de beraberinde getirecek. Değişen koşullara direnç göstermek yerine bakış açımızı esneterek uyum sağlamamız aynı zamanda olayları iki taraflı görmeye çalışıp dengelememiz önemli olacak.

Venüs Plüton' un yakın markajında 29 Ocak' a kadar geri hareketine başladı. İlişkilerimiz ve parayla ilgili değerlerimizi sorgulayacağımız bir sürece girdik.

Ekonomi, finans ve para konulardaki belirsizlik maalesef devam edecek. Ekonomik ve finansal açıdan Ocak ortası ve Şubat ayı kritik olacak.

Haftaya olumlu enerjilerle giriş yapacağız. Yenilikçi fikirler ve yeni bakış açıları sorunlara farklı çözüm yollarını mümkün kılacak. Salı günü Güneş 1 ay boyunca kalmak üzere Oğlak burcuna geçiş yapacak. Tüm Oğlak burçlarının doğum günlerini şimdiden kutluyorum! Önemli görüşme ve toplantılar için bugünü değerlendirebilirsiniz. Çarşamba günü ani tepkiler vermemeye çalışalım, Perşembe günü yanılgılara açığız, dikkat! Cuma günü 2021 yılına damgasını vuran yılın son ve üçüncü Satürn-Uranüs kare açısı gerçekleşecek. Finansal ve para krizleri yeni ekonomik modellerinin oluşmasını zorunlu kılacak. Haftasonu Satürn destekli Mars-Chiron olumlu açısı hayatlarımızda iyileştirici etki ve destekleri mümkün kılacak.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram/Youtube takip: Astrolog Yasemin Sürer

Sevgili Koç ve yükselen Koç burcu: Hafta başında başta maddi konular olmak üzere yeni fikirler ve alternatifler edinebilirsiniz. Yakın çevrenizden de çözüm odaklı tavsiyeler alabilirsiniz. Bu hafta odağınızı daha fazla kariyerinize, hedeflerinize, mesleki kazancınıza, toplumsal statünüze vermeye başlayacaksınız. Güneş salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak, Kariyerinizde kazancınızı da arttırmak hedefiyle yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz, başvurular ve mülakatlar yapabilirsiniz ama Venüs geri harekette olacağı için hem yöneticilerinizle ilişkilerinizde hem de maddi konularla ilgili üzerinden gelmeniz gereken konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki sizden para alışkanlıklarınızı bir gözden geçirmenizi, yeni gelir ve kaynak yaratmanız için harekete geçmenizi istemektedir. Hafta sonu haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. Hedefleriniz ve hayallerinizle ilgili aynı zamanda eğitim, ticaret, hukuki konular veya sosyal medyayla işiniz varsa güzel destekler alacaksınız. Harekete geçtiğinizde kalıcı ve iyileştirici etkiler sizinle olacak. Dikkat etmeniz kısım ise fazla takıntılı düşünmemek ve davranmamak olacak sevgili Koçlar.

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar: Hafta başında yenilikçi fikirler sizi heyecanlandırıp yapmak istediklerinizle ilgili hızlı gelişmeler mümkün olacak. Birden aklınıza akılcı çözümler gelebilir. Güneş Salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak. İlişki ve para konularında daha uzun vadeli hedefler koyacaksınız ama Venüs retroda olacağı için maddi konularda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir siz sorumluluklarınızın bilincinde yapmanız gerekenlere odaklanın. Olmayandan ziyade olana odaklanın. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki alışkanlıklarınızda para harcama alışkanlığınızı değiştirmeniz konusunda sizi desteklemekte. Aynı zamanda gerçekten doğru işte mi çalışıyorsunuz bunun sorgulamasını da amaçlamakta. Hafta sonu haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. Ortaklı maddi kaynaklarınız yani eşiniz veya ailenizle olan maddi kaynaklarınız ve sağlık ameliyat konularıyla ilgili olumlu destekler alacaksınız. Sizi harekete geçirecek, motivasyonunuzu yükseltecek, kalıcı ve iyileştirici etkiler sizinle olacak. Venüs Ocak sonuna kadar geri hareketine devam edecek, bu süreçte ilişkiler ve para konularında neyi isteyip neyi istemediğinizi belirleyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirip bu yönde beklentilerinizde daha ciddi ve kalıcı etkiler olacak, uzun vadeli plan ve programlar yapmak isteyeceksiniz.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Hafta başı yenilikçi fikirler sizi heyecanlandırıp yapmak istediklerinizle ilgili hızlı gelişmeler mümkün olacak. Güneş Salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Venüs burada 29 Ocak' a kadar geri hareketine başladı. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ortak maddi kaynaklarınıza, ödemeler, borç, kredi, ailede sağlık sorunlarına veya hayatın getirdiği krizlere çevireceksiniz. Bu alanlarda daha fazla sorumluluk alarak uzun vadeli plan program yapacaksınız, mücadelenizi artıracaksınız ve çözüm yolları arayacaksınız. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki maneviyatınızı güçlendirmenizi, işe yaramayan sizi engelleyen inançlarınızı değiştirmenizi ve kişisel gelişim üzerine daha fazla odaklanmanız konusunda sizi desteklemektedir. Okuyun, araştırın, yeni eğitimler alın, seyahatlere çıkın. Hafta sonu haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. İlişkileriniz ve ortaklıklarınızda güzel destekler alacaksınız. Sizi harekete geçirecek, motivasyonunuzu yükseltecek, kalıcı ve iyileştirici etkiler sizinle olacak. Özellikle ticari-hukuki konular, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya ile ilgili işleriniz varsa güzel gelişmeler sizi heyecanlandıracak.

