TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21-27 Kasım Haftası: Şans bizimle

Yazının Giriş Tarihi: 21.11.2022 08:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 08:59

Haftaya Güneş-Jüpiter arasındaki olumlu açıyla başlıyoruz; önceden kaçırdığımız fırsatlar tekrar önümüze gelebilir veya olumlu gelişmelerle büyüme fırsatları yakalayabiliriz. Özellikle Pazartesi ve perşembe gününü önemli görüşme, konuşma ve toplantılar için değerlendirebilirsiniz.

Güneş salı günü Yay burcuna geçiş yapıyor böylece önümüzdeki 1 ay boyunca ticaret, hukuk, üniversiteler, eğitim, seyahat ve turizm konuları hızlanacak.

24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı ve aynı tarihte Jüpiter’ in Balık burcunda düz hareketine dönmesi yukarıda bahsettiğim alanlarda atacağımız adım ve girişimlerimizi destekleyecek, yeni alacağımız kararlarla olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Olaylara daha geniş perspektiften ve iyimser bakmaya başlayacağız.

Mars-Neptün kare açısının etkileri devam etmekte; olay ve durumları gerçekliği elden bırakmadan değerlendirmeye devam edelim özellikle maddi konularda zira aldanma ve yanılgılara açık enerjiler devam etmektedir.

Haftanın genel etkilerinden size bahsettikten sonra haftalık burç yorumlarıma geçmek istiyorum, lütfen burç ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Sevgilerimle

Astrolog Yasemin Sürer

İnstagram: Astrolog Yasemin Sürer

Websitem: www.astrologyaseminsurer.com

Sevgili Koç ve yükselen Koç: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniay’ ından olumlu etkiler alıyorsunuz özellikle ticaret, hukuk, yurt dışı, eğitim ve seyahat konularında yeni adımlar ve başlangıçlar için destekleniyorsunuz. Kariyer hayatınıza da olumlu yansıyacak yeni projelere başlayabilirsiniz. Bu alanlarda güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Hayata bakış açılarınız daha olumlu olmaya başlıyor ve bu ilişkilerinize de yansıyacak; içinizden gelenleri daha rahat paylaşabilecek ve keyifli paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bekar Koçlar bir eğitim veya seyahat sırasında yeni birisi ile tanışabilirler. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve dinlenmeye de vakit ayırın.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı finansal konularda yeni başlangıçlarınızı destekliyor özellikle ortak maddi kaynaklar, kredi, borç, vergi, nafaka, miras, emeklilik gibi konularda adımlar atabilirsiniz. Maddi sorunlarınızı çözecek güzel gelişmeler sizi sevindirebilir yalnız Mars-Neptün kare açısı etkisi sebebiyle bilmediğiniz güvenmediğiniz kişi ve durumlara para yatırmayın, yanılgı ve aldanmalara dikkat etmelisiniz. Fazla harcamalara da dikkat edin lütfen. Sağlıkla ilgili konularda kontrol ve yeni tedavilere başlayabilirsiniz. Yeni ilişki başlangıçlara gündeminize gelebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı ilişkilerinizde yeni başlangıçları getiriyor sevgili İkizler. Bekar İkizler aşka yelken açabilirsiniz, birlikteliği olan İkizler var olan sorunlarını çözebilir ve ilişkilerini bir adım ileriye taşıyabilir; güzel gelişmeler sizi sevindirecek. İş birlikleri ve ortaklık yapmayı düşünüyorsunuz bu yeniay sürecini değerlendirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda belirsizlikler devam edebilir, önünüze net görene kadar acele etmeden durumu gözlemleyip kararlar almaya başlayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı iş ve mesleki konularda yeni başlangıçlarınızı destekliyor. İş arayanlar yeni bir işe başlayabilir, çalışanlar ise yeni bir göreve getirilebilir veya projeye başlayabilir. Çalışma arkadaşlarınızla verimli ve uyum içinde başarılı işler ortaya çıkarabilirsiniz. Fikirlerinizi rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu süreçte kazançlarınızı da artırabilirsiniz. Güzel gelişmeler hem moralinizi hem de motivasyonunuzu artıracak. Diyete veya yeni bir beslenme programına başlamayı düşünüyorsanız tam vakti.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı aşk hayatınızı canlandırıyor sevgili Aslanlar. Bekar Aslanlar yeni bir aşka yelken açabilir ilişkisi olan Aslanlar ise partneriyle bir seyahat veya tatil planı yapabilir. Çocuk haberi bekleyenler müjdeli haberi alabilir veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Yeteneklerinizi daha rahat sergileyebileceğiniz bu süreçte hobilerinizle daha fazla ilgilenebilir veya spora başlayabilirsiniz. Yeniay hayattan daha fazla keyif almanız için gerekli enerji ve motivasyonu size sunacak.

