TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 – 26 Mart Haftası: Yeni başlangıçlara hazır mıyız?

Yazının Giriş Tarihi: 19.03.2023 21:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.03.2023 21:09

Haftaya enerji ve motivasyonumuzu yükseltecek astrolojik yeni yılımızın da başlangıcı sayılan Koç Yeniayı ile başlıyoruz.

0 derecede gerçekleşecek bu yeniay Güneş, Merkür ve Jüpiter’ in de bu burçta bulunması sebebiyle bugüne kadar ertelediğimiz veya adım atamadığımız konularda özellikle de ticaret, hukuk, uluslararası işler, finans, eğitim ve seyahat alanlarında önümüzdeki 15 gün boyunca oldukça cesaretli adımlar atmamıza ve yeni başlangıçlar yapmamızı destekleyecek. Yapacağımız iş ve girişimlerde başarılı ve verimli sonuçlar alabiliriz. Hafta geneli yeni anlaşma ve iş birlikleri için uygun bir zemin sağlıyor ama tartışmacı ve bencil tavırlardan kaçınmalıyız.

Önemli diğer bir gökyüzü olayı da 2008 yılından beri Oğlak burcunda bulunan dönüştürücü Plüton gezegeninin perşembe günü Kova burcuna geçişi olacak; yepyeni bir dönem başlıyor. 2044 yılına kadar Kova transiti devam edecek ama biz 11 Haziran’ a kadar bu sürecin kısa bir fragmanını izlemeye başlayacağız. Global olarak ekonomi, bankacılık, kripto paralar, teknoloji, dijitalleşme, toplumsal değerlerimiz ile ilgili birçok değişimi hızlandıracak.

