TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 - 26 Şubat Haftası: Balık Yeniayı

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2023 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2023 08:22

Ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabır diliyorum.

Haftaya Balık yeniayı ile giriş yapıyoruz. Yeniay sırasında oluşacak Güneş ve Satürn kavuşumu bizlere görev ve sorumluluklarımızı hatırlatırken Türkiye haritasının 9. evine etki etmektedir. Ticaret, hukuk, yurtdışı bağlantılı işler, üniversiteler, seyahat, turizm ve inançla ilgili konuları ön plana çıkarmaktadır.  Aynı zamanda Balık enerjisi maneviyat, anlayış, inanç ve yardımlaşmayı da anlattığından ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde birlik ve dayanışmanın da önemini vurgulamaktadır.

Yeniay süresince içsel korku ve endişelerimiz su yüzeyine çıkabilir, yapılması gereken bunları bastırmak yerine bunlarla yüzleşip en başta kendi hayatımızın sorumluluğunu üstlenmektir. Ruhsal dünyamızın dolayısıyla ruh sağlığımızın da sorumluluğunu almamız önemlidir. Kendimizi yaşam alanlarımızda sıkışmış ve daralmış hissedebilir veya ikilem yaşadığımız durumlarla ilgili yönsüz ve kaybolmuş hissedebiliriz. Yeniay enerjisiyle kendimize zaman tanıyıp akışta kalarak sezgilerimize ve kalbimize kulak verebilir ardından hazır hissettiğimizde ne istediğimizle ilgili kararlar alabilir ve düzen kurmak isteyebiliriz. Satürn burada yeni bir yapı kurmamızı için bizi destekleyecek. Balık enerjisinin içinde barındırdığı inanç ve yaratıcılıkla bunları pekiştirip harekete geçebiliriz.

Pazartesi günü Venüs Jüpiter’ in de bulunduğu Koç burcuna geçiş yapmasıyla bizlere girişimci olmaya ve ertelediğimiz işlerle ilgili cesur adımlar atmamız yönünde teşvik etmeye başlayacak. Fazla acelecilik yüzünden ilişki ve para konularında hızla alınan kararlardan vazgeçme eğilimi gösterebiliriz, dengeli ilerlemeye çalışmak fayda sağlayacak.

Hafta ortasına kadar etkili olacak Merkür ve Uranüs kare açısı iletişimde ani gerginliklerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Beklenmedik karar ve program değişiklikleri aynı zamanda iletişim kanalları, internet, elektrik ve elektronik aletlerde sıkıntı ve arızalar gündeme gelebilir. İnternet üzerinden dolandırıcılıklarında artış olabilir. Trafikte sakin araç kullanmaya özen gösterelim, sakarlık ve kazalara karşı temkinli olalım. Yine hava koşullarında ani değişimler yaşanabilir.

Haftanın ikinci yarısı Merkür ve Mars arasındaki uyumlu açıyla fikir ve düşüncelerimiz çerçevesinde daha rahat harekete geçebiliriz. Önemli başvuru, görüşme ve toplantılar için bu süreci değerlendirebiliriz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.