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler: İkizler: Hafta başında yenilikçi fikirler sizi heyecanlandırıp yapmak istediklerinizle ilgili hızlı gelişmeler mümkün olacak. Yakın çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Bu etkiler sizi motive edecek. Güneş Salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Venüs 29 Ocak' a kadar bu alanınızda geri hareketine başladı. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ikili ilişkiler/ortaklıklar ve partnerinize çevireceksiniz. Partneriniz veya birlikte iş yaptığınız kişilerin maddi koşulları, hayatında olup bitenlerle daha fazla ilgileneceksiniz. Bu alanlarda sorunları çözmek ve iyileştirmek isteyeceksiniz. Yani hayatınızda daha çok ikili ilişkiler ve insanlarla ilgili istekleriniz, beklentileriniz üzerine yoğunlaşacaksınız. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki yeni arkadaş ortamı, yeni bir sosyal çevre edinmeniz konusunda yenilikler yapmanız konusunda destek vermektedir. Diğerlerinin sizin hakkında düşündükleri değil, onlara göre şekillenmeniz değil, kendiniz olmalısınız. Hafta sonu haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. Çalışma ortamınızdaki koşullar, çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz veya da sağlık konusunda iyileştirici etkiler devrede olacak. Harekete geçin güzel sonuçlar sizi beklemektedir.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burcu: Hafta başında düşünceleriniz çok hızlı çalışacak, aklınıza birçok yeni fikir gelip sizi heyecanlandırabilir. Özellikle çalışma hayatınızla ilgili yeni fırsatlar karşılaşabilirsiniz veya uzun vadeli planlar yapmak için yeni haberler veya gelişmeler oluşabilir. Güneş salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Venüs 29 Ocak' a kadar geri hareketine başladı. Önümüzdeki 1 ay boyunca çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konuları odağınızda olacak. Venüs geri hareketinde olacağı için bu alanlarda neyi isteyip neyi istemediğiniz konusunda da önceliklerinizi belirleyeceksiniz. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki mutlu değilseniz kariyeriniz, toplumsal statünüzde değişiklik ve yenilik yapmanız konusunda sizi teşvik etmektedir. Sizi mutsuz eden ilişki alışkanlıklarını değiştirin. Hafta sonu haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla, var olan sorunları iyileştirmek adına güzel destekler alacaksınız. Bu size iyi gelecek, daha motive olacaksınız, bu etkilerin uzun vadeli güzel sonuçları olacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Güneş salı günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Venüs burada 29 Ocak' a kadar geri hareketine başladı. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı aşk hayatınız, flörtler, varsa çocuklarınız veya da hobilerinize yönelteceksiniz. Zaman zaman beklentilerinizin karşılanmaması sizi yorabilir ama bunlara Ocak ayı sonuna kadar çözümler bulacaksınız. Çocuğunuzun bir sorunu olabilir onunla ilgilenebilirsiniz ya da ilişkinizde beklentilerinin karşılanmadığını hissedeceksiniz bununla ilgili neyi isteyip istemediğinizle ilgili konuşmalar yapacaksınız bu süre zarfında. Veya uzun zamandır yapmak istediğiniz bir hobiniz vardır ona kaynak bulmaya çalışacaksınız gibi ana başlıklar oluşabilir. Hafta başında aklınıza güzel ve yenilikçi fikirler gelebilir, yapmak istedikleriniz konusunda sizi motive edecek haber ve gelişmeler oluşabilir. Sorunlara yeni çözümler geliştirebilirsiniz.  24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki günlük rutinlerinizde, çalışma koşullarınızda ve sağlığınızla ilgili yenilik ve değişim yapmanız konusunda sizi desteklemektedir. İşe yaramayan alışkanlıklarını artık bırakma vakti geldi. Hafta sonuna geldiğimizde ise haftanın en güzel açılarından Satürn destekli Mars-Chiron üçgen açısı oluşacak. Ev aile temaları yine maddi kaynaklarla ilgili iyileştirici etkiler devrede olacak sevgili Başaklar. Belki aile büyüklerinden bir yardım veya aileden sağlık sorunu olan birisiyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler: Hafta başı maddi konularla ilgili çözüm odaklı yeni fikirler ve düşünceler aklınıza gelebilir. Bunlarla ilgili çevrenizle veya ailenizle konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Salı günü ise Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Venüs 29 Ocak' a kadar burada geri hareketine başladı. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağınızı ev ve aile konularına yönlendiriyorsunuz. Yine burada halledilmesi gereken konularla uğraşmak ve parayla ilgili kararlar uzun vadeli planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki başkalarına göre değil kendiniz için yaşamaya başlamanız konusunda sizden bir değişim beklemektedir. Kendinize kendinizin gözüyle bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açımız oluşacak. Yakın çevre, kardeş ve akrabalar, yakın seyahatler, eğitim, sosyal medya, pazarlama konularında kendinizi doğru ifade etmek konusunda güzel destekler alıyorsunuz. Yine ilişkilerinizde iyileştirici etkiler oluşacak. Bu etkiler size uzun vadeli güzel sonuçlar getirecek size sevgili Teraziler.