Sevgili Başak ve yükselen Başak: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı ev ve aile hayatınızda yeni başlangıç ve olumlu gelişmeleri destekliyor. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişikliği, taşınma, kira, alım-satım konularında şanslı etkiler altındasınız. Aile büyükleriyle maddi konularla ilgili kararlar alabilir veya aile hayatınızda var olan sorunları çözüme kavuşturabileceğiniz yeniay sürecinde keyifli paylaşımlar yaşayabilirsiniz.  İlişkilerinizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir, acele karar almadan karşınızdaki kişiyi tanıyarak ilerlemenizi tavsiye ederim.

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı iletişim ve fikirlerinizi canlandıracak sevgili Teraziler. Yakın çevrenizle iletişiminiz artarken güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek keyfinizi artıracak ve var olan sorunları da konuşarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Yeniay süreci düşüncelerinizi uygulamak ve adım atmak için sizi destekliyor. Satış, pazarlama, sosyal medya, eğitim alanlarında harekete geçebilir ve gelirlerinizi de artırabilirsiniz. Kısa bir seyahat gündeminize gelebilir.

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı para alanınızda gerçekleşiyor; potansiyellerinizi daha cesurca ortaya koyabilir, yeni girişimler yapabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Yeni bakış açılarınızla yeni adımlar atmak için gerekli motivasyona sahip olacaksınız. Yurtdışı bağlantılı bir iş, hukuksal bir hak ediş, eğitimle ilgili parasal gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan tanımadığınız kişilerle maddi konularda iş birliği ve riskli yatırımlar açısından temkinli olmalısınız.

Sevgili Yay ve yükselen Yay: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Son haftalarda korku ve endişeleriniz daha fazla ortaya çıkmış olabilir şimdi ise kendinizi hem ruhsal hem fiziksel olarak daha motive ve keyifli hissetmeye başlayacaksınız. Dış görüşünüzde değişiklik yapabilir, kazançlarınızı artıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.  İş hayatınızda hızlı gelişmeler sizi sevindirebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeniay sürecinde iletişim trafiğiniz artarken yalnız olan Yaylar yeni bir ilişkiye başlayabilir.

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı 12. Evinizde gerçekleşiyor. Bu süreçte içinize daha fazla dönebilir, olup biteni değerlendirebilirsiniz bir nevi şarj etme zamanı olarak düşünebilirsiniz. Psikolojiniz ve sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir ve projeleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. Özel hayatınızı daha gizli tutmak isteyebileceğiniz bu süreçte partnerinizle konuşarak var olan sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı gelecek projeleriniz gerçekleştirmek için hareket geçmenizi destekliyor sevgili Kovalar. Yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, hukuk, eğitim ve seyahat konularında destekleniyorsunuz. Yeni grup, dernek ve organizasyonlara katılabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Buradan gelecek fırsatlar yeni gelir kapıları sunabilir. Dışa dönük ve sosyal olacağınız bu süreçte arkadaş ortamınızdan veya onların aracılığı ile tanışacağınız bir kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Sevgili Balık ve yükselen Balık: 24 Kasım’ da gerçekleşecek Yay Yeniayı kariyer hayatınızda yeni başlangıçları destekliyor sevgili Balıklar. Bu alanda yeni bir iş, terfi, görev değişikliği veya zam artışı gibi gündemler sizi sevindirebilir. İş değişikliği sebebiyle taşınma konusu da oluşabilir. Üstlerinizden destek göreceğiniz bu süreçte girişimleriniz için gerekli cesareti kendinizde bulacaksınız. Çalışmayan Balıklar ev ve aile hayatlarında değişim ve olumlu gelişmeler yaşayabilir aynı şekilde yer değişikliği veya taşınma gündeminize gelebilir. Aile büyükleriyle var olan bir sorun varsa konuşarak çözüm bulunabilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.