TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 - 26 Haziran Haftası: Girişimlerimize destek var

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2022 12:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 12:26

Yeni haftaya Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm ile başlıyoruz. Bu etki ticari ve finansal konu ve girişimlerimizde destekleyici olup, işlerimize büyütme etkisi ve bereket katacak. Bu sebeple haftanın ilk yarısı önemli görüşme ve toplantılar, anlaşma, sözleşme, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat konuları açısından güzel gelişmeler sağlayacaktır. Ayrıca Venüs ve Plüton arasındaki üçgen açı Salı ve çarşamba günleri para ve ilişki konularında tutku ve ihtirasımızı artıracak. İkna kabiliyetimiz yükselecek.

Bu hafta Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıp önümüzdeki 1 ay boyunca ev, aile ve aidiyet kavramlarını daha fazla odağımıza almamızı sağlarken, Venüs de İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar bu burçta ilerleyecek. Ülkemiz haritasında 12.evde yapacağı bu transit para ve para piyasalarında belirsizlik ve dalgalanmaların olabileceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda daha mantık ön planda, iletişim ve araştırmacı yönümüzü geliştireceğiz.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Bu hafta iletişim ve hareketliliğiniz yüksek olacak. Maddi ve iş konularında güzel gelişmelere açıklık var. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay ev, aile ve aidiyet konuları odağınıza yerleşmeye başlayacak. Evle ilgili değişiklikler, taşınma, aile ziyaretleri bu süreçte artabilir. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek.  Yakın çevre ve kardeşlerinizle paylaşımlarınız artacak, güzel gelişmeler yaşayabilir ve haberler alabilirsiniz. Daha kreatif olmaya başlıyorsunuz. Kazancınızı artıracak yeni fikirler ve projeler geliştirebilirsiniz özellikle satış, pazarlama ve eğitim konularına yoğunlaşabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz fazlalaşabilir. Arkadaş çevresi veya dijital mecralardan yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aynı anda birden fazla konuyla ilgilenebilir ve kararsızlıklarınız artabilir, bunun önüne geçmek için belirli konulara odaklanmayı seçerseniz daha fazla verim elde edebilirsiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: Bu hafta aşk ve maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca yakın çevreniz, kardeş, iletişim, eğitim, kısa seyahat konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Yakınlarınızla keyifli paylaşımlar sizi mutlu edecek. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte parasal konularda yeni fikirleri uygulamak için destekleniyor olacaksınız, kendi potansiyellerinizi daha fazla görünür kılmak ve gelirlerinizi artırmak isteyebilirsiniz. Yeni bir eğitime katılmayı düşünüyorsanız tam zamanı. Yakın çevrenizle iş birlikleri veya dijital mecralar üzerinden yeni fırsatlar oluşabilir. Birçok alternatifler karşınıza çıkabileceğinden kararsızlıklarınız artabilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Bu hafta gelecek hedeflerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz özellikle sosyal çevrenizden sürpriz destekler sizi mutlu edebilir. Maddi konularda belirsizlikler yaşıyorsanız aklınıza gelen bir fikir veya haber nasıl bir yol izlemenizle ilgili ipucu verebilir. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca paranız ve paranıza değer katmak odağınıza yerleşecek. Kazancınızı artıracak yeni fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda ev ve aile içi maddi bir konu gündeme gelebilir. Perşembe günü Venüs burcunuza geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Dış görüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu etki aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi de canlandıracak. Yeni tanışmalar ve yeni iş birlikleri sık sık gündeme gelebilir. Çift kısmetli olacağınız bu süreçte kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: Bu hafta kariyer ve iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in burcunuza geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca kendinizle daha fazla ilgilenmeye başlayacaksınız. Kendi değerinizi geliştireceksiniz ve ilişkilerinizde aidiyet duygusu daha önemli olacak. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Sevdiğiniz kişilerle daha fazla ilgilenebilir ve onlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizi göz önünde değil daha arka planda yaşamayı tercih edebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgilenebilir ve kişisel gelişimize daha fazla odaklanabilirsiniz.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Bu haftaya güzel haberler ve desteklerle başlayabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca kendi iç dünyanızla daha fazla meşgul olmaya başlayabilirsiniz. Ev veya kendinizi güvende hissettiğiniz kişi ve yerlerde olmayı tercih edeceksiniz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Arkadaş ve sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir ve güzel destekler alabilirsiniz. Özellikle gelecek hedeflerinizle ilgili yeni gelişmeler ve yeni fikirler sizi mutlu edebilir; kazancınızı artırabilirsiniz. Bu süreçte bekar Aslanlar aşk hayatlarında birden fazla kişiden ilgi görebilir ve karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: Bu hafta iş ve para konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ticari/hukuki konular veya yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa beklediğiniz fırsat karşınıza çıkabilir. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca daha fazla sosyal olmaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aidiyet bağınız güçlenecek. Gelecek projelerinizi daha rahat uygulamaya koyabilirsiniz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Kariyer hayatınızda birden fazla yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama kararsızlıklarınız da artabilir. İçinize sinmeyen iş ve ortaklıklara girişmeyin sonradan yanıldığınızı anlayabilirsiniz. Eğitim ve dijital mecralar üzerinden kazancınızı artırabilirsiniz. Çalışmayan Başakların ise ev ve aile içinde iletişim ve hareketliliğiniz çoğalacak.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Bu hafta ilişki ve parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alım-satım, imza ve sözleşme işlerinde destekleniyorsunuz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca kariyer hayatınızda daha görünür olmaya başlayacaksınız. Yöneticilerinizden takdir toplayabilirsiniz. Çalışmayan Teraziler ise aile hayatlarında aidiyet bağlarını güçlendirebilir. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ticari/hukuki konular, yurtdışı, basın-medya, seyahat konularıyla ilgileniyorsanız yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir ama kararsızlık yaşadığınız konular gündeme gelirse acele kararlar almayın sonradan pişmanlık duyabilirsiniz.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Bu hafta iş ve maddi konularda beklediğiniz bir haber varsa artık gelebilir. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca gelecek vizyonunuzu geliştirecek uğraşlar odağınıza girecek. Ticari/hukuki konular, yurtdışı, basın-medya, seyahat konularıyla ilgileniyorsanız güzel gelişmelere açık bir sürece giriyorsunuz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ortak maddi kaynaklarınız, kredi, borç, ödeme, miras gibi konularda kısmetli bir sürece giriyorsunuz. Beklediğiniz kredi çıkabilir veya ek gelirinizi artıracak yeni yollar deneyebilirsiniz. İlişkilerinizde ise tutkularınız artabilir ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: Bu hafta ilişki, iş ve ortaklıklar konusunda güzel destekler alıyorsunuz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca ortak maddi kaynaklarınız, kredi, borç ve ödeme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Ailede ev veya maddi bir konu gündeme gelebilir. Psikolojinizle bu süreçte daha fazla ilgilenebilir, anne ve ailenizle ilişkilerinizle ilgili derin farkındalıklar edinebilirsiniz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. İlişkileriniz canlanacak ve iletişim trafiğiniz artacak. Çift kısmetli olacağınız bu süreçte kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Acele kararlar almayın, hızlı başlangıçlar hızlı bitişleri getirebilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu hafta iş konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca ilişki ve ortaklıklar odağınıza yerleşecek. Uzun süreli bir birlikteliğiniz varsa evlenme kararı alabilirsiniz, bekar Oğlaklar ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Günlük koşturmacanız ve çalışma ortamınızdaki iletişiminiz artacak. Yeni sözleşme, proje veya yeni bir iş teklifi gündeme gelebilir. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir süreçtesiniz. Yeni beslenme alışkanlıkları ve diyete başlayabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Bu hafta ilişki veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı ev ve parasal konularda önemli bir karar alabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca günlük rutin ve çalışma ortamınız odağınıza yerleşecek. Çalışma arkadaşlarınızla duygusal bağınız kuvvetlenebilir. Bu süreçte sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla uyumunuz artacak ve onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız birçok fikir geliştirmenizi sağlayacak ve yeni hobilere başlayabilirsiniz. Kısa seyahatler veya hafta sonu gezileri size iyi gelecek.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: Bu hafta yakın çevre, ev ve aile konularında güzel haberler alabilirsiniz. Salı günü Güneş’ in Yengeç burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 ay boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinize daha fazla odaklanabilir ve aidiyet bağınızı geliştirebilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak ve yeni uğraşlara başlayabilirsiniz. Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 18 Temmuz’ a kadar burada ilerleyecek. Ailenizle iletişiminiz artacak. Aynı zamanda ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak için de uygun bir süreç olacak. Kısa seyahatler gündeme gelebilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.