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler: Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca düşünceleriniz, kararlarınız, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkileriniz daha fazla odağınızda olacak. Kendinizi daha iyi ifade etmek isteyebilir, yazılı sözlü işlerinizi halletmek adına harekete geçebilirsiniz. Venüs 29 Ocak' a kadar geri harekette olacağı için yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirmek, alacak verecek konularını çözmek veya yazılı sözlü işleriniz, sözleşmelerinizde parayla ilgili işlerinizde düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Hafta başı yenilikçi düşünce ve fikirlerle sorunlara çözüm bulabilirsiniz, bunları yakın çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz ve de güzel haberler alabilirsiniz.  24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki zararlı ilişki alışkanlıklarınızı değiştirmeniz konusunda sizi desteklemektedir. İşe yaramayan size zarar veren davranış kalıplarını bırakın. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açımız oluşacak. Parasal alanlarınızda veya çalışma koşullarınızı iyileştirmek, alacak verecek dengesini oturtmak için aileniz veya iş ortamızdan güzel destekler alabilirsiniz. Bunlar iyileştirici etkilerdir ve sizi motive edecek, harekete geçirecektir.

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu: Hafta başında çalışma hayatınız ve çalışma ortamınızda var olan sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Koşulları yenilikçi fikirlerinizle uzun vadeli olarak düzenlemeye başlayabilirsiniz. Bu alanlarınızda bir yenilenme enerjisi yaratacak.  Salı günü ise Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Odağınızı önümüzdeki 1 ay boyunca parasal alanlarınıza daha fazla vereceksiniz. Venüs de Ocak ayı sonuna kadar bu alanınızda geri harekette olacak. İşleri toparlamak, gelirlerinizi artırmak için sorumluluklarınıza daha fazla odaklanacaksınız sevgili Yaylar. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki çalışma hayatınızda köklü değişikler yapmanız konusunda sizi destekliyor. Yeni bir sağlık programı oluşturabilir, zararlı beslenme ve alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açımız oluşacak. İlişkilerinizde ve çocuğunuz varsa onunla iyileştirici etkiler devrede olacak. Aranızdaki iletişim daha iyi olacak, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz ve var olan sorunlara çözümler bulabilirsiniz. Sizi motive edecek ve harekete geçirecek bir enerji olacak bu. Yakın çevrenizden yine güzel destekler alabilirsiniz. Fikirlerine güvendiğiniz bir kişinin tavsiyeleri size iyi gelecek.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Salı günü Güneş burcunuza geçiş yapıyor ve sizin döneminiz başlıyor. Şimdiden tüm Oğlakların doğum günlerini kutluyorum! Son bir ayki durağan enerji artık hareketlenmeye başlıyor. Hayatınızın her alanında tekrar sahneye çıkmaya başlayacaksınız. Sadece Mars 24 Ocak' a kadar 12.evinizde olmaya devam edecek. Bu da size arkanızdan neler olup bitiyor olduğunu gösterecek. Zaman zaman fiziksel olarak daha az zinde hissedebilirsiniz, az sabır Ocak ayı sonundan itibaren tamamen canlanacaksınız. Odağınızı önümüzdeki 1 ay boyunca kendinize, imajınıza, kararlarınıza daha fazla vereceksiniz. Venüs de Ocak ayı sonuna kadar kişisel alanınızda geri hareket ediyor olacak. Demek ki hayatınıza dair kariyer, aile ve ilişki konularında beğenileriniz, neyi isteyip istemediğinizi gözden geçireceksiniz, yeni kararlar alacaksınız. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla yeni bağlar geliştirmenizi, onlara ve çevrenize kendinizi daha fazla iletişime açmanız konusunda desteklemektedir. Parayla olan düşünce ve ilişkinizi de yenileyin, sabit bakış açılarınızı değiştirin. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açımız oluşacak. Ev ve aile düzeninizde koşulları iyileştirici etkiler söz konusu olacak. Aile büyüklerinden maddi anlamda da güzel destekler alabilirsiniz veya ailede sağlık sorunu olan birisi varsa iyileştiğine dair güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar: Hafta başında yenilikçi fikirlerinizle sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Salı günü ise Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak, Düşüncelerinizde biraz daha olan biteni izlemek, biraz geri çekilmek, neyi isteyip istemediğinize karar vereceğiniz bir süreç olacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca biraz daha akışta kalmanız size iyi gelecek, maneviyatınızı güçlendirirseniz endişelerinizi de daha rahat dönüştürebilirsiniz. Venüs de Ocak ayı sonuna kadar geri harekette olacak. İlişki ve para konularını yeniden gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, geçmiş ilişkilerinizi daha fazla sorgulayabilirsiniz. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki ev, aile ve yuva konularında yenilik yapmanız konusunda sizi desteklemektedir. Sabit bakış açılarınızı değiştirin, kendinizde yenilikler yapın. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açımız oluşacak. Arkadaş ve sosyal çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Hayalleriniz, yapmak istedikleriniz için harekete geçirecek bir etki olacak bu sizin için.

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar: Salı günü Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sosyal çevreniz, arkadaşlar, hayalleriniz ve yapmak istediklerinize daha fazla odaklanacağınız 1 aylık bir süreç başlıyor. Tabii unutmayalım Venüs 29 Ocak' a kadar burada geri hareket ediyor olacak. Gelecek projelerinizi ve hayallerinizi tekrar bir gözden geçireceksiniz. Yine arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz toplulukla ilgili birtakım gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. İlişki ve parayla ilgili düşüncelerinizin ve bakış açılarınızın değişime başlayacağı bir dönem olacak sizin için. Bütün bunların sonucunda aslında istekleriniz ve beklentilerinizi yeniden şekillendirmeye başlayacaksınız.  Hafta başında sorunlarınıza yenilikçi çözüm yolları geliştirebilirsiniz. Yeni fikirler, çevrenizden tavsiyeler sizi motive edecek. 24 Aralık' ta yılın üçüncü ve son Satürn-Uranüs kare açısı oluşacak. Bu etki yakın çevrenizle iletişiminizde değişiklikler konusunda sizi desteklemektedir. Yine yeni bir çevre edinmeye de cesaret edin, kısa seyahatlere çıkın. Kendinizi olduğunuz gibi özgürce ifade etmeye başlayın. Hafta sonu Satürn destekli bir Mars-Chiron üçgen açısı hem kariyeriniz hem de maddi konularınızı iyileştirmek için sizi harekete geçirebilir, güzel destekler alabilirsiniz, sizi motive edecek kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz sevgili Balıklar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.