Yaklaşık 7 aydır İkizler burcunda bulunan ve bu süreçte sinir sistemimizi oldukça zorlayan Mars gezegeni cumartesi günü Yengeç burcuna geçiş yapıyor; yaşam enerjimizi ev, aile ve güvenlik konularına daha fazla yöneltmeye başlayacağız.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta burcunuza geçiyor sevgili Koçlar, doğum gününüz kutlu olsun! 21 Mart tarihinde burcunuzda gerçekleşecek yeniayla birlikte hayat enerjiniz yenileniyor üzerinizdeki baskı kalkıyor. Kendinizi daha rahat ifade etmeye ve istekleriniz için harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Önümüzdeki 15 gün boyunca hem ilişki ve iş birlikleri hem de kariyer ve finans konularında yeni cesur adımlar atabilirsiniz. Bu kadar gezegen burcunuzda toplanınca yükselen enerjinizi fazlaca dağıtmamaya çalışın, planlı hareket ederseniz kimse önünüzde duramaz. Dış görüşünüzde değişiklik yapmayı düşünüyorsanız tam zamanı.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 21 Mart tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve 12. Evinizden etki alıyorsunuz.  Belirsiz bir konunun artık netliğe kavuşmasıyla rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz. Önümüzdeki 15 gün boyunca kariyer ve hedeflerinize dair yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda yeni bir tanışma sizi heyecanlandırabilir. Bu süreçte düşüncelerinizi ve projelerinizi herkese anlatmaktan ziyade kendinize saklamak isteyebilir ve değerlendirebilirsiniz. Durumları değerlendirirken kafanızın içindeki sesle kavga etmemeye gayret gösterin böylece içsel gerginlikleriniz azalır.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta Koç burcuna geçiyor ve 21 Mart tarihinde Koç yeniayı gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca gelecek planlarınız için yenilenmiş enerjinizle harekete geçmeye başlayabilirsiniz üstelik arkadaş/sosyal çevrenizden güzel destek ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kazancınızı artıracak girişimlerde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu süreçte yeni insanlar hayatınıza girebilir ve sürpriz bir aşk katıldığınız bir davette veya arkadaş çevresi vesilesiyle gelebilir. Düşüncelerinizde ve iletişim dilinizde aceleci ve sabırsız olabilirsiniz, dengede kalırsanız stres yapmazsınız.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 21 Mart tarihinde gerçekleşecek Koç Yeniayı kariyer hayatınızı ve yeni başlangıçlarınızı destekliyor sevgili İkizler. Önümüzdeki 15 gün boyunca beklediğiniz iş fırsatları, görev değişimi ve kazanç artışları gündeme gelebilir. İş birlikleri ve projelerinizde güzel destekler alabilir ve verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Ailevi ve evle ilgili konular gündeme gelebilir, yenilikler yapabilirsiniz. Her şeye yetişeceğim diye kendinizi strese sokabilirsiniz, baş ağrıları ve migren hassasiyetleri oluşabilir. Acele etmek yerine sakin ve planlayarak hareket etmeye özen gösterin.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta Koç burcuna geçiyor ve 21 Mart tarihinde Koç Yeniayı gerçekleşiyor. Yeniaydan en güzel etkiyi alan burçlar arasındasınız; yaşam enerjiniz yükseliyor ve hayata yeni bakış açılarınızla yeni adımlar atmaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki 15 gün boyunca çalışma hayatınızda yeni bir iş veya görev değişimi, ticaretle ilgili yeni adımlar veya yeni bir eğitim süreci gündeme gelebilir. Aynı şekilde yurtdışı ve seyahat konularında olumlu haberler alabilir ve hızlı gelişmeler oluşabilir. Normal zamana göre daha sabırsız hissedebilirsiniz, fazla stres yüklenmemeye özen gösterin.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 21 Mart tarihinde gerçekleşecek Koç Yeniayı ile önümüzdeki 15 gün boyunca ortak maddi kaynaklar, kredi, ödeme, miras ve nafaka konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve istekleriniz için güçlü bir motivasyon hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu süreç borçlarınızı yapılandırmak, yatırım yapmak veya ek gelirlerinizi artırmak için sizi destekliyor. Sağlık konusunda beklediğiniz bir haber varsa güzel gelişmeler sizi sevindirebilir.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta Koç burcuna geçiyor ve 21 Mart tarihinde Koç Yeniayı gerçekleşiyor. İlişkilerinizde yepyeni sayfalar açabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Önümüzdeki 15 günlük süreçte sorunlu ilişkilerinizi bitirebilir, var olan birlikteliğinizi evliliğe taşıyabilir veya yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Kazancınızı artıracak yeni anlaşmalar ve yeni iş birlikleri yapabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığı almaya başlamak sizi motive edecek.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta Koç burcuna geçiyor ve 21 Mart tarihinde Koç Yeniayı gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün iş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni sayfalar açabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler sizi sevindirirken günlük rutinlerinize yeni bir düzen getirebilirsiniz. Yenilenmiş yaşam enerjiniz sizi cesur adımlar atmaya teşvik edecek. İş birlikleri ve sözleşmeler imzalamak için verimli bir süreçtesiniz, kazancınızı artırabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 21 Mart tarihinde gerçekleşecek Koç Yeniayının şanslı burçları arasındasınız, hayattan daha fazla keyif alacağınız pozitif bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacak ve hayallerinizin peşinden gitmek için gerekli motivasyonu hissedeceksiniz. Önümüzdeki 15 gün yalnız olan Yaylar yeni bir aşka yelken açabilir, ilişkisi olan Yaylar birlikteliklerini güçlendirebilir.  Çocuklarınız varsa onların hayatlarında güzel gelişmelere sevinebilirsiniz, çocuk haberi bekleyenler için güzel haberler kapıda. Yaratıcılığınız yükseliyor, yeni hobilere başlayabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 21 Mart tarihinde gerçekleşecek Koç Yeniayı ile önümüzdeki 15 gün boyunca ev ve ailevi konularda yenilikler gündeme gelebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aile üyelerinin sağlık durumlarıyla ilgilenebilir, ev tadilat, kira, alım-satım ve taşınma işleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel gelişmeler ve aile büyüklerinizin desteğini almak sizi sevindirecek.  Yeteneklerinizi daha fazla gösterebileceğiniz bu süreçte kariyer ve hedeflerinizle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: Merkür’ ün ardından Güneş bu hafta Koç burcuna geçiyor ve 21 Mart tarihinde Koç yeniayı gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz.  Hızlı düşünecek ve hızlı kararlar alacaksınız. Ticaret, proje, eğitim, seyahat konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir ve kardeşlerinizle ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Kazancınızı artıracak yeni iş anlaşmaları imzalayabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 21 Mart tarihinde gerçekleşecek Koç Yeniayı ile önümüzdeki 15 gün boyunca para ve para kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi daha rahat paylaşabileceksiniz. Potansiyellerinizi daha cesurca sergileyebileceğiniz bu süreçte kazançlarınızı artırabilir ve yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni bir iş anlaşması imzalayabilir, yeni bir iş veya göreve başlayabilirsiniz. Hayata daha pozitif bakmaya başlayacaksınız, yaşam enerjiniz yükselmeye başlıyor.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.